makeup

Life Update ❤ #Wannabe #MakeupArtist

5:41 π.μ.


Αυτό το άρθρο θα μπορούσε να λέγεται (εκτός από το life update που διάλεξα), "πού είμαι χαμένη"! Εδώ και αρκετό καιρό έχω παραμελήσει αρκετά το blog μου, και εκτός από την εξεταστική του Ιουνίου υπήρχε και ακόμη ένας παράγοντας για αυτό. Ποιος είναι; 

Ξεκίνησα μαθήματα μακιγιάζ!

Ναι λοιπόν, αυτό που σκεφτόμουν εδώ και χρόνια να κάνω πλέον το έκανα πράξη. Έχω ξεκινήσει ήδη θεωρητικά μαθήματα μακιγιάζ, και σύντομα θα προχωρήσουμε και στα πρακτικά. Αν και σχεδόν τελείωσα με τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο, η αγάπη μου για το μακιγιάζ κυριάρχησε, και σκέφτηκα πως επιτέλους θα μπορέσω να το δω και πιο επαγγελματικά. Η σχολή που επέλεξα είναι η lmi (London Make-up Institue) στη Θεσσαλονίκη, για όσες ενδιαφέρεστε. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και μία καινούργια ενότητα στο blog, που θα λέγεται "wannabe makeup artist", για να βοηθήσω και άλλες κοπέλες που ξεκινούν να ασχολούνται επαγγελματικά με το μακιγιάζ, σε σχέση με πολλά θέματα. Φυσικά, θα επιστρέψω στο αγαπημένο μου blogging με καινούργιες, πολύ ωραίες αναρτήσεις και πολλά δώρα για όλες εσάς που στηρίζετε το beauty maniac, και το αγαπάτε.

Stay tuned, και τα καλύτερα... έρχονται!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για το blog σας! Η ιδέα σας να δημιουργήσετε μια καινούργια ενότητα γύρω από τον κόσμο του makeup είναι υπέροχη :) ! Και μην ξεχνάμε να προσέχουμε πάντα την σωστή και ασφαλή εφαρμογή ή αφαίρεση ανάλογα, για τους χρήστες φακών επαφής, που θέλουν να ασχοληθούν με το makeup ;) .

    Lentiamo.gr
    E-shop|Φακοί επαφής και Οφθαλμικά προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή