κομμωτήριο

My Hair Makeover ♡ #Booklas

1:34 π.μ.


Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές, και το τελευταίο διάστημα ήθελα να αλλάξω το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά μου. Συγκεκριμένα μετά το καλοκαίρι σταμάτησα να τα βάφω κόκκινα, και πριν λίγες μέρες αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να προχωρήσω επιτέλους στη μεγάλη αλλαγή. 

 *Το αρχικό χρώμα των μαλλιών μου*

Εμπιστεύτηκα λοιπόν το κομμωτήριο Booklas που βρίσκεται στην Περαία (Δημοκρατίας 173) και τα μαγικά χέρια του Γιώργου Μπούκλα! Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεύθηκα το συγκεκριμένο κομμωτήριο, και μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι όλοι γινόμαστε μία παρέα, εκτός από το ότι φεύγουμε με τέλεια και ανανεωμένα μαλλιά

 *Μετά τη ντεκαπάζ*

Σε μία μόνο επίσκεψη λοιπόν, και με τη μεγάλη εμπειρία του Γιώργου Μπούκλα, τα μαλλιά μου έπαψαν να είναι κόκκινα και μάλιστα χωρίς την παραμικρή φθορά. Επιλέξαμε μία ελαφριά, ντεγκραντέ κουπ συνδιασμένη με το χρώμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα στάδια της αλλαγής; 

1) Ξεκινήσαμε με ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, ώστε να απομακρύνουμε τα κατάλοιπα του styling καθώς και τους ρύπους της ατμόσφαιρας. Μου έκανε εντύπωση αυτό το βήμα, καθώς δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο κομμωτήριο.

2)Για να θωρακίσουμε τη δομή της τρίχας, και να την προστατεύσουμε για τις χημικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, εφαρμόσαμε τη θεραπεία chemistry της Redken 5th avenue.

3)Συνεχίσαμε με ήπιο αποχρωματισμό, έχοντας προσθέσει προστατευτικό για να διασφαλιστεί η ποιότητα της τρίχας.

4)Ακολούθησε λούσιμο, δεύτερη θεραπεία βαθείας ενδυνάμωσης της δομής της τρίχας.

5)Μετά από στέγνωμα και ίσιωμα, τα μαλλιά μου είχαν αυτό το εντυπωσιακό (μεταβατικό) χρώμα.


6)Για να δημιουργήσουμε πολυδιάστατο χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα, διαχωρίσαμε τμήματα με προσθήκη 2 διαφορετικών αποχρώσεων, καθώς και μίας τρίτης απόχρωσης για βάση

Μετά από αποχρωματισμό (ντεκαπάζ), ο Γιώργος Μπούκλας δεν επιλέγει βαφή με αμμωνία, αλλά χρωμοζελέ με όξινο pH, αντίστοιχο με αυτό που περιέχουν οι θεραπείες προστασίας. Το χρωμοζελέ όχι μόνο δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά και το δέρμα επιπλέον, αλλά δίνει υπέροχη λάμψη

7)Λούσαμε και πάλι, εφαρμόζοντας 2 διαφορετικές θεραπείες: η πρώτη αφορά το κλείδωμα του χρώματος, και η δεύτερη επαναφέρει το pH στα φυσιολογικά επίπεδα.


8)Στέγνωμα & Κούρεμα σε στεγνό μαλλί. Το κούρεμα του Γιώργου Μπούκλα είναι σαν χάδι!


Οι σκούρες ανταύγιες γύρω από το πρόσωπο έπαιξαν στρατηγικό ρόλο, διότι τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου αλλά και το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας μου. 

Μετά την επίσκεψή μου στο κομμωτήριο, τα μαλλιά μου ήταν απίστευτα απαλά και λαμπερά! Για να διατηρηθούν τόσο όμορφα, το κομμωτήριο Booklas μου έδωσε τα επαγγελματικά προιόντα που χρειάζονται: το Redken 5th Avenue NYC All Soft Shampoo Argan Oil και την Extreme Mega Mask Treatment + Care Extender for distressed hair.

Μία εβδομάδα μετά, και τα μαλλιά μου συνεχίζουν να είναι πολύ απαλά. Μάλιστα, με το κούρεμα που μου έκανε ο Γιώργος, για πρώτη φορά κατάφερα να τα φτιάξω μόνο με το πιστολάκι, και να τα φορμάρω ώστε να είναι όμορφα.


Ευχαριστώ πολύ το κομμωτήριο Booklas για το makeover! Αν μένεις κι εσύ στη Θεσσαλονίκη, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να εμπιστευτείς στο συγκεκριμένο κομμωτήριο οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείς.

Δημοκρατίας 173 στην Περαία, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23920 75845

Photo Shooting: Stavros Kardomatis

You Might Also Like

6 σχόλια