Ελληνική Εταιρία

Mythic Oil Shampoo & Shimmering Oil ❤ HairWayBeauty.gr #Review

7:29 π.μ.

Θυμάσαι πόσο υπέροχη είναι η αίσθηση όταν βγαίνεις από το κομμωτήριο, και νιώθεις τα μαλλιά σου μεταξένια και απαλά; Μπορείς να τη διατηρήσεις για περισσότερες μέρες, και με την κατάλληλη περιποίηση να νιώθεις τα μαλλιά σου τόσο όμορφα, συνέχεια! Εννοείται πως οι θεραπείες που γίνονται από τους κομμωτές δεν μπορούν να αντικατασταθούν στο σπίτι, με τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών όμως μπορούμε να νιώθουμε τα μαλλιά μας τέλεια, κάθε μέρα. Όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών παρατήρησα τεράστια διαφορά στην όψη, και στην υφή των μαλλιών μου. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιο επαγγελματικό προϊόν για τα μαλλιά σας, ξεκινήστε με σαμπουάν: Η διαφορά που θα δείτε, είναι τεράστια!


 Δοκίμασα 2 προϊόντα της πολύ γνωστής σειράς Mythic Oil από τη L'oreal Professionel, τα οποία επέλεξα από ένα καινούργιο e-shop με επαγγελματικά προιόντα μαλλιών που ανακάλυψα, το hairwaybeauty.gr. Εκεί θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε γνωστές, επαγγελματικές εταιρίες μαλλιών και τέλειες τιμές! Σε παραγγελίες άνω των 60€ τα μεταφορικά είναι δωρεαν, ενώ υπάρχει και η επιλογή της αντικαταβολής. Αν δεν τα πας καλά με τις ηλεκτρονικές αγορές, μπορείς να καλέσεις στο e-shop και για τηλεφωνικές παραγγελίες (στο τηλέφωνο 210 2794226). Επιπλέον, το e-shop είναι πολύ εύχρηστο για να βρεις εύκολα ότι ψάχνεις. Τα Hairway διαθέτουν και 5 φυσικά καταστήματα στην Αττική, εκτός από το e-shop. 


Τα μαλλιά μου τους τελευταίους μήνες ήταν πολύ ξηρά και θαμπά, οπότε χρειαζόμουν κάποιο σαμπουάν για απαλό καθαρισμό και κάποιο λαδάκι για να τα ενυδατώσει σε βάθος. Διάλεξα το σετ Mythic Oil από τη L'oreal Professionel, που περιλαμβάνει το Shampoo Aux Huiles για κανονικά/λεπτά μαλλιά στα 250ml & το Mythic Shimmering Oil στα 100ml. Η τιμή του σετ είναι 19.00€, και θα το βρείτε εδώ. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και το αντίστοιχο σετ για χονδρά μαλλιά, ή να δείτε και άλλες προσφορές των Mythic Oil sets εδώ.


Το σαμπουάν κάνει πλούσιο αφρό, καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά και δεν αφήνει καθόλου ξηρότητα. Δηλαδή καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά. Το λαδάκι περιέχει shimmer και μπίλια ώστε να ανακατεύεται, και έχει πολύ βολική συσκευασία με σπρέυ, για να μη χρειάζεται να το πιάσουμε. Επιπλέον, η συσκευασία του είναι γυάλινη και αποτελεί κόσμημα για το boudoir μας! Ενυδατώνει απαλά, και δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση και στο σώμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι δείχνει τέλειο στις μαυρισμένες επιδερμίδες.

Κι ένα μικρό tip: Τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, όμως κάθε φορά χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος!

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το σετ Mythic Oil που δοκίμασα, και από το HairWayBeauty.gr! Σας προτείνω αν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά να το δοκιμάσετε, και σύντομα θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πώς θα αισθάνεστε τα μαλλιά σας.

You Might Also Like

0 σχόλια