κοσμήματα

Soufeel Unboxing & Review ❤ Pandora Dupe

12:45 π.μ.


 Χθες έφτασε στα χέρια μου ένα πανέμορφο βραχιολάκι, με κάποια charms που παρήγγειλα από την εταιρία Soufeel και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας μιλήσω για αυτά! Μου αρέσουν πολύ τα όμορφα κοσμήματα, και ιδιαίτερα όταν κάποια μπορείς να τα κάνεις προσωπικά. Η ιδέα λοιπόν είναι πως επιλέγουμε κάποιο βραχιολάκι (ασημένιο ή και χρυσό), και τοποθετούμε επάνω κάποια charms της επιλογής μας. Μπορεί να έχεις ακούσει ξανά για αυτή την ιδέα, με το ασημένιο κυρίως βραχιολάκι και τα charms από την πιο γνωστή εταιρία Pandora, όμως με τη Soufeel εξασφαλίζεις αντίστοιχη ποιότητα σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Και δωρεάν μεταφορικά, για αγορές άνω των 49 δολλαρίων. Φυσικά, η Soufeel έχει και άλλα κοσμήματα εκτός από βραχιολάκια και charms, σήμερα όμως θα μιλήσουμε κυρίως για την παραγγελία μου, και τη δική μου εμπειρία. 

*Τα charms της Soufeel μπορούν να τοποθετηθούν και σε βραχιολάκι Pandora, ή και σε βραχιολάκι της Soufeel μπορούμε να τοποθετήσουμε charms της Pandora.


Το πακετάκι μου έφτασε σε 15 μέρες, και είχα το tracking number του ώστε να βλέπω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Ήρθε με το ταχυδρομείο σε ένα απλό φάκελο με bubble wrap, και μέσα περιείχε: ένα βελούδινο πουγκί με τα κοσμήματα, ένα πανάκι καθώς και ένα πιστοποιητικό για επιστροφή των προϊόντων. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένη από την παραγγελία σου, μπορείς να επιστρέψεις κάποιο charm ή και το βραχιολάκι (φυσικά ισχύουν ορισμένοι όροι), εντός 365 ημερών!

Τα κοσμήματα Soufeel είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925, και κάποια που έχουν στρασάκια είναι Swarovski

Πάμε και στο unboxing!
Το βραχιολάκι, και τα charms είχαν το καθένα το σακουλάκι του, με τον κωδικό τους. Επέλεξα το απλό, ασημένιο βραχιόλι και 5 charms.


 Το βραχιόλι είναι η πιο σημαντική αγορά, παρόλο που με τα charms σίγουρα θα ενθουσιαστείς περισσότερο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο μέτρημα, καθώς στη Soufeel επιλέγεις ακριβώς τα εκατοστά που το θέλεις. 
Πώς θα βρεις το μέγεθός σου; Μετράς τον καρπό σου με μία μεζούρα (περίπου εκεί που έχεις το κόκκαλο), και προσθέτεις 2 εκατοστά ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για τα charms. Το απλό, ασημένιο βραχιόλι που διάλεξα εγώ μπορείς να το δεις εδώ. Είναι πάρα πολύ όμορφο, εξαιρετικής ποιότητας και έχει κλείσιμο ασφαλείας, ώστε να μην ανοίγει αν δεν το θέλεις πραγματικά.

Extra Tip: Μην παραλείψεις να αγοράσεις και stoppers, καθώς όταν το βγάλεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσουν τα charms από το βραχιόλι! Δεν είναι ακριβά, όμως θα κρατήσουν τα charms ασφαλή και στη θέση τους. Δυστυχώς εδώ δεν το είχα σκεφτεί, αλλά θα το έχω υπόψην μου σίγουρα σε επόμενη παραγγελία.

