Catrice

My Summer Essentials ❤ 2019

7:48 π.μ.


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχω να μοιραστώ μαζί σου νέες ανακαλύψεις και διαχρονικά αγαπημένα μου προϊόντα! Τόσο στην περιποίηση της επιδερμίδας μου όσο και στο μακιγιάζ μου, αυτό το καλοκαίρι υιοθέτησα την τάση "Less is more", όμως και πάλι θέλω να σου προτείνω όλα αυτά που ξεχώρισα.



Milani - Baked Powder Blush #05 Luminoso
Νομίζω πως αυτό είναι το πιο όμορφο ρουζ του καλοκαιριού! Μία υπέροχη, ροδακινί απόχρωση με λάμψη που τονίζει υπέροχα το πρόσωπο και του δίνει το τέλειο χρώμα. Ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς τόνους και δεν είναι καθόλου τυχαίο best seller της εταιρίας Milani. Η συσκευασία περιλαμβάνει καθρεφτάκι και μικρό πινέλο, για να το έχεις εύκολα παντού μαζί σου. Κοστίζει 11,00€ και θα το βρεις στο BeautyBay.



Catrice - Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara 
Αν έχεις... κόλλημα με τα προϊόντα φρυδιών, η Catrice δε θα σε απογοητεύσει! Το προϊόν που με βόλεψε πολύ για καθημερινή χρήση τον τελευταίο καιρό είναι η μάσκαρα φρυδιών, δίνει λίγο χρώμα αλλά και σταθεροποιεί τα φρύδια ώστε να μένουν στη θέση τους.


Smashbox - The Cali Contour
Το ήθελα από τα Χριστούγεννα, τελικά όμως το απέκτησα τον Ιούλιο γιατί ξεκίνησε ως παλέττα limited edition! Το The Cali Contour είναι η τέλεια παλέττα για κοψίματα και bronzing, καθώς περιέχει ότι χρειάζεσαι για ένα μοναδικό, φυσικό ηλιοκαμμένο look. Την αγάπησα από την πρώτη δοκιμή και είναι απόλυτα δικαιολογημένο το γιατί αποτελεί ένα από τα best sellers της εταιρίας. Περιλαμβάνει καθρέφτη και έρχεται σε συσκευασία ιδανική για ταξίδια. Θα το βρεις εδώ, στο καινούργιο e-shop της Smashbox.


Juvia's Place - The Douce By Juvia's
Με εννιά πρωτότυπες αποχρώσεις, αυτή η παλέττα σκιών είναι εδώ για να απογειώσει τα μακιγιάζ των ματιών σου! Αγαπώ ιδιαίτερα τις παλέττες αυτής της εταιρίας γιατί έχουν πολύ έντονη απόδοση χρώματος, εύκολο blending και έτοιμους συνδυασμούς χρωμάτων - ιδανική διάταξη.



Too Faced Born This Way - Warm Nude
Το αγόρασα για να το χρησιμοποιήσω κυρίως σε πελάτισσες, αυτό το καλοκαίρι όμως μαύρισα αρκετά και έτσι ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ συχνά. Μου άρεσε πολύ από την πρώτη κιόλας χρήση γιατί δίνει στην επιδερμίδα μέτρια προς υψηλή κάλυψη (το αποτέλεσμα χτίζεται), είναι σταθερό ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και δεν μου προκαλεί λιπαρότητα. Love it!



NYX - On The Spot Makeup Brush Spray Cleanser
Έχοντας ακούσει εξαιρετικές κριτικές για αυτό το καθαριστικό πινέλων από τη NYX, επέλεξα να το δοκιμάσω. Ήθελα κάποια νέα εναλλακτική για το καθαριστικό της MAC, οπότε το αγόρασα και... ενθουσιάστηκα! Ψεκάζουμε το προϊόν σε ένα μωρομάντηλο και με κυκλικές κινήσεις καθαρίζουμε τα πινέλα μας. Εκτός του ότι τα αφήνει απαλά και πεντακάθαρα, έχει και τέλεια μυρωδιά!



Laura Mercier - Glace Touch Eye & Cheek Lip Gloss Laissez-Faire
Ένα τέλειο gloss που αφήνει ένα σατινέ τελείωμα με μία διακριτική λάμψη, που δεν κολλάει τα χείλη! Ένα προϊόν που θα ερωτευτείς από την πρώτη χρήση και δε θα θέλεις να το βγάλεις από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!


