Περιποίηση επιδερμίδας

dvcare.eu #review ♡ Frezyderm & Technoskin

2:39 π.μ.

Τα τελευταία χρόνια επιλέγω συνήθως ηλεκτρονικά φαρμακεία για τις αγορές των καλλυντικών που αγαπώ από τα φαρμακεία, διότι σε αυτά βρίσκω: Πολύ χαμηλές τιμές,προσφορές, γρήγορη παράδοση και τεράστια ποικιλία. Ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο λοιπόν που ανακάλυψα πρόσφατα, και θα ήθελα να σου προτείνω λοιπόν είναι το dvcare.eu. Γιατί να το προτιμήσεις; Πάμε να δούμε!


Το πακέτο παραδόθηκε στα χέρια μου πολύ γρήγορα, μόλις μία εργάσιμη μετά την παραγγελία (και μένω στη Θεσσαλονίκη!). Ήταν άριστα συσκευασμένο με αρκετό bubble wrap, πολλά δείγματα και 2 πραγματάκια που δεν είχα δει ποτέ σε κάποια άλλη μου παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο: Ένα νεσεσέρ και μία τσαντούλα με του DVCare για να αποθηκεύω τα καλλυντικά μου. Σε συνεργασίας με τη Medica L.S. για κάθε τσάντα "Smile Bag" προσφέρουν το ποσό των 0.10€ στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού".


Τι δοκίμασα λοιπόν; Πάμε να δούμε!
Αρχικά παρήγγειλα την κρέμα ματιών της Frezyderm, διότι ήθελα εδώ και πολύ καιρό να τη δοκιμάσω. Γενικά η συγκεκριμένη εταιρία είναι εξαιρετική, όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει μου άρεσαν πάρα πολύ και σας τη συστήνω σίγουρα. Για την κρέμα ματιών σαν σύσταση έχω να σας πω ότι απλώνεται πολύ ωραία, και απορροφάται πανεύκολα από την επιδερμίδα. Η υφή της είναι απαλή, και δεν είναι ούτε πολύ παχύρευστη αλλά ούτε και ρευστή. Με τη συχνή χρήση της πρωί και βράδυ με άφησε πολύ ευχαριστημένη, διότι είδα τους μαύρους κύκλους μου να μειώνονται σε κάποιο βαθμό. Επιπλέον, μετά τη χρήση της το βλέμμα μου φαίνεται πιο ξεκούραστο και φυσικά το concealer "κάθεται" πολύ καλύτερα. Για την αντιρυτιδική της δράση δεν μπορώ να σας πω πολλά, διότι ακόμα δεν τη χρειάζομαι -αλλά αν τη δοκιμάσατε θα χαρώ να δω στα σχόλια την άποψή σας.
Extra Tip: Μην πατήσετε μέχρι κάτω την αντλία, γιατί θα βγάλει πάρα πολύ προϊόν που δεν το χρειάζεστε! 


Το δεύτερο προϊόν που παρήγγειλα είναι το τζελ καθαρισμού της Technoskin για λιπαρές και ακνεικές επιδερμίδες. Τα τελευταία χρόνια η επιδερμίδα μου έχει όλο και περισσότερη λιπαρότητα, οπότε επέλεξα να δοκιμάσω ένα προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρία. Μου άρεσε πάρα πολύ, διότι καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο από τη λιπαρότητα χωρίς εκείνη την ενοχλητική αίσθηση του τραβήγματος. Επιπλέον, είναι ιδανικό για ντεμακιγιάζ προσώπου και αφήνει το πρόσωπο πεντακάθαρο, ακόμα και μετά από βαρύ μακιγιάζ.


Τα brands που θα βρεις στο DVCare είναι: Apivita, Frezyderm, Avene, Vichy, Nuxe, Weleda, Bioderma, La Roche-Posay,Jurlique, Darphin και άλλα.

Το συγκεκριμένο e-shop μου άρεσε γιατί είναι αρκετά εύχρηστο, και βρίσκεις εύκολα ότι ψάχνεις. 
Σε αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, και επιπλέον μπορείς να πληρώσεις με πολλούς τρόπους: αντικαταβολή, κατάθεση στην τράπεζα, πιστωτική & χρεωστική κάρτα. Επιπλέον, μπορείς να παραγγείλεις και τηλεφωνικά στο 210 8078617

Εσύ έχεις παραγγείλει ποτέ από κάποιο ηλεκτρονικό φαρμακείο; Ποια είναι τα δικά σου, αγαπημένα προϊόντα;

You Might Also Like

0 σχόλια