μάσκα

Μαυρη Μασκα Peel Off ❤ Αξιζει τον ντορο;

1:07 π.μ.


Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί συνεχώς σε κανάλια ομορφιάς και beauty blogs ένα καινούργιο προϊόν, πολλά υποσχόμενο! Πρόκειται για την peel off μάσκα ομορφιάς, η οποία απομακρύνει τα μαύρα στίγματα του προσώπου μας (ειδικά στη μύτη, που είναι το σημείο που εμφανίζουμε πολλά). Στα βιντεάκια την έχουμε δει να κάνει θαύματα, να πονάει... Σε αυτό το review λοιπόν θα σας μιλήσω για τη δική μου εμπειρία, σχετικά με ένα kit το οποίο περιλαμβάνει 3 steps: Το πρώτο βήμα βοηθάει τους πόρους να ανοίξουν, το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει τη μαύρη μάσκα ενεργού άνθρακα και το τρίτο βήμα επαναφέρει τους πόρους στην αρχική τους κατάσταση.


Το kit που αγόρασα είναι από το ebay, και είναι το Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set, της εταιρίας My Scheming. Η τιμή του κυμαίνεται στα 9-11€, και ενώ είναι ένα πολύ καλό και πλήρες σετ, δυστυχώς οι οδηγίες που περιέχει είναι στα κινέζικα! Έκανα λοιπόν την έρευνά μου σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ένα τέτοιο σετ, για να σας βοηθήσω να το δοκιμάσετε σωστά. Είναι πολύ σημαντική η σωστή εφαρμογή του, καθώς και η αφαίρεσή του για να δείτε αποτελέσματα.

Step 1
 Προετοιμάζουμε κατάλληλα την επιδερμίδα μας, για να δουλέψει η μαύρη μάσκα όσο καλύτερα γίνεται. Στεκόμαστε πάνω από ένα σκεύος με νερό που βράζει, ή κάνουμε μία μάσκα για βαθύ καθαρισμό. Έπειτα εφαρμόζουμε το step 1 από το kit μας. Περιμένουμε 10 λεπτά, και ξεβγάζουμε με νερό. Στεγνώνουμε εντελώς την επιδερμίδα μας, πριν την εφαρμογή της μάσκας.

Step 2
Τοποθετούμε μία μέτρια ποσότητα της μαύρης μάσκας στα σημεία που θέλουμε. Χρειάζεται προσοχή στην ποσότητα: Αν βάλουμε πολλή θα αργήσει να στεγνώσει, ενώ αν βάλουμε λίγη πιθανότατα να μη δουλέψει. Η μάσκα που δοκίμασα εγώ έχει gelly υφή, στεγνώνει εντελώς σε 20-30 λεπτά και αφαιρείται σαν φιλμ και χωρίς νερό. 

Προσοχή, γιατί το πιο σημαντικό βήμα είναι να την αφαιρέσετε από κάτω προς τα πάνω! Η συγκεκριμένη δεν θα έλεγες ότι πονάει, αλλά σίγουρα στην αφαίρεση είναι λίγο ενοχλητική. 

Step 3
Μετά την αφαίρεση της μάσκας, εφαρμόζουμε με τα δάχτυλά μας στο Step 3 από το kit για να κλείσουν οι πόροι μας.


Τελικά δουλεύει η μαύρη μάσκα;
Ναι! Αφαιρεί αρκετά στίγματα της μύτης, αλλά όχι και όλα. Την πρώτη φορά που θα το εφαρμόσεις, θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα και θα αναρωτηθείς "Μα καλά, είχα τόσα στίγματα επάνω στη μύτη μου"; Σας συστήνω σίγουρα να δοκιμάσετε το kit αυτό της  My Scheming, θα δείτε διαφορά όμως μην περιμένετε να κάνει και θαύματα.


Αν έχεις δοκιμάσει κάποια αντίστοιχη, peel off μαύρη μάσκα περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις στα σχόλια. Όταν παρήγγειλα αυτό το kit, στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο. Σιγά σιγά όμως πολλές εταιρίες άρχισαν να λανσάρουν μαύρες μάσκες που απομακρύνουν τα μαύρα στίγματα, και θα ήθελα να μάθω αν όντως έχουν αποτελέσματα.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Λιλάκι τέλειο post..οι φωτογραφίες σου εκπληκτικες. Έχω δει άπειρα yt videos αλλά τιποτα σπουδαίο. Δεν έχω δει ως τώρα κάποια να κάνει τρομερή δουλειά και έτσι δεν έχω μπεί στη διαδικασία να δοκιμάσω ακόμη.Φιλακια κοριτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ❤ Οκ, είναι λίγο άβολα αυτά τα "σούπερ κοντινά" πλάνα στις φωτογραφίες, αλλά ευτυχώς φάνηκε το αποτέλεσμα. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή