μόδα

Summer Bags ♡ #Ideas

10:20 π.μ.

Η απόλυτη εμμονή "μόδας" όλων σχεδόν των γυναικών ήταν, είναι και θα είναι οι τσάντες. Σίγουρα έχουμε πολλές, και σε κάθε outfit μας αρέσει να προσαρμόζουμε και να διαλέγουμε την πιο ταιριαστή τσάντα. Εκτός από τον πρακτικό της χαρακτήρα, η τσάντα μπορεί να γίνει το πιο fashion κομμάτι σε κάθε σύνολο, να τραβήξει την προσοχή και να μας δώσει έξτρα στυλ. Αυτή την εποχή λοιπόν, άσε στην άκρη τις "βαρετές" μαύρες και γκρι τσάντες σου και διάλεξε κάποιες με χρώμα, ή ακόμα και λευκές για να δείχνεις πιο stylish από ποτέ. 

Διάλεξα λοιπόν τις πιο όμορφες τσάντες στο πολύ γνωστό, ασιάτικο κατάστημα zaful και τις μοιράζομαι μαζί σου! Είναι πάρα πολύ οικονομικές, και τα σχέδια είναι πραγματικά πολύ όμορφα.

About Zaful
Τα περισσότερα κομμάτια του zaful δε μπορείς να τα βρεις σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, οπότε αυτό το κάνει μοναδικό. Επίσης έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 δολλαρίων οπότε μπορείτε να άνετα να κάνετε τις αγορές σας από εκεί.

Το zaful έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από τσάντες, και όλες σε πολύ καλές τιμές! Θα τις βρεις όλες εδώ. Για να δεις όλα τα ρούχα του Zaful, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες κάνε κλικ στο zaful.com.


Αν θέλεις να δεις πώς μπορείς να αγοράζεις προϊόντα από e-shops του εξωτερικού όπως το Zaful.com, κάνε κλικ στο άρθρο που σας ετοίμασα και δες πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να ψωνίζεις.

Εγώ έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μονόχρωμες τσάντες τελευταία, αλλά και οι μεγάλες τσάντες με γεωμετρικά σχέδια είναι σίγουρα υπέροχες για το καλοκαίρι -μου θυμίζουν βόλτες σε ελληνικά νησιά! Περιμένω να μου πεις ποιο είναι η αγαπημένο σου σχέδιο για τσάντα. 

*Για προσωπική εμπειρία σχετικά με το zaful.com (επειδή με έχετε ρωτήσει αρκετές φορές), έχω παραγγείλει ήδη μαγιό από το συγκεκριμένο e-shop και θα σας ετοιμάσω review μόλις το παραλάβω. Οπότε μείνετε συντονισμένες να δείτε σύντομα review για το Zaful.

You Might Also Like

0 σχόλια