benefit

Pre-Christmas Must Haves ♡ Skincare & Makeup

6:57 π.μ.


Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά και σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις τελευταίες μου επιλογές, που σίγουρα δε θα αποχωριστώ τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Κάποια είναι παλιά και κάποια καινούργια: όλα όμως είναι αγαπημένα και ήρθαν για να μείνουν!

Benefit - The Roller Lash Mascara
Η αγαπημένη μου μάσκαρα για μήκος και καμπυλότητα! Τη χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δύσκολα την αλλάζω.

Korres Bilberry Aha Defoliating Mask
Τη δοκίμασα τον τελευταίο μήνα και μου άρεσε πάρα πολύ! Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και λαμπερό, ενώ δίνει άμεσο αποτέλεσμα. Θα τη χρησιμοποιήσω σίγουρα πριν τις γιορτές, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Smashbox The Original Photo Finish - Smooth & Blur
Το αγάπησα από την πρώτη χρήση, καθώς αφήνει στην επιδερμίδα ένα βελούδινο πέπλο και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμόσουμε το foundation από πάνω. Επιπλέον, βοηθάει ιδιαίτερο ολόκληρο το μακιγιάζ να έχει καλύτερη διάρκεια.

Urban Decay All Nighter
Αν θέλεις μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σου, αυτό το προϊόν θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Διατηρεί τέλειο το μακιγιάζ για όσες ώρες κι αν θέλεις να είσαι σε κάποιο party, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς.

Huda Beauty - Mercury Retrograde Palette
Αν και δεν είχα από την αρχή σκοπό να την αγοράσω, την είδα μία μέρα στα Sephora και ξετρελάθηκα τόσο με τη συσκευασία, όσο και με τις αποχρώσεις. Ναι, είναι μία παλέττα που αξίζει τα χρήματα της και σε αντίθεση με την New Nudes, με αυτή μπορούμε να κάνουμε πολλά και διαφορετικά looks. Τα χρώματα είναι εντυπωσιακά και σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Korres Golden Krocus 
Δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζει άμεσα πιο λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα. Ένα πολύτιμο προϊόν που μυρίζει φανταστικά και δε θέλω να λείπει πλέον από την καθημερινή μου περιποίηση. Αν θέλεις να δεις την beauty routine σου να περνάει στο επόμενο επίπεδο, try it!

Huda Beauty - Demi Matte Mogul
Το αγαπημένο μου nude κραγιόν δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη ανάρτηση! Ένα φανταστικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ενώ έχει διάρκεια και ένα ιδιαίτερο τελείωμα ανάμεσα σε κραγιόν και gloss.

Makeup Revolution - Soph x Highlighter Palette
Χριστούγεννα σημαίνει λάμψη! Όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου, όποιες αποχρώσεις κι αν σου αρέσουν, αυτή η παλέττα θα σου δώσει ένα τέλειο, λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ σου τονίζοντας τα ψηλά σημεία του προσώπου σου.

You Might Also Like

0 σχόλια