benefit

My #makeup essentials ❤ Travel Edition

5:36 π.μ.


Κάθε φορά που πρόκειται να πάω ταξιδάκι, πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα: Ποια ρούχα και ποια καλλυντικά να πάρω μαζί μου! Τόσα, ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά να μην είναι υπερβολικά πολλά και επιβαρύνω τη βαλίτσα μου χωρίς λόγο. Όσον αφορά τα ρούχα, πάντα προσπαθώ να επιλέγω από πριν basic κομμάτια που να με κάνουν να νιώθω άνετα και το σημαντικότερο να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους! Σήμερα θα σας δείξω τα καλλυντικά που επιλέγω να έχω στο νεσεσέρ ταξιδίου μου, τα οποία θα τα χαρακτήριζα λίγα και καλά. Το αγαπημένο μου νεσεσέρ είναι το "just say...YES" από τη Zoella, το οποίο πήρα από το Feelunique.


 Ξεκινώντας με το πρόσωπο, ένα primer πάντα κάνει το πρόσωπο λείο και απαλό. Παίρνω πάντα μαζί μου σε ταξίδια τη mini συσκευασία του Porefessional της Benefit, το οποίο μειώνει αισθητά τους πόρους. Επιπλέον, τελευταία αγαπώ ιδιαίτερα και το Flawless Face Primer της Absolute New York, που δίνει στο πρόσωπο εφέ "Photoshop". Περνώντας στο makeup, νομίζω πως το ιδανικό για τις διακοπές είναι κάποιο σε μορφή cushion! Τελευταία δοκιμάζω και μου αρέσει πολύ το Nude Magique Cushion της L'oreal Paris, στην απόχρωση #3. Είναι ελαφρύ και αφήνει φυσικό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας ακριβώς αυτό το φρέσκο πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε στις διακοπές. Η συσκευασία του περιέχει σφουγγαράκι και καθρεφτάκι, και είναι τέλειο για ταξίδια. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα δεν θα σου το σύστηνα, διότι είναι αρκετά ενυδατική η σύστασή του. Για να "ζεστάνουμε" λίγο το πρόσωπο, υπάρχει το αγαπημένο kit Master Sculpt της Maybelline New York το οποίο έχει μία τέλεια γκρι-καφέ απόχρωση για να κάνουμε φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο. Για την τοποθέτησή του, παίρνω μαζί μου ένα κοφτό πινέλο προσώπου της Makeup Revolution. Το ρουζ που δεν βγαίνει πλέον από την τσάντα μου είναι το Romantic Blush της Nicka K New York. Είναι σε ελεύθερη μορφή, με σφουγγαράκι και δίνει ένα πανέμορφο, ροδαλό αποτέλεσμα στα μάγουλα. Επιπλέον, το kabuki πινέλο της Bellapiere χωράει ακόμα και στο πιο μικρό νεσεσέρ και είναι το τέλειο πινέλο ρουζ/πούδρας.


Πριν περάσουμε στα μάτια, ας μιλήσουμε για φρύδια! Αγαπώ πολύ το ελαφρύ αποτέλεσμα που δίνει το Brow Artist Sculpt της L'oreal Paris. Τονίζει όμορφα τα φρύδια και γεμίζει τα κενά τους, ενώ τα κρατάει στη θέση τους όλη την ημέρα. Για τα μάτια, η πιο μικρή παλέττα που επιλέγω είναι η μαγνητική παλέττα σκιών της Pierre Rene. Οι σκιές είναι πάρα πολύ pigmented, γράφουν έντονα στα βλέφαρα και αναμειγνύονται εύκολα μεταξύ τους. Τα πινέλα για τις σκιές που παίρνω μαζί μου στα ταξίδια είναι: το blending πινέλο του σετ Heart Basic Series, και το πινέλο για εφαρμογή των σκιών από Real Techniques Nic's Picks. Μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα δεν είναι ολοκληρωμένο, και μία από τις αγαπημένες μου είναι η The Roller Lash της Benefit. Φυσικά, μακιγιάζ ματιών χωρίς primer δε γίνεται, για αυτό και παίρνω πάντα μαζί μου το λατρεμένο Eye Primer της Radiant.


