αλόη

Mythos Aloe ❤ Review & Giveaway

9:20 π.μ.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο γνωστό το φυτό αλόη, για τις θεραπευτικές, ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει. Η ελληνική εταιρία flax λανσάρει την ολοκαίνουργια σειρά mythos ALOE, η οποία περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων που περιέχουν 100% οργανική αλόη. Στη συλλογή της mythos ALOE θα βρείτε προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, τα οποία δεν περιέχουν: parabens, BHT, Silicone, Mineral Oil, GMO, συνθετικά αρώματα, EDTA. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω προϊόντα της Mythos ALOE, και είμαι ήδη ενθουσιασμένη!



After Sun Balsam
Στην παραλία παίρνω πάντα όλα τα απαραίτητα (μαγιό, πετσέτα, γυαλιά, αντηλιακό και φυσικά...after sun!). Αν και δεν είναι εντελώς απαραίτητο ως προϊόν, μου αρέσει πολύ μετά την έκθεση στον ήλιο να χρησιμοποιώ after sun για να ενυδατώσει και να θρέψει την "ταλαιπωρημένη" επιδερμίδα μου. Η σύνθεση του είναι θρεπτική και ενυδατική, αλλά όχι λιπαρή. Στη συσκευσία αναφέρει ότι βοηθά και στη διατήρηση του μαυρίσματος. Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ και λιναρόσπορο.

Καταπραυντικό Gel Αλόης
Ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, και με πολλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατικό gel προσώπου και σώματος, και επιπλέον μπορεί να καταπραΰνει ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Μετά από την αποτρίχωση ή την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, είναι ότι χρειάζεται το δέρμα μας. Μου αρέσει πολύ να το διατηρώ στο ψυγείο, για να έχει ακόμα πιο δροσιστική αίσθηση. Η μυρωδιά του είναι σχεδόν ανεπαίσθητη, και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας. Περιέχει 100% βιολογική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, καστορέλαιο και πανθενόλη.


Υπερ-αναζωογονητικό Serum - Αντιρυτιδικό και Λευκαντικό
Ανάλαφρη υφή και ευχάριστη αίσθηση: Το serum αυτό είναι ιδανικό για κανονικές, μεικτές και ξηρές επιδερμίδες. Έχει πολύ απαλή μυρωδιά, και απορροφάται εύκολα και άμεσα. 

Χαλαρωτικό Αφρόλουτρο
Μετά από μία κουραστική μέρα, δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από αυτή ενός χαλαρωτικού μπάνιου. Το αφρόλουτρο της σειράς mythos ALOE μυρίζει υπέροχα (όπως και όλη η σειρά!), και κάνει πλούσιο αφρό με μικρή ποσότητα. Μετά τη χρήση του, η επιδερμίδα δε μένει αφυδατωμένη αλλά λαμπερή! Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε και δαφνέλαιο.

Επανορθωτική Μάσκα Μαλλιών
Με αυτή τη μάσκα μαλλιών νιώθεις τη διαφορά στην υφή των μαλλιών, από την πρώτη κιόλας χρήση! Τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται συχνά από βαφές και θερμότητα, οπότε πάντα μου αρέσει να χρησιμοποιώ αξιόλογες μάσκες μαλλιών για τη φροντίδα τους. Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι και φωσφολιπίδια. 

Εντατική Κρέμα Ποδιών
Η φροντίδα των ποδιών μας είναι κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς τα πόδια μας βρίσκονται καθημερινά σε κοινή θέα. Το να τα διατηρήσουμε απαλά και ενυδατωμένα δεν είναι δύσκολο: Χρειαζόμαστε πεντικιούρ μία φορά το μήνα (τουλάχιστον), και να εφαρμόζουμε μία καλή ενυδατική κρέμα ποδιών πριν κοιμηθούμε -για να προλάβει να απορροφηθεί. Η συγκεριμένη κρέμα έχει πλούσια υφή, μαλακώνει και ενυδατώνει τα πόδια και έχει ευχάριστη μυρωδιά. Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, ηλίανθο, βούτυρο κακάο, ελιάς και καριτέ.


Η σειρά είναι διαθέσιμη σε καταστήματα τουριστικού ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε και Giveaway!
Μία τυχερή beautymaniac θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αυτά τα 6 προϊόντα, της σειράς mythos ALOE! Ο διαγωνισμός μας θα τρέξει στο Beauty Maniac Blog στο facebook, μέχρι τις 28 Ιουλίου, και μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ. Καλή τύχη σε όλους!

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΔΩΡΟ ΣΑΣ🌼ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.🌼ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ insta sofia_doukli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε πολυ!
    Πρέπει να είναι καταπληκτικά τα προιόντα!εύχομαι να σταθώ τυχερή και να τα δοκιμάσω.... fb name: ΤΑΛΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή