παλεττα

NikkieTutorials x BeautyBay Pressed Pigment Palette ❤ Τελικα αξιζει;

9:45 π.μ.

 Hello, it's me... Lila! Hello!

Αν είσαι ένα πραγματικό beauty-μανιακό κορίτσι, θα ξέρεις σίγουρα ότι κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό η ολοκαίνουργια συνεργασία της αγαπημένης και σούπερ ταλαντούχας NikkieTutorials, μία υπέροχη παλέττα από το BeautyBay. Η Nikkie, μάλιστα, ανέφερε πως μετά από 4 ολόκληρα χρόνια από την ατυχή συνεργασία της με την Too Faced, ένιωσε πάλι ασφαλής ώστε να προχωρήσει ξανά στο επαγγελματικό αυτό βήμα. Για να δούμε, έκανε καλά όμως; Η τιμή της είναι 30€ και περιέχει 20 αποχρώσεις.


Συσκευασία
Δεν θα σας πω ψέμματα... με τη συγκεκριμένη συσκευασία ΠΕΘΑΙΝΩ! Μου άρεσε υπερβολικά το διαφορετικό, διπλό concept που αντιπροσωπεύει τις 2 πλευρές της Nikkie, αλλά και τα χρώματα-σχέδια που επιλέχθηκαν. Επιπλέον, είναι πολλοί βολικοί και οι 2 καθρέφτες (περιέχει ένα κανονικό καθρέφτη και έναν μεγενθυντικό), και δε μοιάζει με καμία άλλη παλέττα μακιγιάζ που έχει κυκλοφορήσει, ως τώρα.



Μυρωδιά
Μόλις άνοιξα την παλέττα, μου ήρθε μία... όχι και τόσο ευχάριστη αύρα. Η συσκευασία, όσο και οι ίδιες οι σκιές μυρίζουν αρκετά "χημικά". Αν και πίστευα ότι η συγκεκριμένη μυρωδιά σιγά σιγά θα εξασθενήσει, μπορώ να σας πω ότι μετά από 3 εβδομάδες που τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινα, συνεχίζει να μυρίζει.


Απόδοση & Υφή
Η απόδοση των περισσότερων σκιών είναι από ικανοποιητική έως... εντυπωσιακή! Οι σκιές είναι βουτυρένιες, η ένταση τους χτίζεται σταδιακά στο βλέφαρο και όσο ταμπονάρουμε, γίνονται ολοένα και πιο έντονες. Η μόνη σκιά που με απογοήτευσε από θέμα έντασης και υφής είναι η Ivy, γιατί σε cut crease μακιγιάζ που τη δοκίμασα έκανε κομματάκια (με διαφορετικά primers ως βάση). Η Slasher, 5AM, Mila είναι αγαπημένες μου για καθημερινό μακιγιάζ. Η Mikai, επίσης, είναι το πιο φανταστικό, βουτυρένιο και έντονο κόκκινο ματ που έχω δει! Αν αγαπάτε τα έντονα glitters, το Pride και το All-In είναι δύο υπέροχα duochrome χρώματα.

Εύκολο ή δύσκολο blending;
Οι σκιές αναμειγνύονται μεταξύ τους αρκετά ικανοποιητικά, και χωρίς να γκριζάρουν ή να "εξαφανίζονται". Δεν είχα πρόβλημα με καμία σκιά όσον αφορά την ανάμειξη, απλά σίγουρα έχω δοκιμάσει και σκιές που κάνουν πιο εύκολο blend (για παράδειγμα, η παλέττα της Morphe x Jaclyn Hill).

Συνδυασμοί χρωμάτων
Αν είσαι beautymaniac, θα σου αρέσει αυτή η παλέττα καθώς προσφέρει πολλές επιλογές και συνδυασμούς τόσο για πρωινά, όσο και πιο έντονα μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις που περιέχει δεν θα λέγαμε ότι είναι και οι πιο πρωτότυπες.


Τη θέλεις στη ζωή σου, ή όχι και τόσο;

Ναι, εάν: 
-Αγαπάς και ακολουθείς φανατικά τη Nikkie, οπότε θέλεις να τη στηρίζεις σε αυτό το καινούργιο βήμα.
-Είσαι beauty junkie ή collector και σου αρέσει να δοκιμάζεις ότι νέο κυκλοφορεί στο χώρο της ομορφιάς.
-Σου αρέσει να πειραματίζεσαι στο μακιγιάζ με πολύχρωμες σκιές και έντονα, shimmery ή glittery χρώματα.

Όχι, εάν:
-Σου αρέσουν κυρίως τα απαλά μακιγιάζ και οι γήινες αποχρώσεις.
-Συμπαθείς περισσότερο τα καθημερινά μακιγιάζ και δεν ψάχνεις wow, glittery αποχρώσεις.
-Θέλεις μία go-to, εύκολη παλέττα που να μην χρειάζεται να τη συνδυάσεις με άλλη.
-Έχεις ήδη παλέττες με πολλά χρώματα στη συλλογή σου.

Τέλος, θέλω να τονίσω το πόσο εύκολο ήταν να κάνω την παραγγελία μου από το BeautyBay για τη συγκεκριμένη παλέττα. Δεν καθυστέρησα καθόλου, ούτε κόλλησε κάπου το σύστημα. Αυτή την εβδομάδα η παλέττα της NikkieTutorials θα είναι και πάλι σε stock, οπότε αν τη θέλεις να είσαι έτοιμη γιατί είναι η τελευταία φορά που θα μπορείς να την αγοράσεις.

You Might Also Like

0 σχόλια