οικονομικά προιόντα

Essence ❤ #Review & Swatches

12:25 μ.μ.

 Η Essence είναι η γερμανική εταιρία girly καλλυντικών, που μας αποδεικνύει πως η ποιότητα και οι χαμηλές τιμές μπορούν να συμβαδίσουν. Θυμάμαι πως το πρώτο μου βερνίκι νυχιών ήταν Essence, καθώς και το πρώτο μου κραγιόν στο γυμνάσιο. Παρόλο που πλέον μεγάλωσα, συνεχώς ανακαλύπτω καινούργια προϊόντα της Essence που μου αρέσουν, και τα χρησιμοποιώ συνέχεια καθώς έχουν αντικαταστήσει πολύ πιο ακριβά προϊόντα μακιγιάζ που έχω στη συλλογή μου. Μπορείς να δοκιμάσεις πολλά χρώματα από το ίδιο προϊόν, καθώς οι τιμές τους είναι πραγματικά πολύ χαμηλές! Μπορείς να διαβάσεις και τα προηγούμενα reviews που έχω κάνει για την Essence: εδώ, εδώ και εδώ.


Θα ξεκινήσω με προϊόντα για τα νύχια, και πρώτα από όλα να σας συστήσω την καινούργια μου αγαπημένη βάση νυχιών! Σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα top coat & base coat της Essence είναι απλά υπέροχα! Πρόσφατα απέκτησα τη βάση νυχιών Nail Hardening Base Strengthening base coat, η οποία εκτός του ότι με βοήθησε να διατηρήσω τα νύχια μου σε πολύ καλή κατάσταση, τα κάνει σταδιακά πιο σκληρά καθώς προστατεύει από το χρώμα. Όσον αφορά τα βερνίκια νυχιών της Essence, έχουν συμπαθητική διάρκεια (όχι πολύ μεγάλη, ούτε και μικρή), και επιπλέον κοστίζουν μόνο 1,99€ οπότε μπορείς να δοκιμάσεις πολλά με μικρό κόστος. Ένα πολύ γλυκό χρώμα που σου προτείνω είναι το The gel nail polish #75 Perfect Match, θα το λατρέψεις για την άνοιξη.


Συνεχίζουμε με καλλυντικά (τι άλλο;)! Τα τελευταία χρόνια, το highlighter αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας μακιγιάζ και όχι απλά ένα προϊόν που χρησιμοποιούμε σε ειδικές περιστάσεις. Η παλέττα της Essence, η Light up your face Luminizer Palette #10 Ready, set, glow! έχει 3 διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες υπόσχονται πως θα φωτίσουν τα δυνατά μας σημεία. Κατά τη δική μου άποψη, η μόνη σωστή απόχρωση για highlighter είναι η μεσαία, καθώς οι άλλες 2 αποχρώσεις είναι αρκετά σκούρες για highlighters, και η υφή τους είναι υπερβολικά πουδρένια. Επιπλέον, το shimmer που περιέχουν θα ήθελα να είναι λίγο πιο λεπτοκομμένο, για να φαίνεται πιο φυσικό.


Επιτέλους, βρήκα ένα makeup στην απόχρωση της επιδερμίδας μου από την Essence! Είναι το Camouflage 2 in 1, Makeup & Concealer #10 Ivory Beige, έχει κίτρινους υποτόνους και ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα μου. Καλύπτει μέτρια ατέλειες, αλλά και μαύρους κύκλους και το αγαπώ για καθημερινή χρήση. Χρειάζεται καλό άπλωμα και blending, καθώς και κάποιο primer διότι μετά από ώρες εφαρμογής μπορεί να δείχνει λίγο cakey.


Εντυπωσιακό τόσο σε διάρκεια, όσο και σε απόδοση: το  Extreme lasting eye pencil #05 Rocking Taupe. Έχει υπέροχη απόχρωση, και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως βάση για smoky eyes ή και μόνο του για να τονίσεις το βλέμμα.

Αν σου αρέσουν οι βούλες στο μακιγιάζ σου, υπάρχει ένα προϊόν που θα σε βοηθήσει σε αυτό! Το Rock 'n' doll Duo Stylist Eyeliner Pen κάνει μικρές βούλες, καθώς έχει ένα πολύ μικρό μπιλάκι μπροστά στο πινελάκι του. Σαν σύσταση δεν είναι 100% σταθερό, αλλά αν θέλεις να πειραματιστείς με κάτι σαν αυτό σου το συστήνω σίγουρα.


Τώρα που πλησιάζει η άνοιξη, ξεκινάμε να φοράμε πιο έντονα χρώματα στα χείλη μας. Για αυτό και το Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss #03 Girl of today μου αρέσει πολύ, και το φοράω συχνά. Έχει μέτρια διάρκεια, και πολύ έντονη απόδοση. Χρειάζεται πολύ καλή απολέπιση στα χείλη πριν φορεθεί, αλλιώς -όπως κάθε ματ κραγιόν- θα δημιουργήσει κομματάκια.

 Για τις μέρες που θέλεις να φορέσεις ένα απαλό χρώμα στα χείλη σου, και να τα ενυδατώσεις ταυτόχρονα, υπάρχει το Colour and care lipstick #01 don't be shy. Έχει μία απαλή, baby pink απόχρωση και μου αρέσει πολύ για το πρωινό μου μακιγιάζ. Επιπλέον, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν primer πριν από το κραγιόν σου.

Αυτή είναι η δική μου άποψη, για κάποια προϊόντα της Essence που δοκίμασα τελευταία. Ποιό είναι το δικό σου, Essence must have που θα ήθελες να μου προτείνεις;

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. H αληθεια ειναι κι εγω οταν ακουω για την ecensee μου φeρνει αναμνησεις απο το γυμνασιο.Την θεωρω μεσα στο μυαλο μου brand για μικρα κοριτσακια:)Mου κινησε ομως την περιεργεια η luminizer pallete ειναι τοσο καλη οσο φαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα προιόντα τους, θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο προιόν τους :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post γλυκιά μου!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία αναρτηση! Αυτό που συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι το μαυρο μολυβι ματιων, το χρησιμοποιώ για το waterline και ειναι οτι καλυτερο εχω πάρει ποτέ. Ακόμα κι απο ακριβες μάρκες. Έχει έντονο μαυρο χρωμα, βαφει πολυ ευκολα και δεν φευγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή