οικονομικά προιόντα

Αγαπημενα προϊοντα ❤ Οκτωβριος & Νοεμβριος 2019

1:56 π.μ.

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιστρέφω σήμερα (μετά από αιώνες!) στο blog μου, με πολλά νέα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και έγιναν αγαπημένα! Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο, θα χαρώ πολύ να δω τη γνώμη σου στα σχόλια για αυτό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;


Smashbox Photo Finish Primerizer 
Ένα πρωτότυπο προϊόν που χρησιμοποίησα πολύ το τελευταίο διάστημα, το οποίο είναι ένα ενυδατικό primer και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενώ βοηθάει ολόκληρο το μακιγιάζ να διαρκεί πολλές ώρες. 

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Πούδρα Λάμψης
Εντυπωσιακή λάμψη, μεταξένια υφή και απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες! Το highlighter αυτό θα το αγαπήσεις σίγουρα, καθώς μπορεί να φορεθεί σε μία ελαφριά στρώση για πρωινό αποτέλεσμα, ή να "χτιστεί" για ένα έντονο look.


Huda Beauty The New Nude Eyeshadow Palette
Η παλέττα που δημιούργησε ντόρο στο instagram δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μου. Αν και δε συμφωνώ απόλυτα με το όνομα "Nude", μπορώ να πω ότι είναι μία πανέμορφη παλέττα με έντονη απόδοση και εκπληκτικό blending. Η μόνη σκιά που δε δουλεύεται τέλεια είναι η "Love bite", οι υπόλοιπες σκιές όμως είναι εξαιρετικές. Αν είσαι makeup artist και κάνεις νυφικά μακιγιάζ, δε γίνεται να μην την έχεις!

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Λάμψη & Πρώτες Ρυτίδες Κρέμα Ημέρας
Με ανανεωμένη σύνθεση, η θρυλική κρέμα που δημιούργησε η εταιρία Korres έρχεται για να μας συστηθεί ξανά. Έχει υπέροχη μυρωδιά και υφή που απορροφάται άμεσα και είναι μία υπέροχη επιλογή για ηλικίες γύρω στα 30.


Essence Soft Contouring Lip Liner #08 Big Proposal
Τα μολύβια χειλιών της Essence πρέπει να τα δοκιμάσεις! Κοστίζουν 1,29€, έχουν βουτυρένια σύσταση και έντονη απόδοση ενώ βοηθούν το κραγιόν να σταθεροποιηθεί για πολλές ώρες. Αυτή την εποχή το αγαπημένο μου είναι το nude-ροζ #08, το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα μακιγιάζ.


KORRES Hydra-Biome Superdose Προβιοτικών Μάσκα Προσώπου
Έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη "μικροβίωμα"; Πρόκειται για το σύνολο των μικροοργανισμών που φιλοξενούμε στο πρόσωπο μας, το οποίο πρέπει να είναι σε ισορροπία για να φαίνεται το πρόσωπο μας απαλό και λαμπερό. Τους τελευταίους μήνες δοκιμάζω το ολοκαίνουργιο προϊόν της KORRES, το οποίο έρχεται να δώσει στο δέρμα μας ελαστικότητα και λαμπερή όψη, χάρη στα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά που περιέχει. Τη φοράω κυρίως σαν κρέμα νύχτας, ώστε να ξυπνήσω με ανανεωμένη επιδερμίδα -αλλά και διάθεση.
*Fact: Η εταιρία KORRES έκανε έρευνα 3 χρόνια, προκειμένου να ενσωματώσει σε καλλυντική φόρμουλα βρώσιμο γιαούρτι!

Golden Rose Nude Look Velvety Matte Lip Color #03 Rosy Nude
Η βελούδινη υφή αυτού του κραγιόν είναι υπέροχη, όπως και η απόχρωση του. Είναι ένα τέλειο combo με το μολύβι χειλιών #08 της Essence που είδαμε και παραπάνω, ενώ είναι απίστευτα άνετο στα χείλη.


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ αξιόλογες επιλογές!!! Η παλέτα και το highlighter είναι και δικά μου και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω τη Hydra Biome...

    ΑπάντησηΔιαγραφή