Ελληνική Εταιρία

Ημερολογιο σημαινει ταξιδι στο χρονο!❤My Feminine Boudoir

3:51 π.μ.


Από μικρή είχα ιδιαίτερη σχέση (ενίοτε θα την έλεγες και τρέλα) με το γράψιμο και τα ημερολόγια. Από τότε που με θυμάμαι, το ημερολόγιο ή το σημειωματάριο ήταν απαραίτητο αξεσουάρ για μένα και δεν πήγαινα πουθενά χωρίς αυτό. Εκεί σημείωνα τα πάντα, από το πού θα πάω, τι θα κάνω (έβαζα πρόγραμμα δηλαδή στις δραστηριότητες) και έγραφα διάφορες σκέψεις για στιγμές που πέρασαν ή που θα έρθουν. Όταν γράφεις κάτι, είναι σαν να αποτυπώνεται στο χρόνο και δεν το ξεχνάς ξανά! Έτσι, με καθαρές και γραμμένες τις σκέψεις σου σε ένα ημερολόγιο μπορείς να σκεφτείς άλλα πράγματα και να έχεις περισσότερο "ελεύθερο πνεύμα" για να βρεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Πιστεύω ότι το γεγονός πως σημείωνα τόσες ιστορίες συνέβαλε σίγουρα σε 2 πράγματα: Πρώτον ότι πάντα ήμουν καλή στις εκθέσεις του σχολείου και δεύτερον, ότι "κόλλησα" τόσο με το blogging. Ουσιαστικά για μένα το blog είναι ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο, κάτι που μπορώ σε αυτό να γράφω ακριβώς αυτό που θα έγραφα στο δικό μου, προσωπικό ημερολόγιο!

 Μεγαλώνοντας λοιπόν σε μία εποχή που η ανάγκη μας για gadgetάκια τεχνολογίας ήταν επιτακτική πια ("τι δεν έχεις κινητό;" η κλασσική ατάκα ακόμα και σε παιδάκια κάτω των 12!) νομίζω ότι χάσαμε την επαφή μας με το προσωπικό. Με το μοναδικό. Ο γραφικός χαρακτήρας μας είναι κάτι εντελώς μοναδικό, κάτι τόσο ξεχωριστό που με τη χρήση όλων αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών έμεινε στην άκρη. Μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να σημειώνεις πλέον στο smartphone σου, αλλά η επαφή σου με ένα αληθινό ημερολόγιο δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από καμία ηλ. συσκευή.


Έκανα λοιπόν αυτή την τεράστια εισαγωγή, για να σας μιλήσω για το υπέροχο ημερολόγιο που έφτασε στα χέρια μου για το 2016! Είναι το My Feminine Boudoir, το οποίο δημιουργήθηκε από τη γνωστή blogger Κλαίρη Βενούκα ( δες τα άρθρα της στο feminineboudoir.gr), και είναι τόσο θηλυκό κι ελκυστικό όσο το ίδιο το site της. Το ημερολόγιο My feminine Boudoir λοιπόν είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια και είναι εντυπωσιακά τέλειο! Θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί.


Αρχικά να σας πω ότι οι σελίδες του είναι 184, και οι διαστάσεις του 16x23. Η συσκευασία στην οποία έρχεται είναι μοναδική, και το περιτύλιγμα με τα λουλούδια πάρα πολύ όμορφο. Έχει σκληρό εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, και μάλιστα λαστιχάκι για να μην σου ανοίξει μέσα στην τσάντα. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι στα φύλλα του ημερολόγιου υπάρχουν ειδικές εγκωπές, ώστε το λαστιχάκι να εφαρμόζει ακριβώς και να μην χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα ανοίξει και σου τσαλακωθεί! Έχει και ένα επιπλέον λαστιχάκι για να τοποθετείς το στυλό σου, και να μην το ψάχνεις μέσα στην τσάντα. Επιπλέον, το  φύλλο του είναι πολύ καλής ποιότητας που σίγουρα είναι χαρακτηριστικό που σε εμπνέει να γράφεις. Πέρα από τα "τεχνικά" του χαρακτηριστικά, πριν από κάθε εποχή/μήνα αναφέρει κάποια πολύ χρήσιμα tips και έχει πολύ ελεύθερο χώρο για να γράφεις τις σημειώσεις σου. Η Κλαίρη επέλεξε διάφορες εικόνες-στιχάκια για να γεμίσεις τις ημέρες σου με θετική ενέργεια. Η γραφιστική του δουλειά είναι επίσης πολύ προσεγμένη και άρτια, και μου αρέσει το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλο κι έχει αρκετό χώρο για να γράφω όλες μου τις ιδέες! Είναι εβδομαδιαίο, αλλά πραγματικά σου αφήνει χώρο για όλες σου τις ημέρες. Χρησιμοποίησα 2 πολύ γνωστά καλλυντικά, για να συγκρίνετε το μέγεθος του ημερολογίου και να καταλάβετε καλύτερα τις διαστάσεις του.


Έχουν περάσει πολλά ημερολόγια από τα χέρια μου. Αλλά το συγκεκριμένο με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα. Αυτή τη χρονιά κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Άσε στην άκρη τα πρόχειρα post-it και τις σημειώσεις σε μικρά χαρτάκια που θα τα χάσεις, και αγόρασε το δικό σου My Feminine Boudoir. Άσε στην άκρη τις σημειώσεις που μπορείς να γράψεις στο smartphone σου. Όταν γράφεις στο χαρτί, οργανώνεις τη σκέψη σου και σκέφτεσαι πολύ πιο καθαρά. Αυτή η χρονιά έχει τις προοπτικές να είναι πιο όμορφη από ποτέ! Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου, και να δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα! 
  Το ημερολόγιο My Feminine Boudoir της Κλαίρης Βενούκα θα το βρείτε στο pleasurecalendars.gr, και κυκλοφορεί σε 6 υπέροχες αποχρώσεις! Το δικό μου είναι στην απόχρωση Sensual Pink, και μου ταιριάζει τέλεια γιατί λατρεύω αυτό το απαλό ροζ. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις το ημερολόγιό σου ακόμα πιο προσωπικό, και να γράψεις επάνω το όνομά σου!

   Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

0 σχόλια