Φυσικά, το πιο διασκεδαστικό κομμάτι είναι τα charms! Η ποικιλία που μπορείς να επιλέξεις από τη Soufeel είναι τεράστια, με πάρα πολλά θέματα και χρώματα ή στυλ. Επέλεξα κάποια σε ασημί, και κάποια σε rose gold καθώς είναι ένα χρώμα το οποίο γενικά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ενδιαφέρον το ότι μπορείς σε κάποια charms να δώσεις 100% προσωπικό χαρακτήρα, προσθέτοντας ονόματα ή και φωτογραφία! Κάνε κλικ επάνω στις φωτογραφίες, για να δεις όλα τα charms που επέλεξα εγώ.

http://www.soufeel.com/personalized-heart-name-pendant-rose-gold.html
http://www.soufeel.com/xoxo-hugs-and-kisses-charm-925-sterling-silver.html
http://www.soufeel.com/connected-hearts-rose-gold-charm-925-sterling-silver.html
http://www.soufeel.com/gifts/christmas-house-charm-925-sterling-silver.html
http://www.soufeel.com/duotone-four-leaf-clover-charm-925-sterling-silver.html

Αυτό ήταν το δικό μου βραχιόλι, με τα charms που επέλεξα από τη Soufeel και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα, αλλά και από τις τιμές. Εννοείται πως στην επόμενη παραγγελία δεν θα παραλείψω να αγοράσω stoppers, γιατί είναι κι αυτά πολύ χρήσιμα.

Η Soufeel μας έχει και εκπτωτικό κωδικό -10% (στις ήδη χαμηλές της τιμές), που ισχύει εως 10 Ιουνίου και είναι "SHS10". Μπορείς να σκεφτείς πιο όμορφο δώρο για σένα, ή για όποια άλλη γυναίκα αγαπάς;

  Ποιά είναι η δική σου άποψη για τα κοσμήματα από Soufeel; Περιμένω τα σχόλιά σου, και τις εντυπώσεις σου.


*For every memorable day*

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. Παρά πολύ ωραίο άρθρο! Δεν ειχα ξανακούσει για τη συγκεκριμένη εταιρία, φυσικά γνωρίζα για τα Pandora, αλλά θα κάνω μια επίσκεψη στο σαιτ καθώς οι τιμές που περιγράφεις είναι ασυγκρίτως χαμηλότερες! Μια καλή ιδέα για δώρο ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρώ μου χαίρομαι πολύ που σε ενημέρωσα για αυτή την καινούργια μου "ανακάλυψη" ♡ Νομίζω πως για δώρο είναι υπέροχη ιδέα.
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Λίλα μου σε ευχαριστούμε για το υπέροχο άρθρο σου! Έχω ενθουσιαστεί από το βραχιολάκι και το πόσο διακριτικά είναι τα γούρια. Εξαιρετική επιλογή στα χρώματα. Θα το έχω υπ' όψιν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέλεξα ασημί και rose-gold γούρια, γιατί είναι τα χρώματα που αγαπώ περισσότερο. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το άρθρο Μαρία μου ♡ Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο κόσμημα! Με γεια σου!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα διαβάσει παλιότερα σε ένα παιδικό βιβλίο για ένα τέτοιο βραχιολάκι που έφτιαξαν δυο φίλες για να μη ξεχάσουν ποτέ τη φιλία τους. Βρίσκω αυτή την ιδέα αξιοθαύμαστη και σε ευχαριστώ πολύ γιατί με έκανες να αναπολήσω παλιές δικές μου παιδικές στιγμές.

    Μαρία Μπρέντα | Blogger | e-efiboi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μου αρέσει περισσότερο σε αυτού του είδους τα βραχιολάκια, πως ο καθένας μπορεί να "κλειδώσει" στο χρόνο μία ανάμνηση και να τη θυμάται για πάντα!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  5. Πόσο όμορφο βραχιολάκι! Δεν την ήξερα την εταιρία και σίγουρα θα μπω να χαζέψω μιας και θεωρώ πως θα είναι και πολύ ωραίο δώρο. Τέλεια η rose-gold επιλογή. Tο αγαπώ το χρώμα :) Να το χαρείς λοιπόν.
    Πολλά φιλιά :)
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου ❤❤ Έχω πάθει κι εγώ εμμονή τελευταία με το rose gold! xx

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα.Πολύ ωραίο άρθρο. Θέλω να παραγγείλω και εγώ κάποια πράγματα. Δυστυχώς τα ξένα reviews είναι πολύ άσχημα. Παρόλαυτα θα το τολμήσω. Να ρωτήσω αν η παραγγελία σου είχε τελωνείο; Επίσης, προσπαθώ να παραγγείλω βραχιόλι και δεν μπορώ. Μήπως υπάρχει κάποιο tip; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Θέτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή