ομορφιά

Cherrybox Unboxing ❤ Winter Box 2019

3:15 π.μ.


Την αδυναμία μου στο συνδρομητικό κουτί Cherrybox είμαι σίγουρη ότι την έχετε καταλάβει, καθώς κάθε φορά που αλλάζει η εποχή περιμένω να βγει για να το αγοράσω... Πριν ακόμα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω το χειμερινό κουτί του 2019, το οποίο είναι γεμάτο με εταιρίες που δε γνώριζα, οπότε ανυπομονώ να δοκιμάσω!

Η συνολική αξία των προϊόντων που περιλαμβάνει το κουτάκι είναι στα 81,50€, ενώ περιέχει 6 full size προϊόντα! Πάμε να τα δούμε;


Ξεκινάμε με το VQ-Hydroglow Cream 30ml, που είναι το πιο ακριβό προϊόν του κουτιού και κοστίζει 29,50€. Πρόκειται για μία απαλή, ενυδατική κρέμα που μπορεί να φορεθεί και σαν primer, αφήνοντας στο δέρμα μία διακριτική λάμψη (σε μένα έτυχε η Gold, ενώ υπάρχει και Rose-Gold). Σαν φιλοσοφία μου θυμίζει πολύ τη strobe cream της Mac, στο αποτέλεσμα όμως είναι λίγο πιο έντονο το shimmer της VQ. Η μυρωδιά της είναι πολύ διακριτική και μου άρεσε πολύ.

Συνεχίζουμε με τη MAYY - Translucent Powder 50ml, η οποία κοστίζει 19,00€. Οι διάφανες πούδρες σε ελεύθερη μορφή μου αρέσουν πάρα πολύ, καθώς σετάρουν τέλεια το μακιγιάζ χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο βαρύ. Η συγκεκριμένη -από ότι διάβασα- έχει εξαιρετικές κριτικές, οπότε θα τη δοκιμάσω σύντομα και θα σας πω περισσότερα.


Το τρίτο προϊόν μακιγιάζ του κουτιού είναι το Moonface Fan Brush και κοστίζει 8,10€. Τα πινέλα-βεντάλιες ξεκίνησα μέσα στο 2019 να τα χρησιμοποιώ περισσότερο και μου αρέσουν καθώς δίνουν ένα πιο τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο bronzing/contouring μας. Μου άρεσε σαν ιδέα η προσθήκη πινέλου μακιγιάζ στο κουτί και το συγκεκριμένο έχει πολύ απαλές τρίχες.

Το επόμενο προϊόν είναι το Echosline Seliar Argan Oil 30ml και κοστίζει 9,50€. Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου argan, καθώς δίνει στα μαλλιά μεταξένιο άγγιγμα και λάμψη. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω στα συνδρομητικά κουτιά ελληνικές εταιρίες! Αυτή τη φορά έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω το γαλάκτωμα σώματος 250ml με εκχύλισμα μωβ ορχιδέας και βαμβακιού, από την εταιρία Eesome. Το προϊόν μυρίζει φανταστικά και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η τιμή του είναι 6,50€.

Για το τέλος σας άφησα το Kili-G Micellar Water 150ml το οποίο κοστίζει 8,90€. Είναι ενισχυμένο με αλαντοίνη και ενυδατική πανθενόλη και αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό. Το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μερικές φορές και μου άρεσε πολύ.



Αυτό ήταν το χειμερινό κουτάκι Cherrybox για το 2019! Πώς σας φάνηκε; Εμένα μου άρεσαν πολύ οι επιλογές των προϊόντων (εκτός από το πινέλο, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία και στην πράξη!). Αν σου αρέσει και θέλεις να το αποκτήσεις, θα το βρεις εδώ στα 20€, ενώ η αρχική αξία των προιόντων είναι άνω των 80€!

You Might Also Like

0 σχόλια