ισιωτική θεραπεία

Μαθε τα παντα για τις ισιωτικες θεραπειες κερατινης ♡ #Zaphira

3:25 π.μ.

Τα μαλλιά μας είναι ένα στοιχείο που πάντα προσέχει κάποιος επάνω μας, καθώς μας δίνουν στυλ και φυσικά ολοκληρώνουν την κάθε μας εμφάνιση. Οι περισσότερες κοπέλες όμως (για να μην πω όλες!) έχουμε ένα κοινό πρόβλημα μαλλιών, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να λύσουμε: Το φριζάρισμα! Επιπλέον, θα θέλαμε τα μαλλιά μας λεία και απαλά και γιατί όχι, όσο πιο ίσια γίνεται ή με ελαφριά κύματα. Η λύση λοιπόν υπάρχει και λέγεται θεραπεία κερατίνης!

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για 2 διαφορετικές θεραπείες με κερατίνη, την brazilian Keratin treatment και τη θεραπεία-botox. Σε τι διαφέρουν; Αρχικά στον χρόνοπου διαρκούν. Η Brazilian Keratin διαρκεί εως και 5 μήνες, ενώ η θεραπεία "botox" διαρκεί εως και ένα μήνα. Πάμε να τις δούμε ξεχωριστά λοιπόν.

Brazilian Keratin Treatment
Ουσιαστικά πρόκειται για μία θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών, και ταυτόχρονα λείανσης και ισιώματος για όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν περιέχει ίχνος φορμαλδεύδης, και είναι ιδανική για κοπέλες με πολύ σγουρά ή σπαστά μαλλιά που επιθυμούν μηδενικό φριζάρισμα και λεία μαλλιά. Διαρκεί εως και 5 μήνες και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, και να τα αναδομήσει σε βάθος. Θα την αγαπήσουν σίγουρα όσες κοπέλες πηγαίνουν συχνά στο γυμναστήριο ή στο κολυμβητήριο, αφού απλά με στέγνωμα σε σεσουάρ θα έχετε λεία και απαλά μαλλιά (και φυσικά ισιωμένα!). Τα μικρομόρια κερατίνης εισέρχονται στο εσωτερικό της τρίχας μέσω της θερμότητας, και ενσωματώνονται με τη φυσική κερατίνη. Τα μαλλιά έτσι αποκτούν μεταξένια υφή! Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι anti-frizz και αποτελεί κορυφαία "ανακάλυψη" ειδικά για τις κοπέλες με ατίθασα μαλλιά.

Θεραπεία "botox" anti-frizz
Η θεραπεία αυτή δίνει "εφέ" ισιώματος, και προσφέρει στα μαλλιά anti-frizz αποτέλεσμα. Περιέχει χαβιάρι, χαρίζει λαμπερά και υγιή μαλλιά και διαρκεί περίπου 1 μήνα. Εφαρμόζεται περισσότερο σαν μία θεραπεία για αναδόμηση των μαλλιών, ενώ η Brazilian Keratin εφαρμόζεται περισσότερο σαν μία διαδικασία τεχνικής.

Μην ξεχνάτε ότι και οι 2 θεραπείες κερατίνης για να διαρκέσουν το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα χρειάζονται οπωσδήποτε εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών. Μπορείτε να αναζητήσετε τις ειδικές σειρές που αποτελούνται από σαμπουάν, μαλακτικό, μάσκα ώστε να σφραγίσετε το αποτέλεσμα και να απολαμβάνετε τα λεία, ίσια μαλλιά σας για πολύ καιρό.

Για τις 2 αυτές θεραπείες ενημερώθηκα από το αγαπημένο κομμωτήριο Zaphira Hair and Beauty στη Θεσσαλονίκη (Μητροπολίτου Ιωσήφ 10), όπου και φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε για να τις δοκιμάσετε.
 Για τις μαθήτριες/φοιτήτριες τα κομμωτήρια Zafira προσφέρουν -20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες. Επίσης η συγκεκριμένη έκπτωση προσφέρεται σε όλες τις κοπέλες για την πρώτη τους επίσκεψη!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμο ήταν αυτό το ποστ Λίλα 👍😊 και πράγματι οι περισσότερες από εμάς έχουν πρόβλημα με το φριζαρισμα ειδικά τώρα το χειμωνα! 😕 Θα πάω σίγουρα σύντομα στο κομμωτήριο να ρωτησω αν κάνουν αυτές τις μεθόδους 😁👍 φιλια xoxo 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή