Επαγγελματικά Προιόντα

Real Techniques Nic's Picks ♡ #Review

4:54 π.μ.


Όλα τα ωραία συνήθως ξεκινάνε με ένα επιφώνημα χαράς ή θαυμασμού. Έτσι κι εγώ, από την πρώτη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου το πακέτο που περίμενα ένα μήνα με το πρώτο μου σετάκι πινέλων Real Techniques, σκέφτηκα "Ααα, μα είναι τόσο ελαφρύ το πακέτο! Σίγουρα έχει μέσα κάτι;". Από την αρχή με εντυπωσίασαν λοιπόν!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Τα πινέλα είναι πραγματικά ένα εργαλείο στο μακιγιάζ, που μας βοηθάει να εφαρμόσουμε όλες τις τεχνικές που ήδη ξέρουμε ή θέλουμε να δοκιμάσουμε. Έχω πολλά πινέλα στην κατοχή μου (με ξύλινη βάση), πολλά από τα οποία είναι πολύ απαλά και με βολεύουν για να κάνω το μακιγιάζ μου. Τα συγκεκριμένα όμως, τα πινέλα των Real Techniques έχουν υπέροχο design και μου αρέσει η φιλοσοφία τους. Είναι εμπνευσμένα από 2 υπέροχες makeup artists και youtubers, τις πασίγνωστες Pixiwoo και είναι όλα πολυχρηστικά και πανέμορφα! Χρησιμοποιούνται από χιλιάδες κοπέλες (επαγγελματίες και μη) σε όλο τον κόσμο, και φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.



 Διάλεξα λοιπόν το σετ με τα Nic's Picks, που περιέχει 5 πανέμορφα συλλεκτικά πινέλα με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και απαλές τριχούλες. Ακόμα και το ίδιο τους το κουτί είναι εντυπωσιακό! Τα έχω πλύνει ήδη 4-5 φορές και δεν έχει φύγει ούτε μία τρίχα. Στην αρχή μύριζαν λίγο "συνθετική" μυρωδιά, αλλά μετά το πρώτο πλύσιμο αυτό έφυγε. Επιπλέον, σας το είπα και στην αρχή αλλά είναι εντυπωσιακά ελαφριά!

 Duo-fiber Face Brush

 Το πιο εντυπωσιακό από όλα θα έλεγα, και είναι το δίτριχο. Υπάρχουν δηλαδή δύο διαφορετικών μηκών τριχούλες, ώστε το blending του προσώπου να γίνεται πανεύκολα. Τι εννοώ blending προσώπου; Πολλές φορές βάζουμε στο πρόσωπό μας foundation, bronzer, highlighter, ρουζ οπότε για να δείχνουν όλα μαζί "τέλεια δεμένα" είναι απαραίτητο να τα αναμείξουμε στο τέλος. Εγώ επειδή σπάνια βάφομαι με makeup (συνήθως προτιμώ να μην βάζω πολλά προιόντα στο μακιγιάζ μου), οπότε το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές. Αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο, και αν σου αρέσει να φοράς πολλά προιόντα στο πρόσωπό σου θα σε βολέψει σίγουρα. Φυσικά έχει και άλλες χρήσεις πέρα από το blending, όπως το να απλώσεις τη βάση σου για να αποκτήσεις πολύ φυσικό-καθημερινό αποτέλεσμα.

Cheek Brush
 Αυτό το πινέλο είναι πραγματικά εντελώς πολυχρηστικό, καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για εφαρμογή ρουζ, πούδρας ακόμα και highlighter! Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά για την εφαρμογή του ρουζ μου, και μου αρέσει πολύ το φουντωτό του σχήμα.

Angled Shadow Brush
 Το τέλειο πινέλο για να αναμείξεις τις σκιές στην κόγχη σου, για να τοποθετήσεις έξτρα σκιά αν θέλεις περισσότερη ένταση ή και απλά για να τοποθετήσεις σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Νομίζω ότι αν έχεις αυτό το πινέλο και μόνο, μπορείς να κάνεις ένα σούπερ εντυπωσιακό και τεχνικά άρτιο μακιγιάζ ματιών!

Base Shadow Brush
 Και αυτό το πινέλο είναι φουντωτό και με βολεύει για blending, κι επίσης είναι τέλειο για να απλώσεις σκιά στο βλέφαρο. Όμως δεν είναι καθόλου βολικό στο να απλώσεις σκιά στην κόγχη, κάτι που το προηγούμενο καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.

Eyeliner Brush
 Το πιο μικρούλι, γλυκούλι πινελάκι του σετ! Οι τριχούλες του είναι μεν πολύ σταθερές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και τραχειές. Διατηρούν την απαλότητά τους, και είναι το πρώτο πινέλο που με βόλεψε στην εφαρμογή gel eyeliner!

Πού θα τα βρεις εσύ που είσαι εξοικιωμένη με τις αγορές του εξωτερικού:
 Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις τα Real Techniques, μπορείς να τα βρεις όλα στο i-herb εδώ. Εγώ τα παρήγγειλα όταν είχαν έκπτωση -20%, και με την πρώτη μου παραγγελία είναι επιπλέον 5 δολλάρια έκτωση οπότε μου βγήκαν στα 21€ περίπου. Ναι, τα παρήγγειλα κανονικότατα χωρίς request στο paypal λόγω capital controls (δεν ξέρω πως έγινε αυτό, απλά δέχτηκε την πληρωμή μου μέσω paypal και that's all!). Για την ποιότητά τους θεωρώ ότι είναι πολύ οικονομικά, και αν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι πραγματικά αξιόλογο δοκιμάστε τα. Στο i-herb μπορείτε να έχετε έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία εως 10 δολλάρια, χρησιμοποιήστε τον κωδικό BPH324.


 Πού μπορείς να τα βρεις στην Ελλάδα:
 Ευτυχώς, μπορούμε να βρούμε RT και στη χώρα μας! Μπορείς να παραγγείλεις και να πληρώσεις είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, είτε να παραλάβεις με αντικαταβολή και να έρθουν τα πινέλα στην πόρτα σου. Θα τα βρεις σε διάφορα e-shops, όπως το Cherrybox, Glowbox, Beautytestbox και στο Eyewish. Δυστυχώς το συγκεκριμένο σετ δεν μπορείτε να το βρείτε στα ελληνικά e-shops, αλλά έχει πολλά ωραία σετάκια και μεμονωμένα πινέλα για να διαλέξετε.

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό review!
Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγομαι υπερβολική, αλλά παρόλο που είχα ακούσει τόσο καλές κριτικές για τα RT δεν περίμενα να είναι τόσο καλά. Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ πινέλα των RT; Περιμένω τα σχόλιά σας! 
 

You Might Also Like

2 σχόλια