αγαπημένα

Nuxe Huile Prodigieuse ❤ Το πιο απολαυστικο ξηρο λαδι

12:04 μ.μ.


 Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, και ήρθε η ώρα για να θυμηθούμε ξανά όλα τα αγαπημένα μας λαδάκια για το σώμα. Είναι γνωστό ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιδερμίδα μας έχει αυξημένες ανάγκες για θρέψη και ενυδάτωση, και τα λαδάκια σώματος μας βοηθάνε για να διατηρήσουμε το δέρμα μας απαλό και λαμπερό (περισσότερο από ότι οι κλασσικές κρέμες σώματος).
 
Το Nuxe Huile Prodigieuse είναι το πρώτο ξηρό λάδι που δοκίμασα, και μου άρεσε από την πρώτη κιόλας χρήση! Έχει φανταστικό-αισθησιακό άρωμα το οποίο διαρκεί για αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή, και δεν είναι ούτε πολύ έντονο, αλλά ούτε και υπερβολικά απαλό. Απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα και απορροφάται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενυδατώνοντας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μετά τη χρήση του, θα παρατηρήσετε στο δέρμα σας ένα απαλό εφέ ιριδισμού (το οποίο δείχνει ακόμα πιο τέλειο το καλοκαίρι!). 
 
 
Εκτός από το σώμα, το ξηρό λαδάκι της Nuxe μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά και στα νύχια, για θρέψη και εντατική ενυδάτωση. Πολλές φορές το χρησιμοποιώ και πριν το λούσιμο, ως μάσκα μαλλιών και... η διαφορά είναι άμεση μετά το λούσιμο και το στέγνωμα!
 

Το ξηρό λαδάκι ενυδάτωσης Nuxe Huile Prodigieuse μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία, καθώς και online στο ofarmakopoiosmou.gr κάνοντας κλικ εδώ. Αν το έχετε δοκιμάσει, περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις! Αν όχι, δώστε του μία ευκαιρία, γιατί την αξίζει.

You Might Also Like

0 σχόλια