bachelorette

Bachelorette #Spa Party ❤ Nikopolis

5:52 π.μ.


Όταν ακούς τη λέξη "Bachelor", σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ξενύχτι, χορός και πολλά ποτά... Σήμερα λοιπόν σου παρουσιάζω μία πολύ διαφορετική εκδοχή ενός bachelor party που παρευρέθηκα πριν από -σχεδόν- ένα μήνα, στο οποίο παρέα με τη νύφη κάναμε σπα! Bachelorette για την ακριβεια, αφού ήμασταν μόνο κορίτσια.


Κανονίσαμε λοιπόν όλη η παρέα, και κλείσαμε το bachelorette party μας στο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη. Το πάρτυ αυτό ήταν σούπερ χαλαρωτικό, αφού περιλάμβανε: Χρήση εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο. Στο Nikopolis υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις διάφορα είδη μασάζ και θεραπειών, καθώς και νύχια ή αποτρίχωση. Στο τέλος του πάρτυ, μας κεράσαν φρούτα και αφρώδη οίνο.


 Η δική μας #Dreamteam!


Υπάρχει ειδική προσφορά αν θέλεις να κλείσεις bachelor στο Nikopolis με τις φίλες σου, και φυσικά ένα σούπερ πακέτο Bride's Day για να χαλαρώσει λίγο η νύφη από τις προετοιμασίες του γάμου. Για λεπτομέρειες, μπορείς να δεις εδώ. Είναι σίγουρα μία αξέχαστη εμπειρία για να βιώσεις με τις φίλες σου!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. επειδη ρωτησαμε κ εμεις νικοπολις με τις φιλες μου μπορω να πω οτι δε συμφερει καθολου. ειναι παρα πολυ ακριβο για αυτα π προσφερει. Αν περιλαμβανε στην τιμη και το μασαζ θα ηταν οκ αλλα χωρις αυτο ειναι παρα πολυ ακριβη τιμη μονο και μονα για να κανεις μπανιο στις πισινες και να χανεις χαμαμ κ σαουνα !καλα το φυμναστηριο δε το βαζω μεσα γτ φαβταζομαι καμια δε θα θελει!!! χιχιχ! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για ξενοδοχείο 5 αστέρων, οπότε προφανώς και οι τιμές δεν θα είναι χαμηλές. Αν κάνεις μασαζ ή θεραπεία, κάνεις δωρεάν και όλα τα υπόλοιπα οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου κακή τιμή. Εξάλλου είναι κάτι που δεν το κάνεις κάθε μέρα ;) xx

      Διαγραφή
  2. Πόσο υπέροχη ιδέα! Δεν είχα ξανακούσει κάτι παρόμοιο! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο τέλειο bachelor!!!! Το κρατάω σαν ιδέα!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και για μας το πιο τέλειο bachelor, ελπίζω κάποια στιγμή να το επαναλάβουμε ^^ Κράτησέ το, θα περάσετε τέλεια!

      Διαγραφή