Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Happy Birthday Box ❤ Cherrybox

7:51 π.μ.


Το Cherrybox κλείνει 4 χρόνια, και λανσάρει ένα limited edition κουτάκι για να το γιορτάσουμε μαζί! Είναι το Happy Birthday Box, και περιλαμβάνει προιόντα από νέα αλλά και από ήδη αγαπημένα brands, που θα βρούμε στο Cherrybox. Αν και ήδη έχει αποκαλυφθεί το περιεχόμενο, η χαρά του unboxing παραμένει! Πάμε να δούμε τι περιέχει;



Holika Holika - Face Mask #Pearl

 Το brand αυτό είναι ήδη αγαπημένο, καθώς έχω δοκιμάσει και άλλη μία μάσκα από το Winter Box, η οποία ήταν υπέροχη. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και αυτή! Υπάρχουν 3 επιλογές που μπορεί να σου τύχουν: μάσκα με εκχύλισμα μαργαριταριών, μάσκα με εκχύλισμα φράουλας και μάσκα με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Σε μένα έτυχαν τα μαργαριταράκια, που υπόσχονται ενίσχυση της φωτεινότητας και μείωση των μαύρων στιγμάτων.



Me Me Me Adore Me - Lip & Cheek Tint

Τα πολυχρηστικά προϊόντα μου αρέσουν όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό! Το προϊόν αυτό περιέχει δύο κρεμώδεις αποχρώσεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χείλη και μάγουλα. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη συσκευασία που είναι θα μας βολέψει σίγουρα για να το έχουμε παντού μαζί μας. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και αναφέρει πως είναι και buildable! Μου έτυχε το Coral Taupe, και σίγουρα δεν θα το αποχωριστώ όλο το καλοκαίρι.



 Miss Cop - Nail Polish Orange Delice

Το κοραλλί είναι ένα αγαπημένο μου χρώμα για mani & pedi, το οποίο φοράω συνεχώς τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα βερνίκια της Miss Cop έχουν πλακέ βουρτσάκι και έντονη απόδοση, που θα λατρέψεις!



ΝΥΧ Professional Make Up - DUO Chromatic Illuminating Powder

Ποιά μπορεί να πει όχι σε highlighter; Η  φόρμουλα του προσφέρει αποτέλεσμα 2 αποχρώσεων ανάλογα με την γωνία η οποία αντανακλά το φως! Σε μένα έτυχε η απόχρωση Crushed Bloom, και χαίρομαι πολύ που θα τη δοκιμάσω, αν και νομίζω πως είναι πολύ ροζ για να χρησιμοποιηθεί ως highlighter για ανοιχτές επιδερμίδες. Anyway, ίσως το χρησιμοποιήσω σαν ρουζ. Επιπλέον, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε προϊόν NYX σε κάποιο κουτάκι Cherrybox! 



Wet n Wild Mega Protein Waterproof Mascara  

 Αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Wet n Wild, μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι πρόκειται για μία εταιρία με προϊόντα υπέροχα για την τιμή τους. Όσο ανοίγει ο καιρός, ξεκινάω να χρησιμοποιώ αδιάβροχη μάσκαρα, οπότε πιστεύω πως θα με βολέψει πολύ. Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο, και σίγουρα θα δίνει έντονο αποτέλεσμα.




Natura Siberica - Oblepikha Travel Kit 4 x 50ml

Λατρεύω τα travel kits, διότι εκτός του ότι μου θυμίζουν ταξίδι (και μπορώ να τα πάρω μαζί μου εύκολα σε ταξίδι!), μου δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσω καινούργια προϊόντα με μικρό κόστος. Έτσι, αν μου αρέσουν μπορώ να τα αγοράσω και στη full size συσκευασία. Το συγκεκριμένο kit περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε σε μία weekend εξόρμηση μας, για το καλοκαίρι: το Nutrition & Repair σαμπουάν και conditioner για αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά, το αφρόλουτρο Energizing Freshness και τέλος το Nutrition & Hydration Body Milk, ένα υπέροχο γαλάκτωμα σώματος.



Πέντε full size προϊόντα λοιπόν, και 4 travel size έχουμε στο Happy Birthday Cherrybox! Εκτός από αυτό το κουτάκι, υπάρχουν και ακόμη 2 εκδοχές: Το Go Charmy Cherrybox, και το Go Tanned Edition. Πρόκειται ουσιαστικά για το περιεχόμενο που σας έδειξα, απλά υπάρχει ένα ακόμη προϊόν μέσα.



Χρόνια πολλά Cherrybox, συνέχισε να μας εκπλήσσεις με τα καταπληκτικά κουτιά σου!

You Might Also Like

4 σχόλια