κομμωτήριο

Περιποιηση απο την κορυφη ως τα νυχια! ♡ The Bathroom

2:49 π.μ.


Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί, θα σας παρουσιάσω ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα ομορφιάς, που αξίζει να γνωρίσετε. Το The Bathroom βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί να σου προσφέρει περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες φροντίζουν για τα μαλλιά, τα νύχια μας, το πρόσωπό μας και το σώμα μας... Και ναι, σε πολύ καλές τιμές! Στα χέρια τους μπορείς να χαλαρώσεις, και να τους εμπιστευτείς.


Ξεκινήσαμε με κούρεμα, γιατί μετά το καλοκαίρι ένιωθα ότι τα μαλλιά μου χρειάζονταν...ολική επαναφορά! Λόγω του ότι θέλω να τα μακρύνω, δεν κόψαμε πολύ μήκος (περίπου 2-3 δάχτυλα). Η Μαίρη κατάλαβε ακριβώς τι θέλω, και τα μαλλιά μου έγιναν και πάλι υγιή και όμορφα!


Συνεχίζουμε με manicure και pedicure. Αν και προτιμώ (σχεδόν αποκλειστικά) nude αποχρώσεις για τα άκρα, τελικά η Ειρήνη μου πρότεινε να επιλέξουμε κάτι πιο φθινοπωρινό, και όντως ήταν εξαιρετική επιλογή! Διαλέξαμε σκούρες μώβ-μπλέ αποχρώσεις τόσο για τα άνω άκρα, όσο και για τα κάτω. Οι επιλογές σε χρώματα και σε υφές είναι πραγματικά πολλές, και πάντα μου είναι δύσκολο να αποφασίσω ποια χρώματα μου αρέσουν περισσότερο.


Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ στο The Bathroom... Έχω να σας πω ότι η διάρκειά τους είναι εντυπωσιακή!


Εκτός από τους (ήδη!) υπάρχοντες, όμορφους χώρους για την περιποίηση των μαλλιών μας και των νυχιών μας στο The Bathroom, δημιουργήθηκαν και 2 ολοκαίνουργιοι χώροι για την περιποίηση του προσώπου, και του σώματος.


Σε αυτό το μοναδικό χώρο με την ήρεμη ατμόσφαιρα, μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια της Ειρήνης για να φροντίσει τα φρύδια σας (να σας φτιάξει το τέλειο σχήμα, και έπειτα να το τονίσει με απλή ή ημιμόνιμη βαφή 15 ημερών), καθώς και για καθαρισμό προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σας, lift βλεφαρίδων ή extensions βλεφαρίδων. Επιπλέον, υπάρχουν υπηρεσίες και για αποτρίχωση. Αν και στο παρελθόν δεν συνήθιζα να βγάζω τα φρύδια μου -μιας και είμαι από τις τυχερές που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, εμπιστεύτηκα την Ειρήνη και το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ! Ακόμα και μικρές αλλαγές στο σχήμα των φρυδιών, μπορούν να κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται πολύ διαφορετικό, και το βλέμμα πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο.


Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος χώρος, που προορίζεται για body scrub: η απόλυτη απαλότητα και χαλάρωση.

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία από το The Bathroom, και πάντα χαίρομαι όταν το επισκέπτομαι. Με τη θετική τους αύρα και το παρεΐστικο κλίμα, οι επαγγελματίες ομορφιάς του The Bathroom μας φροντίζουν από την κορύφη ως τα νύχια, σε προσιτές τιμές.



Πού βρίσκεται το The Bathroom;
Γρ. Παλαμά 21, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 228284

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το The Bathroom στα social media, facebook & instagram για να μη χάσεις κανένα νέο ομορφιάς, και να μείνεις συντονισμένη για προσφορές.

Photo Shooting: Konstantinos Kontos
Photo Editing: Stavros Kardomatis

You Might Also Like

0 σχόλια