Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Ανοιγουμε μαζι το Autumn Cherrybox 2018 ♡ Unboxing & Swatches

6:58 π.μ.

Κάθε φορά που φτάνει το κουτάκι του Cherrybox στα χέρια μου, ενθουσιάζομαι! Είναι εντυπωσιακή η σταδιακή εξέλιξη που έχει ακολουθήσει το Cherrybox, και πλέον έχει γίνει τόσο υπέροχο που το πρόσθεσα στο καλάθι μου αρκετές μέρες πριν αποκαλυφθεί το περιεχόμενο. Με πολύ όμορφο print, το κλασσικό χάρτινο κουτάκι (που εννοείται ότι δεν πετάμε, αλλά κρατάμε για αποθήκευση προϊόντων μακιγιάζ και κοσμημάτων!), κατέφθασε ακόμα μία φορά μοσχομυριστό και γεμάτο καλούδια.


Το φθινοπωρινό κουτάκι περιέχει 5 προϊόντα full size και ένα χορταστικό travel size, με συνολική αξία άνω των 80€! Πάμε να το δούμε;


Juliette Armand Elements Hyaluronic Acid Serum
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προιόντα του κουτιού, ειναι ο ορός με υαλουρονικό οξύ από την επαγγελματική εταιρία Juliette Armand. Κοστίζει 33€/20ml και ανυπομονώ να τον δοκιμάσω!



Vitamasques Multivitamin Masks
Κάθε Κυριακή μου αρέσει να κάνω beaute, και να δοκιμάζω μάσκες προσώπου. Η πολυβιταμινούχα αυτή μάσκα περιέχει βιταμίνη Β3,Β5,Β6,C,E και είναι sheet-mask,και υπόσχεται ενυδάτωση. Η τιμή της είναι 6€.



Nip+Fab Matte Lipstick 
Γνωρίζω ήδη την εταιρία (χρησιμοποιώ τα pads με γλυκολικό οξύ πολύ συχνά), και πλέον έχει κυκλοφορήσει η ολοκαίνουργια σειρά μακιγιάζ της. Κοστίζει 11,99€/2,6ml και η απόχρωση που έλαβα είναι πολύ όμορφη, και ιδανική για όλες τις ώρες.


Echosline Seliar Discipline Leave In Conditioner 
Τα μαλλιά μας μετά τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα είναι σίγουρα ταλαιπωρημένα, και χρειάζονται ειδική φροντίδα και πλούσια περιποίηση. Για αυτό και θεωρώ ότι το Conditioner είναι μία απαραίτητη προσθήκη για ένα φθινοπωρινό κουτί. Είναι εμπλουτισμένο με λάδι αργκάν, βούτυρο κακάο, μετάξι και λινέλαιο. Έρχεται στην πολύ μεγάλη συσκευασία των 300ml, και κοστίζει 12,00€.



Stylondon Palette Piccadilly
Μία παλέττα σκιών πάντα είναι καλοδεχούμενη στη συλλογή μου, ειδικά αν έχει φυσικές αποχρώσεις με έντονη απόδοση και εύκολες στο blending. Τη συγκεκριμένη εταιρία τη γνωρίζω πρώτη φορά, αλλά όπως φαίνεται και στα swatches πρόκειται για μία εξαιρετική παλέττα. Περιλαμβάνει 12 διαφορετικές αποχρώσεις, και κοστίζει 12,00€.


Body Radiance Lotion 
Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας για ενυδάτωση είναι πάντα αυξημένες αυτή την περίοδο, για αυτό και ένα γαλάκτωμα σώματος είναι η ιδανική επιλογή για απαλό δέρμα. Η τιμή του είναι 5,50€/100ml.



Αυτό ήταν το υπέροχο, φθινοπωρινό Cherrybox 2018 και νομίζω πως είναι ένα από τα πιο πετυχημένα κουτιά. Αν θέλεις να το πάρεις, σου προτείνω να βιαστείς πριν γίνει sold out! Θα το βρεις εδώ, κοστίζει 20€ και έχει δωρεάν μεταφορικά.

You Might Also Like

0 σχόλια