 Για τα χείλη, προτιμώ και πάλι το φυσικό look και δεν επιλέγω έντονα χρώματα -ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Το lip gloss Naked Dolly της Too Faced μυρίζει τέλεια, και είναι πολύ γλυκειά απόχρωση χωρίς να κολλάει τα χείλη. Μου αρέσει πολύ και ως gloss πάνω από άλλα κραγιόν. Επίσης, μου αρέσει πολύ και το Beauty Loop #Twist, που είναι ένα ματ αλλά και ενυδατικό κραγιόν στην πιο ιδανική απόχρωση για καθημερινό μακιγιάζ. Αν θέλω κάτι πιο έντονο, μου αρέσει τελευταία το πανέμορφο μωβ χρώμα Wycon Cosmetics Cosmic Kisses #06 Sangria Jealously. Στεγνώνει άμεσα, και είναι ένα τέλειο και ανεξίτηλο κραγιόν! 

Τέλος, δεν ξεχνώ να πάρω μαζί μου ένα body splash για απαλό άρωμα όλες τις ώρες. Μου αρέσει πολύ το Circe body splash της Fresh Line σε travel size συσκευασία, που μυρίζει γλυκά και λουλούδια!


Αυτά είναι τα δικά μου απαραίτητα, που δεν ξεχνάω ποτέ σε ένα ταξιδάκι και τα έχω πάντα στο νεσεσέρ μου. Ποιά είναι τα δικά σου;
 

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο blog post! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ το Porefessional και η Roller Lash Mascara από Benefit! Καλό ταξίδι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυ! Προς το παρόν δεν έχω κανονίσει ταξιδάκι, θα πάω όμως μέσα στο Νοέμβριο :) xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου Λίλα! Πολλά από αυτά τα έχω και εγώ και μάλιστα επιλέγω να τα πάρω μαζί μου και στα ταξίδια, όπως η Roller Lash, η οποία είναι υπέροχη αλλά και πολύ σταθερή, και το Master Scuplt το οποίο υπεραγαπώ! Επίσης συχνά χρησιμοποιώ και εγώ το νεσεσέρ από τη σειρά της Zoe. Έχω το ίδιο στην mint απόχρωση και είναι τέλειο! Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι εξωτερικά καθαρίζεται πολύ εύκολα με ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι και έτσι διατηρείται πάντα καθαρό! Πολύ όμορφο post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο για το υλικό του: Είναι σούπερ βολικό για ταξίδια, και το μέγεθος του ούτε υπερβολικά μικρό, αλλά ούτε και μεγάλο! Στην mint εκδοχή του νομίζω πως είναι ακόμα πιο ωραίο, αλλά εγώ λόγω χρόνιας αγάπης στο ροζ το επιλέγω πάντα :P Χαίρομαι που σου άρεσε το post, και που έχουμε κοινά προιόντα μαζί μας στα ταξίδια! xx

      Διαγραφή
  3. Μα τι ωραίο post!!! Τρελάθηκα με το νεσεσεράκι είναι πανέμορφο! Μου κίνησε την περιέργεια η παλέτα Pierre Rene, είναι όντως καλά τα προϊόντα? Επίσης έχω κι εγώ το Mastersculpt και το Porefessional και μου αρεσει πολύ. Σούπερ επιλογες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ποιοτικά τα Pierre Rene, με τις συγκεκριμένες σκιές είμαι πολύ ευχαριστημένη :) Γράφουν σαν βούτυρο, έχω κάνει και αναλυτικό review εδώ στο blog: http://www.beautymaniac.gr/2014/12/pierre-rene-review.html
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή