Επαγγελματικά Προιόντα

Macadamia Professional ♡ #Review

6:40 π.μ.

Για τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών Macadamia Natural Oil σίγουρα έχεις ακούσει πολλά. Πόσο θαυματουργά είναι, ποιοτικά και πως προσφέρουν εντυπωσιακά, λαμπερά και απαλά μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει κι εγώ τα καλύτερα για τα προϊόντα της Macadamia, και ήθελα εδώ και καιρό να τα δοκιμάσω και να δω τα αποτελέσματα που προσφέρουν στα μαλλιά. 


Με το έλαιο από τον καρπό του Macadamia -που βρίσκουμε σε όλο τον Ειρηνικό ωκεανό, σπάνιους σπόρους Argan από την περιοχή Berber της Αφρικής είναι εμπλουτισμένα τα προϊόντα της Macadamia, για αυτό και με αυτά τα θρεπτικά στοιχεία της φύσης προσφέρουν αναζωογόνηση και λάμψη στα μαλλιά. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι εξαιρετικές, και οι μυρωδιές τους απίστευτες! Επιπλέον, δεν περιέχουν Parabens και Sulfates.

Macadamia Rejuvenating Sampoo 
Ξεκινάμε το review μας με το σαμπουάν της σειράς, το οποίο υπόσχεται πως δίνει ενυδάτωση σε ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Δυστυχώς στα δικά μου μαλλιά που είναι αρκετά ταλαιπωρημένα λόγω συχνής χρήσης θερμότητας και βαφών δεν προσέφερε καμία έξτρα ενυδάτωση, όπως θα περίμενα. Καθαρίζει σε βάθος, όμως αφήνει τα μαλλιά αρκετά ξηρά και χρειάζονται οπωσδήποτε conditioner μετά τη χρήση του. Από κάποιο επαγγελματικό σαμπουάν θα περίμενα πολύ καλύτερα αποτελέσματα, το συγκεκριμένο -δυστυχώς- μπορούμε να το συγκρίνουμε με σαμπουάν ευρείας χρήσης. Δεν περιέχει θειικό άλας και parabens και κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 10,100,300ml και 1L.

Macadamia Moisturing Rinse - Conditioner
Το conditioner της σειράς ,από την άλλη, με άφησε ενθουσιασμένη! Δίνει μία εξαιρετική απαλότητα, αφήνει τα μαλλιά τόσο απαλά χωρίς να τα βαραίνει και ξεμπερδεύονται πανεύκολα μετά τη χρήση του. Είναι τόσο ενυδατικό και καλό προϊόν, που όσο διάστημα το χρησιμοποιώ δεν χρειάζομαι καν μάσκα μαλλιών. Σίγουρα σας το προτείνω, αν ψάχνετε ένα επαγγελματικό προϊόν που να φροντίζει σε βάθος τα μαλλιά σας. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 60,300ml και 1L.


Macadamia Healing Oil Treatment 
Αυτό το λαδάκι ανυπομονούσα να το δοκιμάσω, καθώς είναι από τα πιο διάσημα λαδάκια για τα μαλλιά! Έχει μάλιστα βραβευτεί σε 2 χρονιές (2010 και 2011) ως το κορυφαίο λαδάκι μαλλιών. Συνδυάζει 2 διαφορετικά έλαια, το Argan & το Macadamia, ώστε να μας προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες. Είναι τέλειο για κάθε τύπο μαλλιών κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν έχετε ταλαιπωρημένα/βαμμένα μαλλιά όπως εγώ είναι must have. Τι προσφέρει; Απαλότητα, λάμψη, ανάλαφρη κίνηση, είναι anti-frizz, ξεμπέρδεμα και φυσικά φίλτρα UV. Επιπλέον, παρατήρησα πως κάθε φορά που το χρησιμοποιώ ο χρόνος που στεγνώνω τα μαλλιά μου μειώνεται αισθητά. Επειδή είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένο χρειάζεται απειροελάχιστη ποσότητα, και καλό τρίψιμο του ελαίου ανάμεσα στις παλάμες. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, βγαίνει σε ποσότητες των 10,30,125 και 300ml.


