Ελληνική Εταιρία

Quickgel #Review & How to: Ημιμονιμο στο σπιτι ♡

3:24 π.μ.


Το ημιμόνιμο μανικιούρ (και πεντικιούρ) όλες το αγαπάμε, γιατί συνδυάζει όμορφα άκρα, λάμψη και μεγάλη διάρκεια. Δε χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσει -με κίνδυνο να χαλάσει!, διαρκεί για πολλές μέρες και αφαιρείται μέσα σε λίγα λεπτά. Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει το ημιμόνιμο σε κάποιο εξειδεικευμένο σπα, στο οποίο μας το έκανε κάποια επαγγελματίας τεχνήτρια νυχιών. Η διαδικασία του ημιμόνιμου βέβαια είναι απλή, και με λίγη εξάσκηση & προσοχή σίγουρα θα μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι. Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν θα μιλήσουμε για την ελληνική, επαγγελματική εταιρία νυχιών Quickgel η οποία έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη και παρέχει μία τεράστια γκάμα ημιμόνιμων βερνικιών, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται για ένα προσεγμένο μανικιούρ/πεντικιούρ. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως πιστεύω πως η διαδικασία ενός μανικιούρ σε μία επαγγελματία είναι σίγουρα μοναδική, όμως και στο σπίτι με εξάσκηση και υπομονή μπορείς να αποκτήσεις ένα πολύ αξιόλογο, όμορφο και φθηνότερο ημιμόνιμο μανικιούρ. 



Επισκέφθηκα λοιπόν το κατάστημα της Quickgel στη Θεσσαλονίκη, και ενθουσιάστηκα με την τεράστια ποικιλία χρωμάτων που διαθέτει! Μπορείς να βρεις πάνω από 200 διαφορετικά χρώματα, για να διαλέξεις αυτά που σου αρέσουν. Επέλεξα λοιπόν 4 mini χρώματα από την τελευταία ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρίας, με πανέμορφες αποχρώσεις ιδανικές τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Το Fanky Pink, που είναι ένα φανταστικό και έντονο φούξια, το Lemon που έχει την ιδανική, κίτρινη απόχρωση που είναι διακριτική και εντυπωσιακή ταυτόχρονα, το όμορφο και διακριτικό ροδακινί Rio και τέλος το εντυπωσιακά καλοκαιρινό βερνίκι που λέγεται Hawaii. το  Φυσικά δεν παρέλειψα το top coat και το base coat. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν είσαι επαγγελματίας καλύτερα να επιλέξεις mini βερνίκια διότι στα 7.5ml είναι καλά σαν ποσότητα για μανικιούρ στο σπίτι. Για να πολυμεριστεί το ημιμόνιμο βερνίκι της Quickgel χρειάζεται είτε λάμπα UV, είτε λάμπα led οπότε διάλεξα τη δεύτερη. Έχει ένα τέλειο, ροζ χρώμα και χρειάζεται μόνο 30 δευτερόλεπτα ώστε να πολυμερίσει τα βερνίκια. 



Γιατί να επιλέξεις την Quickgel;
-Ελληνική εταιρία, με βάση τη Θεσσαλονίκη
-200+ αποχρώσεις για να διαλέξεις
-Αφαίρεση σε μόλις 5 λεπτά
-25 μέρες διάρκεια και λάμψη
-Πολύ ανθεκτικό, με γυαλιστερό φινίρισμα
-Πολυμερίζεται σε 30'' με λάμπα Led, και σε 2' με UV
-Χωρίς διαλύτες, BDA, DBP, φορμαλδεΰδη
-Ευρωπαϊκό προϊόν, με φόρμουλα από τις ΗΠΑ
-Επαγγελματικά προϊόντα

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την εμπειρία μου με τα ημιμόνιμα βερνίκια της Quickgel. Επιπλέον, είναι πολύ καλά και τα αναλώσιμα προιόντα στο e-shop της Quickgel: ασετόν, λίμεςbufferσπρωχτηράκι για τα επωνύχια, ξυλάκια, χαρτάκια κυτταρίνης. Πάμε να δούμε μαζί πόσο εύκολο είναι να κάνεις το δικό σου μανικιούρ, με τα προϊόντα της Quickgel.



