έκθεση ομορφιάς

Beauty Macedonia Spring 2018 #Haul ♡

11:12 π.μ.


Η έκθεση ομορφιάς για επαγγελματίες Beauty Macedonia ήρθε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, και δεν έχασα την ευκαιρία να την επισκεφθώ. Μου αρέσει πολύ γιατί μπορείς να ενημερωθείς άμεσα για καινούργια προϊόντα και εταιρίες, να συναντηθείς με ανθρώπους που αγαπούν την ομορφιά, και να δεις ακόμα και παρουσιάσεις.

Μετά από παρότρυνση -και θετική εμπειρία- της φίλης μου Γεωργίας (με την οποία είμαστε παρέα σε κάθε έκθεση ομορφιάς), πήρα για να δοκιμάσω μάσκες της εταιρίας WOB Gelmaske Augen. Όπως μου εξήγησε η υπεύθυνη στο περίπτερο, είναι καλύτερο να προτιμήσω για όλο το πρόσωπο τις διάφανες Hydrating Crystal Clear, για τη δική μου ηλικία (από τις χρυσές). Περιέχουν υαλουρονικό, κολλαγόνο και υπόσχονται εντατική ενυδάτωση, smooth επιδερμίδα και σμίκρυνση των πόρων. Επειδή όμως και οι χρυσές gel μάσκες ήταν εντυπωσιακές, αγόρασα τις μικρές (των ματιών), κυρίως για να τις δοκιμάσει η μαμά μου. Οι Golden Cateyes περιέχουν υαλουρονικό, κολλαγόνο, αλόη και βιταμινές Α&Ε, αλλά και πράσινο τσάι. 


Από τότε που κυκλοφόρησαν τα υγρά κραγιόν της Golden Rose, γνωρίζουμε όλες ότι έκαναν θραύση για την ποιότητά τους, τη διάρκεια αλλά και την πολύ χαμηλή τους τιμή. Αγόρασα λοιπόν 2, για να τα δοκιμάσω κι εγώ (επιτέλους). Διάλεξα το LongStay Liquid Matte Lipstick #13, ένα πολύ όμορφο και ευκολοφόρετο καθημερινό nude, και το Soft & Matte Creamy Lip Color #110, ένα τέλειο ροζ-μωβ χρώμα για όλες τις ώρες.


Με τα μολύβια χειλιών δεν τα πάω καλά... Πάντα τα χρειάζομαι, και σπάνια βρίσκω τα χρώματα που θα μου αρέσουν! Αυτή τη φορά, λοιπόν, αποφάσισα να αγοράσω κάποιες εύκολες αποχρώσεις, για να συνδυάζω πολλά και διαφορετικά κραγιόν. Αγόρασα από το περίπτερο της Zerva Cosmetics τις αποχρώσεις #fuchsia, #caramel, #camelia, και το πανέμορφο, καλοκαιρινό Shiny Look by Zerva Lip Pencil #coral.

Τα τελευταία χρόνια έχω εμφανίσει ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής, οπότε συνεχώς είμαι σε αναζήτηση του ιδανικού σαμπουάν, που θα με βοηθήσει. Διάλεξα το Echos Line Shampoo Therapy Essential Oils, το οποίο μυρίζει βότανα και ελπίζω να δω διαφορά.


Εννοείται ότι τα προϊόντα Bomb Cosmetics δε θα μπορούσαν να λείπουν από την wishlist μου. Το Cranberry & Lime Oil Based Body Scrub είναι ένα υπέροχο peeling, και μυρίζει σαν καλοκαιρινό coctail. Περιέχει λαιμ και κράνμπερι: Αν θέλεις να κρατήσεις το καλοκαίρι σε ένα προϊόν, πρέπει να το δοκιμάσεις! Τα κεριά της Bomb Cosmetics ήθελα εδώ και καιρό να τα δοκιμάσω, και διάλεξα το Mistletoe Kiss Candle: Περιέχει πορτοκάλι και κανέλλα, και μυρίζει έντονα βανίλια. Εκτός εποχής, αλλά πολύ απολαυστικό! Φυσικά, πήρα και 2 bath bombs:  Το μεγάλο "Fell in love with a swirl" και το μικρούλι "Princess for a day".

*Συναντηθήκαμε τυχαία και με τη Νατάσα από το Women's Stuff! #bloggerspower*

Αυτό ήταν το haul για την έκθεση για επαγγελματίες ομορφιάς! Αν θέλετε review για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να μου αφήσετε ένα σχόλιο.

You Might Also Like

0 σχόλια