αγαπημένα

Monthly Favorites ♡ August 2016

10:25 π.μ.


Λίγο η εξεταστική, λίγο ο καιρός που αλλάζει και τα αγαπημένα του μήνα άργησαν! Συγκεκριμένα είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω την ανάρτηση αυτή τόσο αργά, αλλά  δεν έχω καθόλου χρόνο -ελπίζω να με συγχωρήσετε. Σήμερα λοιπόν μάζεψα όλα τα αγαπημένα μου πραγματάκια του μήνα σε ένα κουτάκι, και σας τα παρουσιάζω. Skincare, μακιγιάζ και μία υπέροχη πετσέτα: Όλα τόσο καλοκαιρινά και όμορφα. 

Το Window shopping της Orly (από τη σειρά Melrose που σας έδειξα εδώ) είναι το απόλυτο, καλοκαιρινό neon χρώμα που λάτρεψα! Εκπληκτικό και εντυπωσιακό για πεντικιούρ, αλλά και για μανικιούρ. Η σύστασή του είναι πάρα πολύ καλή, με μία μόνο στρώσει καλύπτει εντελώς το φυσικό χρώμα του νυχιού και στεγνώνει σχετικά γρήγορα.

Αυτό το μήνα ήθελα να απαλύνω λίγο το αποτέλεσμα των προϊόντων μακιγιάζ στο πρόσωπό μου, για να δείχνει πιο φυσικό και ανάλαφρο. Σε αυτό με βοήθησε το υπέροχο, limited edition πινέλο μακιγιάζ των Real Techniques duo-fiber face brush το οποίο όπως λέει και το όνομά του είναι ένα δίτριχο πινέλο. Είναι φοβερό για blending στο πρόσωπο, κάνει το ένα προϊόν να δένει με το άλλο και το πρόσωπο να μοιάζει πιο ανάλαφρο.


 Εδώ και καιρό ήμουν σε αναζήτηση μίας παλέττας με concealers, τα οποία να είναι μεν σταθερά αλλά όχι πολύ ξηρά. Η παλέττα της NYX λοιπόν, η concealer-correct-contour-camoufler στην απόχρωση #light είναι μία πολύ καλή επιλογή τόσο για κάλυψη ατελειών, όσο και για το αγαπημένο -πλέον!- contouring. Η συσκευασία της είναι πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια, και η σύσταση των προϊόντων σταθερή αλλά και όσο λιπαρή χρειάζεται ώστε να κάνει ομοιόμορφο blending και να μην αφήνει το εφέ "στόκου" στο πρόσωπο.


 Η σκιά που φόρεσα πολύ το καλοκαίρι είναι η Volcanic Minerals Twist Eyeshadow από τον Κορρέ. Η απόχρωσή της είναι πολύ ιδιαίτερη: Μοβ-ροζ με χρυσούς ιριδισμούς. Στα μάτια έχει αρκετά καλή απόδοση (όχι και τέλεια όμως), και είναι τέλεια για ένα απαλό πρωινό μακιγιάζ. Με μάσκαρα, λίγο bronzer, τη συσκεκριμένη σκιά και ένα ανάλαφρο κραγιόν φτιάχνεις το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ!


Τις μέρες που ήθελα λίγη περισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ μου, χρησιμοποιούσα το υγρό highlighter true match της L'oreal Paris. Έχει μία πανέμορφη, ψυχρή ροζ-ασημί απόχρωση και δείχνει τέλεια κυρίως στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν αγαπάς το strobing, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να το πετύχεις άψογα. Εκτός από μόνο του, το φοράω και σε μίξη με το concealer μου και δίνει σούπερ φως κάτω από τα μάτια. Επίσης, δείχνει πολύ φρέσκο και ξεκούραστο το πρόσωπο αν το προσθέσεις στο foundation σου. Στα 30ml, είναι σε μία ποσότητα που δύσκολα θα σου τελειώσει!


Το μαύρο μολύβι για τα μάτια είναι ένα must προϊόν μακιγιάζ για κάθε εποχή. Ειδικά αν βρεις κάποιο που να είναι εντελώς μαύρο, αρκετά μαλακό ώστε να σβήνεται όμορφα και σταθερό για πολλές ώρες. Δοκίμασα λοιπόν το Signature Color Longwear Eyepencil της Artistry και μου άρεσε πολύ! Είναι μαλακό, σβήνεται με ευκολία (έχει και ένα βολικό σφουγγαράκι στο πίσω μέρος του) και διαρκεί για ώρες χωρίς ατυχήματα. Για την εσωτερική, υγρή γραμμή του ματιού δεν θα το πρότεινα βέβαια γιατί δεν είναι τόσο μαλακό. Για το πάνω μέρος του ματιού όμως είναι τέλειο, και τώρα για φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο smoky eyes είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσω!


