Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Unboxing❤Spring #Cherrybox 2016

5:08 π.μ.


Κάθε φορά που έρχεται η άνοιξη, παρατηρούμε μία "έκρηξη" χρώματος ειδικά όσοι έχουμε την τύχη να ζούμε εκτός πόλης. Αν και φέτος ο χειμώνας ήταν αρκετά ήπιος, και πάλι η άνοιξη που ήρθε μας κάνει να αισθανόμαστε έτοιμες για ανανέωση. Κρατάω στα χέρια μου το Spring Cherrybox, το συνδρομητικό κουτάκι ομορφιάς που κάθε εποχή υπόσχεται ακριβώς αυτό: Να μας ανανεώσει, παρέχοντάς μας όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειαζόμαστε για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.  


Ίσως κάποιες δεν το προσέξατε, αλλά το Cherrybox της άνοιξης δεν είναι όπως τα προηγούμενα κουτάκια: Το ίδιο το κουτί έχει ένα υπέροχο, floral print που θυμίζει καλειδοσκόπιο και μάλιστα τυπωμένο επάνω στο χαρτί του κουτιού! Εγώ κρατάω όλα τα κουτάκια για να αποθηκεύω είτε καλλυντικά, είτε κοσμήματα οπότε βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την αλλαγή. Το ανοιξιάτικο Cherrybox λοιπόν έρχεται με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση και γεμάτο ομορφιά!


Μόλις ανοίξεις το κουτάκι, σου έρχεται μία ευχάριστη αρωματική αύρα και είναι το άρωμα της σειράς "Ροζ 4" από την εταιρία Pas de Coq. Πάνω πάνω όπως κάθε φορά υπάρχει μία καρτούλα που μας ενημερώνει για όλα τα προϊόντα που θα βρούμε στο κουτάκι μας, και τις τιμές τους. 


Ξετυλίγοντας το χαρτί, βλέπω πως στο Spring Cherrybox υπάρχουν 6 προϊόντα (τα οποία χωράνε ίσα-ίσα στο κουτί, το οποίο είναι εντελώς γεμάτο). Τι ακριβώς περιέχει λοιπόν; Νέες υφές, συνεργασίες και υπέροχες μυρωδιές! 


Fouka Organic Cosmetics - Body Sculpting Serum
Την εταιρία Fouka τη γνωρίσαμε μέσα από το Winter Cherrybox, και μας αρέσει πολύ! Είναι ελληνική, έχει βιολογικά προϊόντα και υπέροχες συσκευασίες. Ο ορός σμίλευσης σώματος που υπάρχει στο Spring Box περιέχει 97,1% βιολογικά συστατικά και κατά 99% φυτικά! Το βρήκα πολύ καλή ιδέα να προστεθεί στο κουτί ένα προϊόν σμίλευσης σώματος, διότι θα προετοιμαστούμε για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Η συσκευασία του είναι full size και η τιμή του είναι 35€/60ml.


Organic Shop by Natura Siberica - Body Cream/Mousse
Μία λαχταριστή κρέμα σώματος με υπέροχο άρωμα ποτέ δεν θα μπορούσε να λείπει από κάποιο κουτί που υπόσχεται να φροντίσει το σώμα μας. Η συγκεκριμένη λοιπόν περιέχει βιολογική φράουλα και γάλα, βιολογική βανίλια και ορχιδέα, και διάφορα έλαια: Απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται άμεσα. Όπως αναφέρεται και στην καρτούλα, το κερασάκι είναι η τιμή του: Κοστίζει μόνο 4.02€ και περιέχει 250ml! Άρα μιλάμε για ακόμα ένα full size προϊόν. 


Messinian Spa - Σαμπουάν με βασιλικό πολτό & ελίχρυσο
Ένα shimmering shampoo που μυρίζει τέλεια, και υπόσχεται λάμψη & επανόρθωση! Η Messinian Spa είναι μία ελληνική εταιρία που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της εξαιρετικό ΠΟΠ ελαιόλαδο από την Καλαμάτα. Το συγκεκριμένο σαμπουάν περιέχει επίσης βασιλικό πολτό, κρητικό ελίχρυσο και μέλι από τη Μάνη. Το άρωμά του είναι εξαιρετικό. Στο κουτάκι μας το βρίσκουμε σε full size συσκευασία, στα 300ml και κοστίζει 6.80€.


Miss Cop - Smoothy Gloss Lip Pencil
Μία καινούργια εταιρία για μένα, και μάλιστα γαλλική που γνωρίζω πρώτη φορά μέσα από αυτό το κουτάκι. Το μολύβι χειλιών λοιπόν έχει υφή lip balm, και αρκετά έντονη απόδοση για ένα τέτοιο προϊόν. Ιδανικό για να το έχουμε στην τσάντα μας, και να δίνουμε ένα ελαφρύ χρώμα στα χείλη μας. Κοστίζει 6€ και βγαίνει και σε άλλες αποχρώσεις, πέρα από την κόκκινη που έτυχε σε μένα. 


