οικονομικά προιόντα

Makeup Revolution ♡ Rachel Leary Ultimate Goddess Review

5:43 π.μ.


Η Makeup Revolution είναι σίγουρα μία εταιρία η οποία συνεχώς αναβαθμίζει τις φόρμουλες της, δημιουργεί προϊόντα που προκαλούν ντόρο στα social media και τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συνεχώς νέες συνεργασίες της με διάφορες youtubers. Η παλέττα "Ultimate Goddess" σε συνεργασία με τη youtuber Rachel Leary μου τράβηξε αμέσως την προσοχή, διότι περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ένα ταξίδι (και σκέφτηκα ότι θα είναι το απόλυτο travel friendly προϊόν για να ταξιδεύω χωρίς να παίρνω μαζί μου 3-4 παλέττες). Σωστά; Λάθος... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!


Η παλέττα έρχεται σε μία απίστευτη, τιρκουάζ συσκευασία η οποία είναι ματ με χρυσά γράμματα και περιέχει ένα τεράστιο καθρέφτη. Μόλις την άνοιξα, ένιωσα το ίδιο συναίσθημα που ένιωθα όταν άνοιγα ένα αυγουλάκι kinder έκπληξη όταν ήμουν μικρή! Είναι εντυπωσιακά όμορφη όταν την κοιτάς και επιπλέον έχει τέλεια τιμή: Κοστίζει 18.00€ και περιλαμβάνει 9 προϊόντα προσώπου (3 bronzers, 3 highlighters και 3 ρουζ), καθώς και 16 σκιές (8 με ματ τελείωμα και 8 με πιο σατινέ). Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που όσον αφορά την απόδοση η Rachel Leary x Makeup Revolution δεν τα πήγαν τόσο καλά.


Ξεκινάμε, λοιπόν, από τα προϊόντα προσώπου τα οποία είναι αρκετά ικανοποιητικά. Τα bronzers μου άρεσαν περισσότερο από όλα τα άλλα προϊόντα της παλέττας, κυρίως γιατί έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά και εύκολο blending. Τα ρουζ "Perfect Peach" και "Caroline" έχουν πάρα πολύ shimmer στην υφή τους, με αποτέλεσμα να θυμίζουν περισσότερο ροδακινί highlighters παρά ρουζ. Το "Rose" είναι το μοναδικό ματ ρουζ της παλέττας και έχει μία απόχρωση που στα μάγουλα μοιάζει απόλυτα φυσική και κοριτσίστικη. Όσον αφορά τα highlighters, σε γενικές γραμμές μου αρέσουν αλλά σίγουρα δεν είναι τα αγαπημένα μου. Η υφή τους περιέχει ελαφρώς χοντρούς κόκκους shimmer, ενώ οι αποχρώσεις είναι λιγάκι... κάπως. Η αποχρώσεις "Glazed" και "Ultimate Goddess" περιλαμβάνουν κίτρινους τόνους, και η "Aphrodite" πιο σαμπανιζέ-ροζ. Στο πρόσωπο δημιουργούν ένα 3D αποτέλεσμα που μου αρέσει, αλλά σαν αποχρώσεις θα ήθελα κάτι πιο ουδέτερο ή σαμπανιζέ.


Και περνάμε τώρα στο μεγαλύτερο fail της παλέττας που είναι οι σκιές. Η απόδοση των ματ σκιών είναι εντελώς απογοητευτική, ενώ για να δημιουργήσεις ένα eye look πρέπει να χτίσεις το αποτέλεσμα σε 3-4 στρώσεις τουλάχιστον. Οι μόνες σκιές που έχουν καλή απόδοση στην παλέττα είναι οι "666", "70%" και η "Cash". Η απόδοση των shimmery σκιών είναι επίσης απογοητευτική, καθώς διαφανίζουν και χρειάζονται και αυτές χτίσιμο. Η σκιά "Paradise" περίμενα να έχει τη σούπερ-φανταστική απόδοση δε γράφει σχεδόν καθόλου!

 Ίσως και να έπεσα σε κάποιο προβληματικό προϊόν, καθώς η παλέττα στο BeautyBay έχει πολλές θετικές κριτικές. Ίσως πάλι το ότι οι εταιρίες λανσάρουν κάθε βδομάδα νέα προϊόντα, τις κάνει να μη μπορούν να διατηρήσουν τα υψηλά ποιοτικά standards που είχαν πιο παλιά.

Συμπέρασμα: Αν ξεκινάς τώρα να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ, σου προτείνω την Ultimate Goddess γιατί σε μία καλή τιμή παίρνεις πολλά, νέα προϊόντα. Η απόδοση των σκιών δεν είναι η καλύτερη που υπάρχει, αυτό όμως ίσως σε βοηθήσει για να μάθεις τεχνικές μακιγιάζ και σιγά σιγά να αναβαθμίσεις τη συλλογή του. Αν αγαπάς το μακιγιάζ ή είσαι επαγγελματίας makeup artist, η Ultimate Goddess είναι μία επιλογή που... μάλλον θα σε απογοητεύσει λόγω απόδοσης (όπως κι εμένα). 

Αν έχεις αγοράσει αυτή ή την άλλη παλέττα "On the Go" της Rachel Leary, περιμένω την άποψή σου.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ωωωω! Τι κρίμα! Και στα pans τα χρώματα φαίνονται τόσο όμορφα! Εμάς μας έσωσες από μία απογοητευτική αγορά. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες γιατί σχεδόν πάντα η Makeup Revolution μας προσφέρει απίστευτα και value for money πραγματάκια! :) xx

      Διαγραφή