μακιγιάζ

Too Faced ❤ Sweet Peach Eyeshadow Palette Review

6:18 π.μ.

Μαγνητική συσκευασία, υπέροχη μυρωδιά ροδάκινου και πολλές αποχρώσεις: η Sweet Peach παλέττα της Too Faced ήρθε για να εντυπωσιάσει! Παρόλο που ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ροδακινί αποχρώσεις σκιών, η συγκεκριμένη παλέττα μου τράβηξε άμεσα το ενδιαφέρον. 



Ξεκινάμε από την πανέμορφη, ombre συσκευασία με τα ανάγλυφα ροδακινάκια. Κάθε φορά που ανοίγεις την παλέττα, σου έρχεται μία πολύ ευχάριστη αύρα ροδάκινου. Ανοίγει και κλείνει μαγνητικά, και μάλιστα περιέχει και καθρέφτη. Είναι αρκετά στιβαρή και βαριά η συσκευασία της, οπότε αμέσως φαίνεται ότι πρόκειται για ένα luxury προϊόν ομορφιάς. Μέσα περιέχει 18 αποχρώσεις σκιών, συνολικού βάρους 17,1 γραμμαρίων, σε αποχρώσεις του ροδάκινου, του μωβ, του πράσινου και του χάλκινου. Φυσικά, περιλαμβάνει και πολλές γήινες αποχρώσεις και κάποιες σαμπανιζέ, για να δημιουργήσουμε εύκολα ένα ολοκληρωμένο look. 

Οι σκιές της Too Faced μου αρέσουν πολύ, γιατί συνήθως κάνουν υπέροχο blending και έχουν βουτυρένια υφή. Η απόδοσή τους είναι πολύ έντονη στα μάτια (περισσότερο από αυτή που φαίνεται στα swatches στο χέρι), και χτίζεται ανάλογα με την ποσότητα που παίρνουμε με το πινέλο μας. Στην παλέττα υπάρχουν 6 ματ αποχρώσεις, και οι υπόλοιπες είναι shimmery και 2 glittery. Είναι περισσότερο pigmented στα μάτια από ότι στα swatches στο χέρι (στα μάτια είναι πολύ πιο έντονη η απόδοση).



Μου αρέσει πολύ σαν σύνολο, και ο λόγος που την αγόρασα είναι ο πρωτότυπος και εύστοχος συνδυασμός των αποχρώσεων. Επιπλέον, η διάταξη των σκιών είναι πάρα πολύ βοηθητική: Μπορείς να κάνεις μακιγιάζ σχεδόν με όλες τις σκιές, συνδυασμένες μεταξύ τους σε 3 ή 4 μαζί. Το μόνο της αρνητικό είναι ότι η συσκευασία της είναι αρκετά βαριά, και δεν είναι ιδιαίτερα travel friendly (στα ταξίδια μου προτιμώ τις χάρτινες παλέττες, που είναι πιο ελαφριές). Η Sweet Peach κοστίζει 52,95€, και μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora. Αν έχετε το budget είναι μία παλέττα που αξίζει τα χρήματά της, αλλά ακόμα κι αν δε θέλετε να επενδύσετε πολλά, υπάρχουν αξιόλογα dupes (όπως αυτό της Makeup Revolution). 



Σχετικά με το αν η Too Faced είναι cruelty free, στην επίσημη σελίδα της εταιρίας μας ενημερώνουν ότι είναι 100% cruelty free. Παρόλα αυτά, πριν από κάποια χρόνια η Too Faced πουλήθηκε στον όμιλο της Estee Lauder, στον οποίο ακόμη διενεργούνται πειράματα σε ζωάκια.

You Might Also Like

0 σχόλια