Bumble and Bumble

Αγαπημενα Προϊοντα ❤ Σεπτεμβριος 2018

3:08 π.μ.


Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας γεμάτος νέες δοκιμές και "ανακαλύψεις" καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης! Για αυτό σήμερα μοιράζομαι μαζί σου τα αγαπημένα μου, κάποια καινούργια και μερικά που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες.

Αν ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει κάποια παλέττα σκιών της Morphe, τότε σίγουρα δε μπορείς να καταλάβεις γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος ντόρος στα social media για το συγκεκριμένο brand. Η παλέττα σκιών Morphe 35F Fall Into Frost ήρθε στα χέρια μου μέσα στο καλοκαίρι (εννοείται πως εκμεταλλεύτηκα τις εκπτώσεις του beauty bay για το "διαζύγιό" τους, και την αγόρασα στα 15,60€ από την αρχική τιμή των 26,00€). Η ποσότητα των σκιών είναι πολύ μεγάλη, και η ποιότητα πολύ καλή! Τα shimmery της παλέττας είναι 28, και τα υπόλοιπα 7 ματ. 


Αν και για τις λαμπερές σκιές έχω τις καλύτερες εντυπώσεις -φοβερή απόδοση & blending, οι ματ είναι έντονες σε απόδοση, αλλα όχι με το καλύτερο δυνατό blending. Όπως και να έχει, είναι μία φανταστική παλέττα και εντελώς value for money.

Το αγαπημένο μου foundation των τελευταίων μηνών είναι το Catrice HD Liquid Coverage, στην απόχρωση 010 Light Beige. Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε 4 αποχρώσεις, οπότε χρειάζεται σίγουρα ανάμειξη με κάποια άλλα foundation για να μας ταιριάξει τέλεια. Μου αρέσει πολύ γιατί αφήνει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που χτίζεται (από φυσικό έως και πιο καλυπτικό), πάντα όμως χωρίς να μοιάζει με μάσκα. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, και σε άλλες αποχρώσεις για να το προσθέσω στο επαγγελματικό μου βαλιτσάκι.


Η Laura Mercier λάνσαρε τα ολοκαίνουργια ρουζ της, και πριν από λίγο καιρό το Blush Colour Infusion στην απόχρωση Ginger έφτασε στα χέρια μου. Η συσκευασία του είναι μαύρη και chic, με μεγάλο καθρέφτη και περιέχει 6g προϊόντος. Έχει βουτυρένια υφή, και το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και χτίζεται.


Τον προηγούμενο μήνα κατέφτασε το brand καλλυντικών της Rihanna στα Sephora της Ελλάδας, και ψώνησα 2 πραγματάκια για να δοκιμάσω. Το Fenty Beauty Freestyle Highlighting Duo Killawatt στην απόχρωση Lightning Dust, μου άρεσε από την αρχή και το πήρα. Έχει τέλεια συσκευασία με πολύ ωραίο καθρέφτη, και 2 τέλειες, ψυχρές ροζ αποχρώσεις.


Τον τελευταίο μήνα προσπάθησα να μην ισιώνω καθημερινά τα μαλλιά μου, αλλά να τα αφήσω με ένα πιο φυσικό look. Σε αυτό με βοήθησε πολύ το Bb Hairdresser's Invisible Oil Finishing Spray, με το οποίο είδα μεγάλη διαφορά στην υφή των μαλλιών μου, αλλά και στο φριζάρισμα που μειώθηκε. Χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά, είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μην βαραίνει τα μαλλιά και είναι εμποτισμένο με 6 διαφορετικά,απαλά έλαια.

Η μάσκα μαλλιών Echos Line - Seliar Luxury 1 Minute είναι η αγαπημένη μου τον τελευταίο μήνα, κυρίως γιατί αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και μεταξένια με μόλις ένα λεπτό αναμονής. Μυρίζει εξωτικά, και αρκεί μικρή ποσότητα κάθε φορά για να δράσει.

Αν νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο ξηρή, μετά τη μετάβαση του φθινοπώρου από το καλοκαίρι, σου προτείνω την αγαπημένη μου ενυδατική μάσκα: την Lierac Paris Masque Confort. Μυρίζει τέλεια, και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από κανονικές ή μεικτές επιδερμίδες, καθώς δεν είναι υπερβολικά ενυδατική αλλά αφήνει την επιδερμίδα ξεκούραστη και λαμπερή.


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα που μας πέρασε. Ελπίζω να σου άρεσαν, και να είχαμε κάποιο κοινό! Αλήθεια, ποια ήταν τα δικά σου, beauty αγαπημένα Σεπτεμβρίου;

You Might Also Like

0 σχόλια