Korres - Λευκό Τσάι Gel Καθαρισμού
Η εταιρία Κορρές είναι μία αγαπημένη ελληνική εταιρία, και το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσω. Πριν από 2 χρόνια περίπου το είχα σε full size και το τελείωσα, είναι ένα υπέροχο προϊόν με πολύ ευχάριστη μυρωδιά και αφήνει στο πρόσωπο πολύ ωραία αίσθηση μετά τη χρήση του. Χάρηκα πολύ που το είδα στο κουτάκι μου! Κοστίζει 11.80€/200ml και στο Spring κουτάκι μας το βρίσκουμε σε travel size μέγεθος, στα 16ml.


Nip & Fab - Glycolic Fix Pads
Τελευταίο προϊόν και χαίρομαι πάρα πολύ που θα δοκιμάσω άλλη μία εταιρία! Η Nip & Fab είναι μία καινούργια συνεργασία του Cherrybox, και έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε με τα pads απολέπισης προσώπου. Είναι εμποτισμένα με γλυκολικό οξύ, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα μπλε μαργαρίτας. Στο κουτάκι αυτό βρίσκουμε μία συσκευασία σε travel size μέγεθος, που περιέχει 5 pads. Η full size συσκευασία περιέχει 60 pads και κοστίζει 15.95€.


Το ανοιξιάτικο κουτάκι λοιπόν δίνει έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, αφού περιέχει 5 προϊόντα περιποίησης και ένα μακιγιάζ. Όπως σας είπα και στην αρχή της ανάρτησης, το Spring Cherrybox χωράει just τα προϊόντα διότι περιέχει 4 full size προϊόντα και 2 travel size.

Όσον αφορά τα προϊόντα, είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την επιλογή τους. Είμαι σίγουρη πως θα τα χρησιμοποιήσω όλα και τίποτα δεν θα μείνει στην άκρη. Η αξία μόνο των 4 full size προϊόντων είναι άνω των 50€, οπότε σίγουρα είναι ένα ακόμα value for money κουτάκι από το Cherrybox! Το εποχιακό κουτάκι κοστίζει 20€, ενώ αν θέλεις να κάνεις ετήσια συνδρομή κοστίζει 72€. 
Για να το αγοράσεις κι εσύ, κάνε κλικ εδώ.


ΥΓ: Τα χρώματα του κουτιού είναι υπέροχα (λευκό με πετρόλ και λίγο φούξια-μωβ), και πάλι έτυχε να ταιριάζουν με το mani μου όπως και στο Winter κουτάκι! Α, και συμφωνώ απόλυτα με τη φράση που χρησιμοποίησε το Cherrybox στο Editorial, "Την άνοιξη αν δεν τη βρεις τη φτιάχνεις" Οδ. Ελύτης.

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Υπέροχο το κουτί μύρισε άνοιξη... Και τα νύχια φυσικά καταπληκτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοιξη αυτό το κουτί. Ευχαριστώ και για τα νύχια Μαίρη μου!xx

      Διαγραφή
  2. ΑΝΟΙΞΗ!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ,ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ....ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτευτήκαμε το Spring Cherrybox χαχα. Η άνοιξη είναι όντως ερωτεύσιμη εποχή ❤

      Διαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.... Εχω αγορασει του Φθινοπώρου και το Χειμωνιατικο.... τωρα ... το σκεφτομαι οχι οτι δεν μ' αρεσει ...αλλα δυσκολευομαι οικονομικα αυτο το μηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ βρήκα πολύ όμορφη την αλλαγή στην εμφάνιση του κουτιού! Δε χρειάζεται να ανησυχείς, το κουτάκι έγινε από μηνιαίο εποχιακό οπότε αν σου είναι δύσκολο να το αποκτήσεις αυτό το μήνα ίσως τον επόμενο να είναι καλύτερα τα οικονομικά σου ❤ xx

      Διαγραφή
  4. Τέλειο κουτάκι!! Μύρισε ανοιξη! Τα περισσότερα προϊόντα είναι πολυ ωραία και σε full size ( -2 προιοντα)συσκευασίες οπότε είναι value for money :) θα το παραγγειλω <3 φιλία πολλά :-* <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ένα ακόμα value for money κουτάκι! Να το παραγγείλεις και να το χαρείς :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Το σαμπουάν της Messinian Spa είναι καταπληκτικό! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου! Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό γιατί ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει. xx

      Διαγραφή
  6. Είναι παρα πολύ όμορφο το κουτάκι!!! και εσωτερικά και εξωτερικά!! να τα χαρείς όλα, ♥︎♥︎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου!! ❤ Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ το Spring #Cherrybox.

      Διαγραφή