Macadamia No Tangle Styler Brush
Η επίσης πασίγνωστη No Tange βούρτσα από τη Macadamia, είναι μία βούρτσα που θα κάνει το χτένισμα παιχνίδι και το κυριότερο: Ανώδυνο! Έχει έναν καινοτόμο σχεδιασμό με εύκαμπτα δοντάκια, και βοηθάει στο να ξεμπερδευτούν εύκολα οι κόμποι των μαλλιών χωρίς να προκαλεί πόνο. Επιπλέον αποτρέπει την ψαλίδα, και δεν σπάει τις τρίχες. Τη χρησιμοποιώ εντατικά εδώ και 2 μήνες, και είναι σαν καινούργια.


Τα προϊόντα που σας έδειξα σήμερα τα προμηθεύτηκα από το prty.gr, ένα e-shop αποκλειστικά με είδη κομμωτηρίου και αγαπημένα επαγγελματικά brands όπως: Macadamia, L'oreal Professionel, Kerastase, Wella, Chi, Schwarzkopf και άλλα. Οι τιμές του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι από τις χαμηλότερες που έχω δει στην ελληνική αγορά, οπότε μην ξεχάσεις να κάνεις κλικ και να τσεκάρεις τα προϊόντα. Το σετ της Macadamia θα το βρεις στην πολύ χαμηλή τιμή των 58.70€ και περιέχει (σαμπουάν 300ml + βάλσαμο 300ml + λαδί 125ml ). Η βούρτσα No Tangle Styler κοστίζει στο e-shop 11.49€. Το prty.gr συνεργάζεται με την Acs Courier, και για αγορές άνω των 69€ τα μεταφορικά είναι δωρεάνΕκτός από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, θα βρεις και χτένες, βούρτσες, πιστολάκια, σίδερα και ανδρικά προϊόντα.


Ποια είναι η δική σας άποψη σχετικά με τα προϊόντα της Macadamia; Τα έχετε δοκιμάσει;

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. ωραιο review! δεν εχω δοκιμασει τπτ απο την συγκεκριμενη εταιρια. τη βρισκω λιγο ακριβη! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Όντως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά μιλάμε για μία κορυφαία επαγγελματική σειρά προϊόντων :) Επίσης το λαδάκι είναι τόσο συμπυκνωμένο που σίγουρα θα διαρκεί για πολλούς μήνες, με τόσο λίγο ποσότητα που χρειάζεται κάθε φορά. xx

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα, όμως αυτές τις εποχές -κι όταν επιπλέον έχεις τρία παιδιά να μεγαλώσεις!- είναι απαγορευτική, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά, η αγορά τους! Ευχαριστούμε πολύ όμως για την κατατοπιστικότατη ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις οικονομικά σε επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς όταν έχεις οικογένεια και παιδιά. Αν όμως κάποια στιγμή θέλεις να επενδύσεις σε ένα πραγματικά καλό προϊόν μαλλιών, το λαδάκι της Macadamia το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ! Είναι τόσο συμπυκνωμένο που θα σου κρατήσει για μήνες. Επιπλέον προσπαθώ να κάνω reviews και με επαγγελματικά προϊόντα εκτός από ευρείας (κάποιες φορές και highend), για να δείτε τι πραγματικά αξίζει και τι όχι. Το ότι κάτι είναι ακριβό δε σημαίνει 100% πως είναι και καλό. Φιλάκια πολλά Φανή μου :)

      Διαγραφή
  3. Από Macadamia έχω δοκιμάσει την No Tangle Brush και το Healing Oil Treatment, τα οποία υπεραγαπώ! θα ήθελα να δοκιμάσω και το Conditioner και μιας και ανέφερες πως και τα δικά σου μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα, αλλά παρόλα αυτά το προϊόν κάνει δουλειά, θα του ρίξω σίγουρα μια ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το conditioner, και να φανταστείς ότι γενικά εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα μαλακτικά μαλλιών. Το συγκεκριμένο κάνει τέλεια δουλειά! :)

      Διαγραφή