κομμωτήριο

My New Spring Hair Makeover ♡ #Zaphira

6:19 π.μ.


Αγαπώ πολύ τις αλλαγές και θέλω πάντα να δοκιμάζω πρώτη όλα τα νέα trends. Μόλις έφτιαξε ο καιρός λοιπόν, ήρθε η άνοιξη και σκέφτηκα πως θα ήθελα να κάνω μία μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου. Όχι κάτι δραματικό, μιας και μου αρέσει πάρα πολύ το σκούρο κόκκινο που έχω, αλλά μερικές μικρές πινελιές που θα ανανεώσουν το look και φυσικά τη διάθεσή μου.



Επισκέφθηκα λοιπόν το κομμωτήριο Zaphira Hair & Beauty, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς θέλω να κάνω στα μαλλιά μου. Δεν είχα προσδιορίσει δηλαδή ποια θα είναι ακριβώς η αλλαγή που θα μου αρέσει να κάνω. Πολλές φορές μας αρέσει κάτι που είναι στη μόδα, όμως στο πρόσωπό μας τελικά δεν ταιριάζει. Για αυτό χρειάζεται να εμπιστευτείς κάποιο κομμωτήριο με μεγάλη εμπειρία, πείρα και γνώσεις προσωπολογίας & χρωματολογίας ώστε να μείνεις ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό μου αρέσει περισσότερο στο συγκεκριμένο κομμωτήριο: Η επαγγελματική εμπειρία και οι γνώσεις όλων των τελευταίων trends συνδυάζονται, ώστε να σου προτείνουν το πιο κατάλληλο κούρεμα και χρώμα για την προσωπικότητά σου και την ανατομία του προσώπου σου. 


Ξεφυλλίζοντας περιοδικά με τις νέες τάσεις της άνοιξης στα μαλλιά, τελικά εμπνευστήκαμε από το πρώτο κούρεμα και στυλ. Η κ.Ζαφίρα το προσάρμοσε στις δικές μου ανάγκες, για να μου αρέσει και να μου ταιριάζει φυσικά.



Η κ. Ζαφίρα λοιπόν μου πρότεινε να ανοίξουμε κάποιες διαφάνειες στα πλαϊνά του προσώπου μου για να φωτίσουμε το χρώμα των μαλλιών μου, και να κόψουμε ίσια και κοντή φραντζούλα. Οι παραπάνω προτάσεις είναι τα δύο μεγάλα trends της φετινής άνοιξης, και ταιριάζουν απόλυτα με το πρόσωπό μου. Μου αρέσει πολύ πως κάθε φορά που αναζητώ μία αλλαγή στα μαλλιά μου η κ. Ζαφίρα πάντα με ενημερώνει για τα τελευταία trends, και μου προτείνει αυτό που μου ταιριάζει. Οι ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο και μετατρέπουν ένα σκούρο χρώμα σε πιο ανοιξιάτικο, ενώ η φράντζα τονίζει τα μάτια και γλυκαίνει το πρόσωπο.




Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είναι εντυπωσιακό πως με μικρές αλλαγές μπορεί να γίνει εντελώς διαφορετικό ένα πρόσωπο! Φυσικά έμεινα 100% ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα, και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά το κομμωτήριο Zaphira για οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά μου.


Για τις μαθήτριες/φοιτήτριες τα κομμωτήρια Zaphira προσφέρουν -20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες. Επίσης η συγκεκριμένη έκπτωση προσφέρεται σε όλες τις κοπέλες που είναι αναγνώστριες του beauty maniac για την πρώτη τους επίσκεψη!


Θα βρείτε τα κομμωτήρια Zaphira Hair & Beauty Studios:

Κεντρικό: Μητροπολίτου Ιωσήφ 10, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τηλ. 2310 226084

Μηχανιώνα: Μ. Αλεξάνδρου 14 - Τηλ. 23920 31119
 


 Ευχαριστώ πολύ το κομμωτήριο Zaphira για την μοναδική αλλαγή!



*Photo shooting by Stavros Kardomatis

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Με γειά! :) Τελειο το αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια! με γεια! μου άρεσαν πολύ οι ανταύγειες που έκανες, δεν είναι πολύ κραυγαλέες και είναι κάτι που προτιμώ. Πολλά φιλιά γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ακριβώς αυτό ήθελα να φαίνονται τόσο όσο να δείχνει πιο ανοιξιάτικο το look. xx

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου Λίλα :) Αυτό το look σου πάει πολύ <3 Γενικά οι αλλαγές είναι υπέροχες ;) πολλά φιλιά xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Λατρεύω τις αλλαγές, και δε διστάζω καθόλου να τις δοκιμάζω επάνω στον εαυτό μου! xx

      Διαγραφή