αγαπημένα

Monthly Favorites ❤ April 2017

11:54 π.μ.


Ο Απρίλιος πέρασε λοιπόν, οπότε βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης! Και όπως πάντα, έχω ετοιμάσει για σένα τα δικά μου αγαπημένα και θα τα μοιραστώ μαζί σου στη σημερινή ανάρτηση. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

 Το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών Yves Rocher PurBleuet Demaquillant Express Yeux, μπορεί να απομακρύνει τα πάντα στο πέρασμά του! Αδιάβροχο μακιγιάζ, δύσκολη μάσκαρα και μολύβι στο εσωτερικό του ματιού: όλα αυτά είναι παιχνιδάκι για το συγκεκριμένο προϊόν. Το αγαπώ κυρίως γιατί δε χρειάζεται καθόλου τρίψιμο. Ένα ακόμα συν του είναι ότι η εταιρία Yves Rocher έχει φυτικά καλλυντικά, και είναι σε μεγάλη συσκευασία των 200ml.

Αν θέλεις μία κρέμα θερμοπροστασίας με λεπτή υφη, και τέλεια μυρωδιά σας έχω νέα! Η επαγγελματική κρέμα Kerastase Resistance Ciment Thermique Anti-brakage είναι η τέλεια λύση για να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας πριν από εργαλεία styling και πιστολάκι.

Το DermaBlend 3D Correction Fond de teint στην απόχρωση #15 Opal το χρησιμοποίησα πολύ τον Απρίλιο, και σας έχω κάνει review. Είναι τέλειο για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς μένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, και εντελώς ματ! Δίνει ένα εφέ σαν blur στην επιδερμίδα (θόλωμα), και καλύπτει πάρα πολύ καλά τις ατέλειες, χωρίς να αφήνει στο πρόσωπο εφέ μάσκας. Ιδανικό αν έχεις σημάδια έντονης ακμής ή ενεργά σπυράκια, διότι περιέχει σαλικυλικό οξύ ώστε να τα βοηθήσει να περάσουν πιο γρήγορα.


 Η παλέττα της NYX, η concealer-correct-contour-camoufler στην απόχρωση #light είναι μία πολύ καλή επιλογή τόσο για κάλυψη ατελειών, όσο και για το αγαπημένο -πλέον!- contouring. Η συσκευασία της είναι πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια, και η σύσταση των προϊόντων σταθερή αλλά και όσο λιπαρή χρειάζεται ώστε να κάνει ομοιόμορφο blending και να μην αφήνει το εφέ "στόκου" στο πρόσωπο. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ τη ροδακινί απόχρωση για κάλυψη των μαύρων κύκλων, και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που αφήνει. Επιπλέον, η απόχρωση που έχει για contouring είναι εξαιρετική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Πριν από μερικά χρόνια, είχα ακούσει ότι η benefit Roller Lash Mascara είναι η καλύτερη μάσκαρα στον κόσμο. Φυσικά δεν το πίστεψα, καθώς έχει ένα αρκετά απλό βουρτσάκι (πλαστικό με κοντά δοντάκια, και ελαφριά κλίση). Τη δοκίμασα όμως και την αγάπησα, και πλέον είναι μία από τις αγαπημένες μου μάσκαρα. Πάντα φροντίζω να έχω μία The Roller Lash σε στοκ, γιατί δίνει στις βλεφαρίδες μου μήκος, όγκο αλλά και αρκετή καμπύλη -όπως υπόσχεται άλλωστε. Αυτό που αρέσει είναι ότι το αποτέλεσμα χτίζεται, χωρίς να μπερδεύει ή να κάνει εφέ αράχνης στις βλεφαρίδες.

Σικ, διακριτικό και αιθέριο: Το CND Vinylux Weekly Nail Polish Skin Tease στην υπέροχη, nude απόχρωση #217 είναι εξαιρετικό, για όλες τις ώρες!


 Ένα αγαπημένο υγρό κραγιόν, με βελούδινη υφή και έντονη απόδοση! Το Absolute New York Velvet Lippie στην υπέροχη, κόκκινη απόχρωση #AVL16 Maneater είναι το κραγιόν που φόρεσα αρκετά μέσα στο μήνα που μας πέρασε. Επιπλέον, είναι υπέροχη η υφή του και δεν κολλάει τα χείλη. Όταν στεγνώσει παραμένει ματ, και διαρκεί σταθερό τουλάχιστον 2-3 ώρες.

smashbox Photo Finish Foundation Primer (Oil Free): Μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ μέσα στον Απρίλιο, και ήδη αυτό το προϊόν μπήκε στην καρδιά μου. Αφήνει την επιδερμίδα αψεγάδιαστη, και το foundation απλώνεται σαν όνειρο. Θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο, και σίγουρα θα σας κάνω αναλυτικό review σύντομα.

Θα χαρώ πολύ να δω και τα δικά σου αγαπημένα, για το μήνα που μας πέρασε. Μήπως έχουμε κάτι κοινό;

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Θέλω να δοκιμάσω το make up και το smashbox !! Γενικά μου άρεσαν όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ολα υπεροχα.Εχω δοκιμασει κι εγω την παλετα της Nyx και ημουν υπερ ευχαριστημενη.Θελω πολυ να δοκιμασω και το primer της smashbox. Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη μάσκαρα δε ξετρελάθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να τη δουλέψεις αρκετά στις ρίζες των βλεφαρίδων ❤ Εμένα είναι μία από τις αγαπημένες μου πάντως!!

      Διαγραφή
  4. Τα θέλω όλα! Μα κυρίως την παλέτα της NYX , το Dermablend και το primer από Smashbox. Πάλι σε έξοδα θα μπούμε Λίλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εγώ συνέχεια στην ίδια φάση είμαι! Ειδικά όταν διαβάζω καινούργια beauty blogposts :)

      Διαγραφή