How to/Εφαρμογή: Ημιμόνιμο mani/pedi στο σπίτι
1)Χρησιμοποίησε ένα εργαλείο ώστε να "σπρώξεις" τα πετσάκια των νυχιών προς τα κάτω, και έπειτα με ένα ειδικό εργαλείο-κοπτάκι απομάκρυνέ τα ελαφρά. Αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα.
2)Καθάρισε καλά την επιφάνεια των νυχιών με ένα buffer, ώστε να γίνει λεία και να απομακρυνθεί η λιπαρότητα.
3)Με ένα χαρτάκι κυτταρίνης, χρησιμοποίησε καθαρό οινόπνευμα και καθάρισε καλά την επιφάνεια των νυχιών.
4)Πέρασε μία λεπτή στρώση από το Base Coat, και πολυμέρισέ το στη λάμπα Led για 30 δευτερόλεπτα.
5) Εφάρμοσε το βερνίκι που σου αρέσει με προσοχή, και πολυμέρισέ το στη λάμπα Led.
6)Πέρασε άλλη μία λεπτή στρώση από το βερνίκι, διορθώνοντας ατέλειες που έχεις κάνει. Έπειτα, πολυμέρισέ το στην ειδική λάμπα πολυμερισμού.
7)Άπλωσε το Top Coat και πολυμέρισε όπως πριν. Για καλύτερα αποτελέσματα, σε αυτό το βήμα πολυμέρισε το διπλάσιο χρόνο.
8)Με ένα βαμβάκι κυτταρίνης εμποτισμένο σε ασετόν αφαίρεσε από τα νύχια σου όσα υπολείμματα βερνικιού δεν πολυμερίστηκαν.
Το μανικιούρ/πεντικιούρ σου είναι έτοιμο!

How to: Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού
1)Λίμαρε ελαφρά την επιφάνεια του νυχιού, μέχρι να δεις το ημιμόνιμο να γίνεται περισσότερο θολό.
2)Με ένα εμποτισμένο βαμβάκι σε καθαρό οινόπνευμα κάλυψε την επιφάνεια κάθε νυχιού, και τύλιξέ το με αλουμινόχαρτο ώστε να μείνει σταθερό. 
3)Άφησέ το 5-7 λεπτά, το ημιμόνιμο της Quickgel χρειάζεται τόσα λεπτά ώστε να αφαιρεθεί.
4)Αφαίρεσε το αλουμινόχαρτο και τα βαμβάκια, και με μία ξύλινη/μεταλλική λίμα ξεκίνα να "σπρώχνεις" και να αφαιρείς το βερνίκι. Αν σε κάποια σημεία δυσκολεύεσαι, τοποθέτησε και πάλι για 1-2 λεπτά λίγο ασετόν σε ένα βαμβάκι ώστε να μαλακώσει το σκληρό βερνίκι.
Η διαδικασία αφαίρεσης χρειάζεται περίπου 10-15 λεπτά για να ολοκληρωθεί.



