βερνίκια νυχιών

CND Vilylux ❤ Wild Earth Collection Review

2:51 π.μ.


Το φθινόπωρο είναι η πιο ωραία εποχή, για να εμπνευστούμε και να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας. Αυτή τη φορά, η CND δημιούργησε την ολοκαίνουργια, φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή Wild Earth η οποία περιλαμβάνει αποχρώσεις κυρίως γήινες, και όπως πάντα πολύ πρωτότυπες.

Σε τι διαφέρει η CND; 
Εδώ και 38 χρόνια δημιουργεί καινοτόμα βερνίκια και προιόντα ομορφιάς, τα οποία εξάγει σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Τη συγκεκριμένη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε σε βερνίκια CND Vinylux Long Wear, αλλά και σε CND Sellac (βερνίκια διαρκείας). 

Τα βερνίκια της CND δεν περιέχουν:
toluene, caphor, formaldehyde, DBP, formaldehyde resin, xylene & methyl ethyl ketone.


Δοκίμασα, λοιπόν, τις 3 αποχρώσεις που έλαβα σε ένα υπέροχο gift box, καθώς και το αγαπημένο CND Vinylux Long Wear Top Coat, και θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Το top coat αυτό είναι εδώ και χρόνια το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, καθώς "κλειδώνει" τέλεια το manicure μου και διαρκεί εως και 10 μέρες!


Ξεκινάμε με την απόχρωση που αμέσως τραβάει την προσοχή μας, καθώς βλέπουμε το gift box. Είναι το Element #283, ένα πανέμορφο-φωτεινό κόκκινο (λίγο πιο κερασί από αυτό της φωτιάς), το οποίο ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες. Περιέχει έντονη χρωστική, και καλύπτει απόλυτα το φυσικό χρώμα των νυχιών ακόμα και με μία μόνο στρώση.

Συνεχίζουμε με την πιο όμορφη απόχρωση της συλλογής, το μωβ Dreamcatcher #286! Τον τελευταίο καιρό μου αρέσουν πολύ στα νύχια μου οι μωβ-μπλέ αποχρώσεις, οπότε από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ. Έχει και αυτό έντονη χρωστική, ώστε με μία στρώσει να καλύπτει τέλεια τα νύχια. 

Για το τέλος, έχουμε την απόχρωση Spear #285, η οποία είναι ένα ιδιαίτερο σκούρο μπεζ-καφέ χρώμα. Είναι ένα ωραίο nude για πιο σκούρες επιδερμίδες, στη δική μου απόχρωση επιδερμίδας δυστυχώς δεν ταιριάζει τόσο καλά. Επιπλέον, παρατήρησα πως οι προηγούμενες αποχρώσεις καλύπτουν πιο ομοιόμορφα τα νύχια, σε σχέση με τη συγκεκριμένη.


Αυτή είναι η συλλογή της CND για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-2019, και μπορείς να τη βρεις στο CreativeGroup καθώς και στα καταστήματα της εταιρίας. Η εταιρία Creative Group ιδρύθηκε το 1994, και είναι μία από τις πιο γνωστές ελληνικές εταιρίες στο χώρο της ομορφιάς. Από το 2000 ξεκίνησε την αποκλειστική συνεργασία της με τη CND, και εισάγει στην Ελλάδα τα υπέροχα βερνίκια της και είδη περιποίησης νυχιών. 

Σύντομα θα επιστρέψουμε με διαγωνισμό, οπότε αν σου αρέσει η συλλογή Wild Earth μείνε συντονισμένη!

You Might Also Like

0 σχόλια