beauty

My first 2016 Shopping #Wishlist❤

5:34 π.μ.


Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν και τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα, όμως πάντα εμείς οι γυναίκες στο μυαλό μας έχουμε κάποιες wishlists με αγορές που θέλουμε να κάνουμε. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για 6 πραγματάκια που είναι στην wishlist μου, άλλα καινούργια και άλλα εδώ και καιρό. Πάμε να τα δούμε;

Η αλήθεια είναι πως λείπει από τη συλλογή μου ένα όμορφο, χρυσό clutch οπότε το συγκεκριμένο νομίζω πως είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι για βραδινές εμφανίσεις.

Έχω δει πινέλα αυτής της μορφής να χρησιμοποιούνται από youtubers του εξωτερικού, και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οπότε σίγουρα θέλω να τα δοκιμάσω.

Ένα ρολόι με όμορφο print πάντα αναβαθμίζει ένα casual outfit, ακόμα κι αν κοστίζει κάτω από 2€!

Μία αγορά που θέλουν να κάνουν όλες οι beauty addicts είναι η λάμπα led για να πολυμερίσουμε ημιμόνιμο βερνίκι. Κι επειδή εδώ στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα φουρνάκια είναι αρκετά ακριβά, αξίζει να το προμηθευτούμε από το εξωτερικό.

Μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι ζακέτες για πρωινές εμφανίσεις, γιατί είναι πανέμορφες και παιχνιδιάρικες.

Must have οι παλέττες για contouring, καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική κάνουμε το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο αδύνατο και με περισσότερες γωνίες.

Αυτά έχω στην φετινή μου wishlist! Εσείς τι σκέφτεστε να αγοράσετε μέσα στο 2016; Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά, περιμένω τα σχόλιά σας!

You Might Also Like

0 σχόλια