 Τελευταίο προϊόν στην κατηγορία μακιγιάζ, είναι το αντηλιακό που φόρεσα φέτος το καλοκαίρι το οποίο όμως περιέχει και χρώμα. Πρόκειται για την αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα Korres SPF 50+, η οποία περιέχει κόκκινο σταφύλι και προστατεύει το πρόσωπο από τις πανάδες. Η συσκευασία είναι super chic, και περιέχει αντλία για μεγαλύτερη ευκολία. Επειδή κατά καιρούς εμφανίζω πανάδες τους καλοκαιρινούς μήνες, η συγκεκριμένη με βοήθησε αρκετά στο να μην εμφανίσω ενοχλητικές πανάδες φέτος στο πρόσωπό μου. 


Το χρώμα της δεν θα το έλεγα σκούρο, απλά σίγουρα δεν ταιριάζει σε πολύ ανοιχτές επιδερμίδες. Σε μένα ήταν περίπου ένα τόνο πιο σκούρο, αλλά το έσβηνα καλά στο λαιμό και δεν φαινόταν μεγάλη διαφορά. Την έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy295.gr και θα τη βρείτε εδώ. Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό ακόμα και τους μήνες που έρχονται, γιατί η αντηλιακή προστασία παραμένει σημαντική όλο το χρόνο.


Ένα απολαυστικό scrub για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι, και χρησιμοποίησα πολύ το body puff scrub 'em and leav 'em από την αγγλική εταιρία Soap & Glory. Μυρίζει τόσο υπέροχα που σου έρχεται να το φας, και είναι ένα από τα πιο girly και λαχταριστά προϊόντα που έχω για σπα στο σπίτι. 

Το μοναδικό προϊόν μαλλιών στα αγαπημένα αυτού του μήνα είναι το SarynaKey pure african shea oil για κατεστραμμένα μαλλιά. Υπόσχεται να δώσει στα μαλλιά μας ένα glossy εφέ, το οποίο δίνει πράγματι! Λόγω των βαφών (τα μαλλιά μου είναι βαμμένα κόκκινα τους τελευταίους έξι μήνες), και επειδή παραμέλησα πολύ το κούρεμα τα μαλλιά μου είναι αρκετά ταλαιπωρημένα. Το συγκεκριμένο σπρέι λοιπόν με έχει βοηθήσει πολύ στο να τα νιώθω πιο υγιή, χωρίς να τα βαραίνει. Η SarynaKey είναι μία επαγγελματική εταιρία μαλλιών, και τα προϊόντα της εκτός του φανταστικού αρώματος που έχουν σου αφήνουν μία μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.


+ ένα ακόμα Αγαπημένο!
Επειδή καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ομορφιά, αλλά και ανέμελες στιγμές σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας και ένα ακόμα αγαπημένο προιόν του μήνα που μας πέρασε. Η πετσέτα-παρεό Pestemal που μου άρεσε πολύ λοιπόν από το e-shop Pennie.gr είναι 100% βαμβακερή, και με πολύ όμορφο σχέδιο! Μοιάζει και με παρεό, αλλά και με πετσέτα. Τα κρόσια που έχει την κάνουν ακόμα πιο χαριτωμένη.


Το καλοκαίρι τελείωσε, και ξεκινάμε λοιπόν καινούργιες δοκιμές για το φθινόπωρο! Σας εύχομαι λοιπόν να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε αυτή την εποχή. Περιμένω λοιπόν και τα δικά σου καλοκαιρινά αγαπημένα (ή φθινοπωρινά, αν ανακάλυψες κάποιο ήδη!).

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Όσα πινέλα Real Techniques και να έχουμε... ποτέ δεν είναι αρκετά...χιχιχι!!!! Το αντηλιακό του Κορρέ το χρησιμοποίησα και εγώ σε δείγμα αλλά μου φάνηκε πολύ λιπαρό, αλλά το δέρμα είναι αρκετά λιπαρό και ίσως απευθύνεται σε κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, τα RT είναι έρωτας! ♥ Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται όντως για αρκετά λιπαρό προϊόν, αλλά εμένα προσωπικά πιο πολύ με "δυσκόλεψε" στην εφαρμογή η σκούρη του απόχρωση παρά η σύστασή του. Σίγουρα αν θέλεις αντηλιακό για λιπαρή επιδερμίδα καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο άλλο, το Velvet Matte ας πούμε της Frezyderm είναι εξαιρετικό! xx

      Διαγραφή
  2. Πόσο ωραίο χρώμα έχει η σκιά του Κορρέ!! φιλάκια γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ακριβώς το ανάλαφρο χρώμα που θέλουμε το καλοκαίρι! Φιλάκια ^^

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η πετσέτα/πάρεο <3 αλλά και το scrub φαίνεται σούπερ;) καλό φθινόπωρο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή