ψευτικες βλεφαρίδες

Collective Haul & Δωρα ♡

3:11 π.μ.


Γειά σας κορίτσια! Το ξέρω πως έχω να κάνω collective haul πάρα, μα πάρα πολύ καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα επιτέλους να κάνω αυτή την ανάρτηση. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για αγορές που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα (όχι όλες μαζί), και κάποια δώρα που πήρα -απο τώρα!- για τα γενέθλιά μου. Πάμε να τα δούμε!

O.P.I Nail Lacquer
 Είμαι ενθουσιασμένη που για πρώτη φορά θα δοκιμάσω βερνίκια OPI! Και τα 3 χρώματα είναι φανταστικές επιλογές για το φθινόπωρινο: Το Tiramisu for two είναι ένα τέλειο nude για κάθε περίσταση και στιγμή, το O Suzi Mio ένα σκούρο-ιδιαίτερο μωβ που θα τραβήξει τα βλέμματα και τέλος το Malaga Wine που έχει ακριβώς αυτό το χρώμα του κρασιού. Τα δοκίμασα λίγο, και μου φάνηκαν πολύ καλυπτικά. Επίσης, απλώνονται πανεύκολα και δείχνουν έντονα ακόμα και με μία μόνο στρώση. Θα τα δοκιμάσω περισσότερο, και φυσικά θα ακολουθήσει το ανάλογο review.


Complete Control Cream BC Color Freeze Schwarzkopf

  Για το συγκεκριμένο προιόν σας μίλησα και στην προηγούμενη ανάρτηση, στο δικό μου extreme makeover.
Προσφέρει styling χωρίς θερμότητα, αλλά λειτουργεί και ως θερμοπροστασία σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο styling. Το έχω δοκιμάσει λίγες φορές, αλλά κατάφερε ήδη να με εντυπωσιάσει!
Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για καλλυντικά, θέλω να σας δείξω κάποιες τελευταίες αγορές με προιόντα καθαρισμού.
Πήρα λοιπόν το αφρόλουτρο που μοσχομυρίζει μπισκότο από τα Dust+Cream Καλαμαριάς, γιατί δεν έτυχε να το δοκιμάσω και όλες μου οι φίλες λένε ότι είναι απίθανη η μυρωδιά του όταν κάνεις μπάνιο! 
Επιπλέον, η φίλη μου η Ηρώ μου σύστησε τους δίσκους ντεμακιγιάζ από τα Lidl (της σειράς Cien) ως πολύ αποτελεσματικούς, διότι δεν χνουδιάζουν και είναι ραμμένοι γύρω γύρω για να μην χάνεις καμία πλευρά. Αγόρασα λοιπόν τους συγκεκριμένους, αλλά και τους κλασσικούς που έπαιρνα εδώ και καιρό από Pom Pon για να σας κάνω στο μέλλον ένα post-σύγκριση. Στην τιμή έχουν σχετικά μεγάλη διαφορά, αφού οι δίσκοι της Cien είναι 120 και κοστίζουν 0,99€ ενώ οι δίσκοι της Pom Pon είναι 70 και κοστίζουν περίπου 1,50€. Στα προιόντα καθαρισμού θέλησα να δοκιμάσω και κάποια μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Pom Pon, που δεν τα χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά καμία φορά που γυρίζω κουρασμένη και δεν θέλω να κάνω την βραδινή μου ρουτίνα ντεμακιγιάζ είναι πολύ βολικά!

 *Από πάνω προς τα κάτω έχουμε: GR Velvet Matte No #14, #21 και μολύβια-κραγιόν No #11 και #4*

Στη συνέχεια ακολουθούν νέες προσθήκες, από την αγαπημένη εταιρία Golden Rose! Έχω να σας δείξω 2 νέα κραγιόν από την σειρά με τα Velvet Matte, το #14 που είναι ένα υπέροχο σκούρο-σάπιο μήλο και το #23 που είναι το πιο όμορφο βαθύ κόκκινο του χειμώνα! Από την ολοκαίνουργια σειρά με τα μολύβια-κραγιόν, η φίλη μου η Κατερίνα μου χάρισε 2 αποχρώσεις που ταίριαξαν απόλυτα σε αυτό που ήθελα: Το #11 είναι το πιο όμορφο χρώμα για καθημερινή χρήση, και το #03 ένα κόκκινο όχι της φωτιάς, αλλά λίγο πιο βαθύ και σκούρο. Για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσαν περισσότερο τα μολύβια-κραγιόν της GR παρά τα κλασσικά Velvet Matte και σκοπεύω να σας κάνω μία ανάρτηση σύγκριση πολύ σύντομα. Τι λέτε, σας ενδιαφέρει;