Lush - Sleepy Body Lotion 
Η απόλυτη, χαλαρωτική κρέμα σώματος είναι εδώ και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς μετά από μία κουραστική μέρα. Περιέχει άνθος λεβάντας και αφήνει στην επιδερμίδα μία τέλεια αίσθηση, ενώ την αφήνει απαλή και ενυδατωμένη. Σε περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί, η Lush έχει πλέον και ηλεκτρονικό κατάστημα οπότε μπορείς να παραγγείλεις τα (ομολογουμένως τέλεια!) προϊόντα της όπου κι αν μένεις.



Frezyderm - Velvet Sunscreen SPF 50+
Το αγαπημένο μου αντηλιακό προσώπου, το οποίο αγοράζω σταθερά κάθε χρόνο. Έχει την πιο ωραία υφή αν έχεις λιπαρή ή κανονική επιδερμίδα, αφού αφήνει ένα διάφανο και βελούδινο αποτέλεσμα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει λιπαρότητα. Το χρησιμοποιώ και ως primer κάτω από τα μακιγιάζ μου, ώστε το foundation να στρώσει άψογα!



Juliette Armand - Elements Hyaluronic Acid Serum
Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται λόγω της ζέστης, για αυτό και χρειάζεται να διατηρούμε υψηλά τα επίπεδα της ενυδάτωσης. Το συγκεκριμένο serum είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου, για να μείνει αψεγάδιαστη ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες.



HEI POA - Eau De Toilette Sensualite Exotique Tiare & Pitaya
Το άρωμα του καλοκαιριού είναι σίγουρα εξωτικό, και Hei Poa! Με φρέσκιες νότες από καρπούζι, κίτρο, βανίλια και μανώλια είναι σίγουρο ότι θα σε ξετρελάνει. 



NUXE - Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά
Αυτό το πολυτελές λάδι δε χρειάζεται συστάσεις: Είναι το απόλυτο must-have για όλο το χρόνο, αλλά και για το καλοκαίρι! Ενυδατώνει και θρέφει χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας, ενώ η μυρωδιά που αφήνει στην επιδερμίδα είναι υπέροχη.



Sachajuan - Hair After The Sun
Τα leave-in conditioner μαλλιών είναι ο μόνος τρόπος ώστε το καλοκαίρι τα μαλλιά μας να μη μοιάζουν σε όψη και αφή με άχυρα! Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτό το conditioner μαλλιών τον Ιούνιο, καθώς το βρήκα μέσα στο καλοκαιρινό μου CherryboxΜε τεχνολογία Ocean Silk (με θαλάσσια φύκια και πρωτεϊνες) ενυδατώνει, θρέφει και αποκαθιστά τη λάμψη στα μαλλιά μας μετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ μυρίζει φανταστικά!



Mythos - ALOE 100% Soothing Gel
Τους καλοκαιρινούς μήνες μας είναι απαραίτητο ένα gel αλόης, καθώς η μαυρισμένη επιδερμίδα το χρειάζεται για να μην αφυδατώνεται. Ειδικά αν έχετε την τάση να κάθεστε πολλές ώρες στον ήλιο και κοκκινίζετε, η αλόη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιο γρήγορα αυτό το στάδιο. Το δροσιστικό gel της εταιρίας Mythos καταπραύνει και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση του "καψίματος" από τον ήλιο, ενώ απορροφάται γρήγορα. Ιδανικό για πρόσωπο, και για σώμα.

Natura Siberica - 10 Icy Berries
Για τέλεια και απαλή επιδερμίδα, τα scrub σώματος έχουν κάθε καλοκαίρι την τιμητική τους! Αυτό το διάστημα δοκιμάζω το συγκεκριμένο scrub και είναι απολαυστικό. Η μυρωδιά του θυμίζει μαρμελάδα, ενώ οι κόκκοι του έχουν το ιδανικό μέγεθος για να κάνουμε την απολέπιση μας. Tip: Αν το δοκιμάσεις φρόντισε να ξεπλύνεις πολύ καλά τη μπανιέρα/ντουζιέρα σου, καθώς αφήνει έντονο κόκκινο χρώμα.

Αυτά είχα να σου δείξω! Ελπίζω να σου άρεσαν και να περάσεις τέλεια το υπόλοιπο καλοκαίρι!

You Might Also Like

2 σχόλια