Χρήσιμα Tips που θα σε βοηθήσουν
-Φρόντισε η επιφάνεια των νυχιών να είναι 100% καθαρή, και να μην έχει κανένα ίχνος λιπαρότητας.
-Κλείδωσε καλά το χρώμα με τα βερνίκια, προσέχοντας να μη βάψεις τα επωνύχια (πετσάκια). Εαν πολυμεριστεί το χρώμα επάνω στα επωνύχια, υπάρχει περίπτωση το βερνίκι μετά από λίγες μέρες να φουσκώσει εσωτερικά και να απομακρυνθεί.
-Προτίμησε χαρτάκια κυτταρίνης, διότι δεν περιέχουν χνούδια που μπορεί να σου χαλάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
-Μην ακουμπάς την επιφάνεια των νυχιών μέχρι τον πολυμερισμό του Top Coat, γιατί πιθανώς να είναι λίγο υγρά.
-Στο τέλος της διαδικασίας εφαρμογής, αν αισθάνεσαι πως έχει πολυμεριστεί σε κάποιο σημείο λίγο βερνίκι επάνω στα επωνύχια, απομάκρυνέ το λιμάροντάς το με μία λίμα.
Αυτά είναι τα δικά μου tips, από την εμπειρία μου με τα ημιμόνιμα βερνίκια από την Quickgel.



Η Quickgel μας δίνει τις δικές της συμβουλές και βήματα για το ημιμόνιμο μανικιούρ, μπορείς να τα δεις όλα εδώ.


Αυτό το χρονικό διάστημα, στην Quickgel υπάρχει και μία μοναδική προσφορά: Μπορείς να αγοράσεις 6 mini βερνίκια (των 7.5ml) και την ειδική λάμπα led πολυμερισμού μόνο με 65.90€! Φυσικά στα 6 βερνίκια μπορείς να συμπεριλάβεις top coat & base coat, για να ακολουθήσεις σωστά τη διαδικασία. Για αγορές άνω των 55€ τα μεταφορικά είναι δωρεάνΑν μένεις Θεσσαλονίκη, σου προτείνω να επισκεφθείς το κατάστημα και να τα δεις από κοντά: 32 Χάλκης, Καλαμαριά. Σίγουρα θα ενθουσιαστείς κι εσύ με τόσες, εντυπωσιακές και υπέροχες αποχρώσεις. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει να κάνεις ημιμόνιμο στο σπίτι; Περιμένω και τα δικά σου σχόλια, και τις εντυπώσεις σου σχετικά με τα Quickgel. 

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Αν και δεν κάνω στα νύχια μου gel ή ημιμόνιμα βερνίκια, μπορώ να πω οτι τα χρώματα που διάλεξες είναι φανταστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ είχα να κάνω ημιμόνιμο περίπου 2 χρόνια, αλλά είναι φοβερή η αίσθηση του να κάνεις ότι θέλεις και το αποτέλεσμα να είναι αναλλοίωτο για εβδομάδες. xx

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη ιδέα, δεν ήξερα για αυτό το κατάστημα, αλλά σίγουρα με έχεις βάλει σε σκέψεις :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε ενημέρωσα τότε! ♥ Εννοείται πως περιμένω τις εντυπώσεις σου αν δοκιμάσεις τα Quickgel. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τα χρώματα που διάλεξες είναι καταπληκτικά! Με έχεις βάλει σε σκέψεις για το αν θα το αγοράσω το σετάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρώματα είναι όλα από την ανοιξιάτικη, καινούργια σειρά της Quickgel και είναι πράγματι ένα κι ένα. Αν θέλεις να επενδύσεις σε σετ για ημιμόνιμο και γενικά σου αρέσει το να φτιάχνεις τα νύχια σου, αξίζει σίγουρα :) xx

      Διαγραφή
  4. η πώληση γίνεται σε όλους; δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας; γιατί χρησιμοποιώ ημιμόνιμο στο σπίτι αλλά λίγες εταιρίες πουλάνε σε μη επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πώληση μπορεί να γίνει σε όλους, δεν νομίζω πως υπάρχουν περιορισμοί στην Quickgel... Όταν είχα επισκεφθεί το κατάστημα μάλιστα, με κατατόπισαν πολύ σωστά στο ποιά ακριβώς προιόντα χρειάζομαι για ένα ολοκληρωμένο ημιμόνιμο, καθώς τους τόνισα ότι δεν είμαι επαγγελματίας :)

      Διαγραφή
  5. Χρειαζεται και primer πριν απο την βαση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή