οικονομικά προϊόντα

Αγαπημενα προϊοντα ♡ Ιουλιος 2018

6:26 π.μ.

Τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες μου κατηγορίες άρθρων, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω και πάλι (ενεργά!) στο blogging. Πάμε να τα δούμε λοιπόν, γιατί είναι όλα πολύ ενδιαφέροντα!



Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να μην παραλείπουμε τη χρήση των scrubs σώματος, γιατί θέλουμε το δέρμα μας να είναι απαλό και λαμπερό. Αν σου αρέσει η μυρωδιά του lime, σου προτείνω να δοκιμάσεις το δροσερό scrub σώματος της Bomb Cosmetics με cranberry & lime. Μυρίζει εξωτικά και καλοκαιρινά, και μετατρέπει το ντούζ μας σε μία απολαυστική εμπειρία. Μετά τη χρήση του αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο, χάρη στο αμυγδαλέλαιο που περιέχει (δε χρειάζεται να βάλουμε καν κρέμα σώματος). Το δροσερό του άρωμα παραμένει στην επιδερμίδα, ακόμα και μετά από λίγες ώρες χρήσης.

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, αυξάνει και η λιπαρότητα στις λιπαρές επιδερμίδες. Βρισκόμουν εδώ και καιρό στην αναζήτηση της τέλειας κρέμας για ματ αποτέλεσμα: Κάποια που να διατηρεί την επιδερμίδα μου χωρίς λιπαρότητα, αλλά και να μην την ξηραίνει υπερβολικά. Εδώ και λίγους μήνες χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα mateffect, από τη σειρά Derma+ της Gerovital, και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Επιπλέον, είναι υποαλλεργική και paraben-free.



Το αγαπημένο μου Micellaire Νερό Ντεμακιγιάζ είναι αυτό της Garnier για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αυτό το μήνα βρήκα σε προσφορά -50% στα Hondos Center το Διφασικό Micellaire Όλα σε Ένα, και το αγόρασα για να το δοκιμάσω. Έχει μη λιπαρή σύσταση, και αφαιρεί πανεύκολα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Στα πλεονεκτήματά του και η υπέροχη μυρωδιά που έχει (μυρίζει σαν μέλι!).

Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακή προστασία... δε γίνεται! Αν και φέτος γνώρισα πολλά, νέα αντηλιακά για πρώτη φορά, χρησιμοποιώ καθημερινά το αντηλιακό νεράκι Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30. Μου αρέσει πολύ γιατί έρχεται σε μορφή spray, και δε χρειάζεται καν επάλειψη με τα χέρια. Είναι ελαφρύ, και η ιδανική επιλογή τόσο για την πόλη, όσο και για τη θάλασσα. Θα το βρείτε στο ofarmakopoiosmou.gr σε σούπερ τιμή.

Ένα αγαπημένο προϊόν που δε γίνεται να παραλείψουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι το setting spray. Χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες το Slay All Day από τη Gerard Cosmetics, και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη διάρκεια που δίνει στο μακιγιάζ. Ακόμα κι αν έξω έχει 35 βαθμούς, χρησιμοποιώντας primer πριν και αυτό μετά, το μακιγιάζ παραμένει στη θέση του! Το μεγαλύτερο αρνητικό του είναι η υπερβολικά έντονη μυρωδιά του (το πήρα στο άρωμα γιασεμί), όμως υπάρχει διαθέσιμο και σε άλλα αρώματα. Είναι σίγουρα value for money, και αν τελειώσει θα το αγοράσω ξανά -αυτή τη φορά σε άλλο άρωμα! Μπορείτε να το βρείτε στο Beauty Bay, και τη τιμή του είναι στα 16,95€/100ml.



Για τις μικρές, καλοκαιρινές αποδράσεις (ή και για τις διακοπές μας), χρειαζόμαστε προϊόντα εύχρηστα και με αρκετές επιλογές. Η The Masquerade παλέττα της Juvia's Place είναι μία πολύ καλή λύση για όσες θέλουμε να κάνουμε χρωματιστούς, και nude συνδυασμούς. Οι σκιές έχουν έντονη απόδοση, και είναι αρκετά blendable. Δουλεύονται καλά ακόμα και χωρίς primer, και η συσκευασία είναι travel friendly (δυστυχώς, χωρίς καθρέφτη). Η απόχρωση Giza είναι ένα υπέροχο highlighter, ακόμα και για τα ζυγωματικά.

Από τότε που το πήρα στα χέρια μου, δεν έχω σταματήσει να το φοράω! Το Eau De Toilette Sensualite Mythique Tiare & Vanille από τη HEI POA είναι η απόλυτη καλοκαιρινή μυρωδιά, και σαν άρωμα δεν είναι πολύ βαρύ, αλλά τόσο ανάλαφρο όσο χρειάζεται.



Για το τέλος, σας άφησα δύο πολύ όμορφα βερνίκια νυχιών. Το After Glow της καλοκαιρινής συλλογής για το 2018 της ORLY είναι ένα από τα πιο όμορφα, φλούο χρώματα για τα νύχια μας το καλοκαίρι. Είναι υπέροχο, ειδικά για πεντικιούρ! Για τα χέρια μου, προτίμησα αυτό το μήνα το υπέροχο, παστέλ baby pink Candied #273 από τη CND Vinylux.

 Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα που μας πέρασε. Θα χαρώ πολύ να δω στα σχόλια και τα δικά σας.

You Might Also Like

0 σχόλια