αγαπημένα

Monthly Favorites ♡ March 2017

1:21 π.μ.


Ο Μάρτιος πέρασε πολύ γρήγορα, όπως πάντα! Τα αγαπημένα του μήνα έχουν καθιερωθεί πλέον στο beauty maniac, οπότε δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο. 


Από non-beauty αγαπημένα, σας έχω το ταξίδι που πήγα στη Βενετία και στη Βερόνα μέσα στο Μάρτιο-και εννοείται πως θα ακολουθήσει αναλυτική, travel ανάρτηση.

 
Να σας συστήσω την αγαπημένη μου θεραπεία νυχιών: Είναι η Ultra Nails Nail Stregthener, εφαρμόζεται πρωί και βράδυ και κάνει θαύματα σε εύθραυστα νύχια. Αν και τους τελευταίους μήνες τα νύχια μου ήταν συνεχώς κιτρινισμένα και έσπαγαν πολύ εύκολα, η συγκεκριμένη θεραπεία με βοήθησε να τα διατηρήσω δυνατά. Δεν είναι base coat, χρησιμοποιείται απλά σαν θεραπεία και για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείται πριν κοιμηθούμε. Θα τη βρεις στο eVitamins, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό "beautymaniacgr" για να κερδίσεις 5 δολλάρια από την πρώτη σου παραγγελία.

Συνεχίζουμε τα αγαπημένα του μήνα, μαζί με το πιο ωραίο και απαλό σαμπουάν που έχω δοκιμάσει. Είναι ιδανικό για σένα που έχεις ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά σου με βαφές, ντεκαπάζ ή απλά έχεις πολύ λεπτή και εύθραυστη τρίχα. Το all soft shampoo της Redken 5th Avenue NYC απλά το αγάπησα αυτό το μήνα!

 
Για το μαγικό προιόν που εξαφανίζει άμεσα τους πόρους, σίγουρα έχεις ακούσει πολλά. Μπορώ λοιπόν να επιβεβαιώσω ότι όντως κάνει όλα όσα υπόσχεται, και λειαίνει άμεσα τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το αγαπημένο the POREfessional, από τη Benefit. Τοποθετείται μόνο στις περιοχές που έχουμε πόρους (συνήθως γύρω από τη μύτη), και έτσι βοηθά το makeup μας να μη δείχνει cakey. Σε μεγαλύτερες ηλικίες, κάνει ακόμα μεγαλύτερα θαύματα.


Με ένα καλοσχηματισμένο φρύδι, αμέσως όλο το πρόσωπο φαίνεται διαφορετικό, και πολύ πιο όμορφο. Τα δικά μου φρύδια δε χρειάζονται ιδιαίτερο γέμιστα, αλλά θέλω να τα τονίζω λίγο (ελαφριά κυρίως). Χρησιμοποιώ το Maybelline New York, Master Brow Pro Palette που είναι ένα kit που περιέχει κερί, μία ψυχρή απόχρωση για τα φρύδια καθώς και highlighter.


Το τελευταίο μου απόκτημα από highlighters είναι το Luxe Glow Beam Highlighting Powder #Gold, από τη Make Up Academy. Η συσκευασία του είναι πολύ περίεργη: Αν και βρίσκεται σε compact μορφή, το "στρίβεις" για να βγάλει το προιόν σε σκόνη ελεύθερης μορφής. Το χρώμα του είναι χρυσό, έντονης απόδοσης αλλά και διακριτικό ταυτόχρονα. Μου αρέσει πολύ, κυρίως για καθημερινή χρήση. Tip: Χρησιμοποιείται ακόμα και στο σώμα. 


  Η νέα, ανοιξιάτικη σειρά της Orly είναι η La La Land, και είναι γεμάτη με πανέμορφες και παστέλ αποχρώσεις. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ το As Seen On TV, που είναι ένα υπέροχο, απαλό μωβ.


Μετά από αρκετές μέρες "αδράνειας" ξεκίνησα και πάλι γυμναστήριο, οπότε το πιάσιμο ήταν αναπόφευκτο. Επειδή είναι πολύ ενοχλητική η αίσθηση, χρησιμοποίησα πολύ την κηραλοιφή αθλητικού μασάζ της ελληνικής εταιρίας γεωποιείν, που περιέχει φυσικό μελισσοκέρι, βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια ιδανικά για να κάνουμε μασάζ πριν ή μετά την άσκηση. Με βοήθησε πολύ, για αυτό αν ψάχνεις μία εύκολη και φυσική λύση για να νιώθεις καλύτερα μετά το γυμναστήριο μπορείς να το αναζητήσεις.


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα Μάρτιο. Περιμένω και τα δικά σας!

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Εχω δοκιμασει το porefesional της Befefit και πραγματι ειναι και δικο μου αγαπημενο.Εχω βαλει στο ματι και την Master Brow Pallete.Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Η παλέττα για τα φρύδια είναι από τις πλέον αγαπημένες μου, ειδικά για καθημερινή χρήση. xx

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δοκιμάσω το porefesional . Έχω μεγαλύτερη ηλικία μπορώ να το βάλω σε όλο το πρόσωπο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Porefessional είναι ένα primer που το τοποθετούμε μόνο στα σημεία που έχουμε έντονους πόρους, ανεξάρτητα της ηλικίας μας. Εαν ψάχνεις primer για όλο το πρόσωπο, καλύτερα να αναζητήσεις ένα άλλο (κυκλοφορούν πάρα πολύ στο εμπόριο). ♡

      Διαγραφή
  3. Μου άρεσε πολύ το βερνίκι καθώς και η παλέτα φρυδιών της Maybelline. θα ήθελα να τα δοκιμάσω.

    Σε περιμένω κι εγώ στο blog μου για ανταλλαγή απόψεων.
    http://beautyproject-elinachris.blogspot.com/
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν ♡ Θα περάσω και από το blog σου, εννοείται! xx

      Διαγραφή
  4. Υπέροχο το βερνίκι! και την παλέτα φρυδιών της Maybelline την έχω λιώσει! ♥︎♥︎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια η παλέττα φρυδιών για τα χρήματά της ♡ Με τα παστέλ βερνίκια της Orly έχω πάθει εμμονή τελευταία ^^ xx

      Διαγραφή