Επαγγελματικά Προιόντα

Real Techniques ♡ New Core Collection #Review

6:08 π.μ.


Νέα εμφάνιση, ίδια αγαπημένη ποιότητα: Τα πινέλα Real Techniques έχουν γίνει must have τα τελευταία χρόνια για κάθε makeup addict κορίτσι. Η Sam και η Nic Chapman, γνωστές και υπέροχες makeup artists-αδερφές είναι youtubers και λανσάρουν τη δική τους σειρά πινέλων, τα πολύ διάσημα πλέον Real Techniques! Είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες το συλλεκτικό Nic's Picks και με ξετρέλανε με την ποιότητα και το desing των πινέλων. Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω το δεύτερο σετ που πήρα από τα RT, που είναι το Core Collection και μάλιστα στην καινούργια τους version. Πράγματι είναι ο πυρήνας κάθε μακιγιάζ η σωστή βάση, και το συγκεκριμένο σετ αποτελείται από 4 πινέλα και μία πολυχρηστική θήκη. Υπόσχονται πως δημιουργούν ένα τέλειο καμβά, ώστε να έχουμε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Οι τριχούλες τους είναι πολύ απαλές, συνθετικές και στο πλύσιμο δεν μάδησαν καθόλου. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!


Contour Brush
Ένα υπέροχο, φουντωτό πινελάκι που εκτός από contouring μπορεί να προσφέρει πάρα πολλές χρήσεις. Είναι ιδανικό για την εφαρμογή του concealer κάτω από τα μάτια (με έχει βολέψει πάρα πολύ σε αυτό), και επιπλέον μπορείς να απλώσεις και το ρουζ σου. Ακριβώς επειδή έχει το συγκεκριμένο φουντωτό σχήμα, κάνει εξαιρετικό blending. Εννοείται πως το χρησιμοποιώ και στο άπλωμα του highlighter, έχει το κατάλληλο σχήμα για να εφαρμόζει τέλεια στα ζυγωματικά.

Pointed Foundation Brush
Το πινέλο αυτό είναι το λιγότερο χρησιμοποιημένο μου από όλο το σετ, καθώς είναι flat και επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή του foundation στο πρόσωπο. Έπειτα χρειάζεται να κάνετε blending με κάποιο άλλο πινέλο, καθώς με το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να αναμειχθούν τα προϊόντα. Το χρησιμοποιώ όταν θέλω μέγιστη κάλυψη για την εφαρμογή του concealer μου, και για να καλύψω τοπικά κάποιες ατέλειες με δεύτερη στρώση foundation.

Detailer Brush
Όταν το δεις αυτό το πινελάκι για πρώτη φορά, αναρωτιέσαι πού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τελικά διαπιστώνεις όμως πως είναι πάρα πολύ χρήσιμο! Είναι flat και σχηματίζει μία ελαφριά μυτούλα μπροστά. Με το μικρό αυτό πινελάκι μπορείς να καλύψεις τοπικά ατέλειες όπως σπυράκια, να διορθώσεις το eyeliner σου ή το περίγραμμα του κραγιόν σου με μία μικρή ποσότητα concealer. Μέχρι να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, δε φαντάζεσαι πόσο χρήσιμο είναι. Μετά δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς, για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Buffing Brush
Με το buffing brush ξεκινάω κάθε μου μακιγιάζ, καθώς είναι το πινέλο που χρησιμοποιώ για το foundation. Δημιουργεί την τέλεια βάση, απλώνει πολύ όμορφα το makeup και με τις κατάλληλες κυκλικές κινήσεις το κάνει να φαίνεται ένα με την επιδερμίδα. Δεν είναι ούτε εντελώς φουντωτό, ούτε φλατ. Φυσικά είναι τέλειο και για το άπλωμα πούδρας, ακόμα και για το ρουζ. Το έχω πλύνει πάνω από 10 φορές, και δεν έχει χαλάσει καθόλου το σχήμα του.

Panoramic Case
Στο σετ The Core των Real Techniques θα βρείτε επιπλέον και μία πολύ βολική θήκη που κλείνει, για να μεταφέρετε εύκολα τα πινέλα σας στα ταξίδια. Εκτός από την αποθήκευση όμως, έχει κι άλλες χρήσεις: Χρησιμοποιείται σαν stand για να έχετε τα πινέλα σας εύκολα διαθέσιμα όποτε θέλετε να βαφτείτε, και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ανάποδα τα πινέλα σας (οι τριχούλες να είναι προς τα κάτω) για να στεγνώσουν σωστά.


Το Core Collection σετ θα το βρεις στο Cherrybox σε σούπερ τιμή, κοστίζει μόνο 23.30€. Γενικά τα Real Techniques προσφέρουν απίθανη ποιότητα σε προσιτή τιμή, οπότε είναι σίγουρα value for money. Εσύ έχεις αγοράσει ποτέ πινέλα των RT; Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο;

ΥΓ: Σας ενδιαφέρει να κάνω κάποια ανάρτηση σχετικά με το πλύσιμο των πινέλων (διαδικασία, gadgets, καθαριστικά,στέγνωμα); Πείτε μου κάτω στα σχόλια! 



You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Τέλειο ποστ για teal techniques :)Το buffing brush φαίνεται πως είναι το καλυτερο από όλα! Σκέφτομαι να τα αγοράσω τα πινέλα και εγώ :) Επίσης βλέπω και το expert face brush των real techniques από το iherb :) Kαι ναι κάνε και ένα ποστ για τον καθαρισμό των πινελων :) φιλία xx <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Όλα είναι ένα κι ένα σε αυτό το σετ :)
      Να αγοράσεις Real Techniques, είναι εντελώς value for money πινελάκια! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Τα έχω και τα λατρεύω!!! μακάρι το buffing να το πουλούσαν και μόνο του, θα έπαιρνα 2-3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως απίθανο πινέλο, ιδανικά θα ήθελα κι εγώ 2: ένα για foundation & ένα για πούδρα :) xx

      Διαγραφή
  3. Με γεια!! Φαίνονται υπέροχα τα πινελάκια και νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!! Περιμένω και εγώ το δικό μου σετάκι από μέρα σε μέρα και ανυπομονώ.. Να τα χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Όντως δε χρειάζονται συστάσεις, απλά ώρες ώρες μου αρέσει να γίνομαι ΥΠΕΡ-αναλυτική :P Φιλάκια, σου εύχομαι να τα χαρείς κι εσύ!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα πινέλα. Η ποιότητα τους αξίζει πολλά περισσότερα χρήματα. Εγώ έχω βάλει στο μάτι τα πινέλα ματιών τώρα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, όσα RT και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά. Είναι εξαιρετικά για την τιμή τους :) xx

      Διαγραφή