 Συνεχίζουμε με διάφορα καλλυντικά και βλεφαρίδες που παρήγγειλα/αγόρασα το τελευταίο διάστημα. Ήθελα εδώ και καιρό να αγοράσω ψεύτικες βλεφαρίδες από το ebay, αλλά λόγω των capital controls δεν είχα τη δυνατότητα και έτσι πριν 2 μήνες περίπου έκανα request στο paypal και ψώνησα κανονικά. Πήρα λοιπόν 2 συσκευασίες: μία με 10 ζευγάρια κανονικές, μακριές βλεφαρίδες και μία ακόμα με 5 ζευγάρια μισές βλεφαρίδες. Επίσης, αγόρασα και την κόλλα τους από το ebay που μου αρέσει αρκετά, και είναι μάλιστα αδιάβροχη!
 Πάμε να δούμε και τις αγορές που έκανα εκτός ebay. Επιτέλους αγόρασα το kit φρυδιών της Catrice, που έχει μέσα πραγματικά τα πάντα: 2 ειδών σκιές με γκρι υποτόνους (ότι πρέπει για εμάς τα κορίτσια με ξανθά φρύδια!), πινελάκι με βουρτσάκι κι ένα super cute μικρούλι τσιμπηδάκι. Είναι εντελώς Value For Money, αν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι τέτοιο σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν το αγόρασα από κάποιο κατάστημα Hondos Centrer, αλλά έκανα ανταλλαγή με μία κοπέλα που δεν το είχε χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου από την ομάδα στο Facebook "Μεταχειρισμένα Καλλυντικά για ανταλλαγή ή και πώληση". Αν έχετε καλλυντικά που δεν τα χρησιμοποιείτε, ευκαιρία να τα ανταλλάξετε και να πάρετε κάτι χρήσιμο για εσάς! Επίσης, αγόρασα από τα Dust+Cream τη μάσκαρα Miyo 3 in 1, και δίνει απίθανο μήκος διατηρώντας καμπύλη στις βλεφαρίδες μου. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι παρόμοιο με αυτό της The Roller από τη Benefit. Απίστευτο, αλλά ισχύει!

Το κραγιόν της Mac είναι δώρο της αδερφής μου, και είναι το υπέροχο Rebel. Thank you sister για το πρώτο μου mac!

Για το τέλος, σας άφησα τα καινούργια μου αθλητικά παπούτσια από την Adidas, που σας έδειξα και στο instagram. Τα αγόρασα πριν 4 εβδομάδες(πότε πέρασαν;) και είναι απίστευτα άνετα! Επίσης, έχω αγαπήσει το καινούργιο μου παλτό από το Shein.com γιατί είναι μαύρο, ταιριάζει με όλα τα looks και εξαιρετικά καλοραμμένο εσωτερικά. Θα το βρείτε εδώ.


Αυτά είχα να σας δείξω!
Εσείς τι αγορές κάνατε τελευταία;


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Μεγειάααα!! Τα κραγιονάκια έχουν υπέροχες αποχρώσεις!! Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω τελεια ολα τα ζηλεψα χεχε!!Ειδικα τα κρααγιον ειναι μουρλια!!!
    Να τα χαρεις με γεια!!!
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αθανασία! Με τα καινούργια ματ μολύβια-κραγιόν κι εγώ έχω ξετρελαθεί.

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραια τα δωρακια σου, καλοφορετα! εγω πηρα το μολυβοκραγιον νο14 nude και το εχω πραγματικα λιωσει! επισης, πηρα απο tommyg dual no transfer no34 σκουρο καφε, το οποιο ηταν ερωτας με την πρωτη ματια.ειναι ματ, δεν ξηραινει τα χειλη και εχει και για γκλος αν θελεις να το κανεις πιο ενυδατικο.τσεκαρετο, θα σου αρεσουν και οι αλλες αποχρωσεις σιγουρα!αυτην την περιοδο, εχω παθει κατι με τα βερνικια νυχιων, οποτε αγορασα απο goldenrose, essie & seventeen. επισης δοκιμασα την μηχανη καθαρισμου προσωπου της LR health & beauty (δες το βιντεο απο την Χριστινα greciansquare -get unready) και μια και εγινα συνεργατης της εταιρειας προσφατα, ψηνομαι να την αποκτησω!!χαχαχα.τα βερνικια της ΟΡΙ ειναι πολυ καλα και θα τα ευχαριστηθεις σιγουρα. τα παπουτσια σου ειναι ολα τα λεφτα, το χρωμα υπερτελειο και ειναι ευκαιρια να αρχισεις μια ελαφρια εστω ασκηση. δεν ειναι αναγκη να αρχισεις τρεξιμο, ξεκινα με εντατικο περπατημα και θα δεις διαφορα σε λιγο καιρο στις αναπνοες σου. καλη αρχη μικρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, αγαπώ τα τεράστια σχόλια! Γενικά με την εταιρία Tommy G δεν έχω κάποια σχέση, δεν ξέρω γιατί τόσα χρόνια δεν δοκιμάζω κάτι από την συγκεκριμένη-νομίζω μόνο ένα μολυβάκι ματιών είχα πάρει κι αυτό πολύυ παλιά. Τα OPI με έχουν ξετρελάνει: Από το βουρτσάκι, το πώς απλώνονται, διάρκεια, λάμψη, απόδοση χρώματος! Όλα είναι απίθανα!
      ΥΓ: Όσο για την άσκηση, ακόμα δυστυχώς τεμπελιάζω αλλά ελπίζω να βρω τη δύναμη να ξεκινήσω κάτι σύντομα.

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου, να τα χαρείς :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ενδιαφέρει πολύ να μας πεις την άποψή σου για σύγκριση κραγιόν και μολυβιών GR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα κάνω αυτό το post-σύγκριση, απλά μάλλον λίγο πιο αργά γιατί από τα Velvet Matte έχω 5 αποχρώσεις και από τα καινούργια μόνο 2-οπότε είπα να αγοράσω μερικά ακόμα και να τσεκάρω διάρκεια/απόδοση και μετά να σας κάνω ένα μεγάλο και χορταστικό post με τις αποδόσεις, swatchάκια κλπ. :)

      Διαγραφή
  6. Με γεια όλα Λίλα μου, να τα χαρείς! Ειδικά τα βερνίκια της OPI και τα προϊόντα χειλιών της Golden Rose μου τράβηξαν την προσοχή! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Νομίζω ότι είναι τα highlight τελικά ^_^
      xx

      Διαγραφή