Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Unboxing Summer Box 2017 ♡ Cherrybox

8:48 π.μ.


Πολύχρωμο και μυρωδάτο: μπροστά μου κρατάω το κουτάκι που μας ετοίμασε το Cherrybox για να καλωσορίσουμε και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι! Το συνδρομητικό κουτάκι που κάθε φορά μας εκπλήσσει, μας προσφέρει ένα σούπερ summer box γεμάτο καλούδια. Συγκεκριμένα, κοστίζει 20€ και έχει δωρεάν μεταφορικά και περιέχει 4 full size προϊόντα, και 2 travel συσκευασίες. Στα χρώματα του κοραλλί, του mint και του λευκού, θα σου δώσει σίγουρα μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Ανοίγοντάς το, μυρίζει υπέροχα (όπως πάντα!).


Η βανίλια είναι μία μυρωδιά, η οποία πάντα μου θυμίζει το καλοκαίρι. Το προϊόν που μυρίζει φανταστικά, και έπιασα πρώτο μόλις άνοιξα το κουτάκι, είναι το Body Mist της Blue Scents! Είναι ενυδατικό, και περιέχει εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης. Στο κουτάκι μας υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδοχές, σε μένα έτυχε το Sun goddess με αρωματικές νότες από λεμόνι, φρεζιά και βανίλια! Η τιμή του είναι 12,80€/150ml.


 Η Bomb Cosmetics είναι μία αγαπημένη εταιρία, με φανταστικά προϊόντα και λατρεμένες μυρωδιές! Το Cherrybox μας συστήνει ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο είναι shower gel σε στέρεη μορφή! Πώς το χρησιμοποιούμε; Απλά, τυλίγοντας την κορδέλα γύρω από τον καρπό μας και χρησιμοποιώντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Διατίθεται σε 3 διαφορετικά αρώματα, σε μένα έτυχε το shower up με μαύρο πιπέρι και τριαντάφυλλο. Κοστίζει 5€, και ανυπομονώ να το δοκιμάσω!


Μία καινούργια άφιξη στο Cherrybox είναι η επαγγελματική εταιρία κομμωτηριακών προϊόντων, Echosline. Έχει στη συλλογή της πολύ καλά προιόντα, σε τέλειες τιμές. Το σαμπουάν Seliar Luxury είναι ιδανικό για ξηρά και θαμπά μαλλιά, και υπόσχεται να μας δώσει έντονη λάμψη. Η τιμή του είναι στα 4,30€ για τη συσκευασία των 100ml.


Από την ίδια εταιρία, στο Summer Cherrybox θα βρούμε τη μάσκα μαλλιών Seliar Luxury Mask 15 Actions. Έχει τεχνολογία για έντονη λάμψη, και είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες, οργανικά έλαια και ενυδατικά στοιχεία. Κοστίζει 5,40€/100ml.


 Καλοκαίρι και μακιγιάζ δεν πάνε μαζί, σωστά; Λάθος! Με το κατάλληλο primer, μπορούμε να διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Το Cherrybox λοιπόν φρόντισε, ώστε να έχουμε όλες ματ primer μέσα από το summer κουτάκι μας. Η βάση Mineral Primer SPF 30 με αντηλιακά φίλτρα από την ελληνική Fouka υπόσχεται να μας χαρίσει λεία και απαλή επιδερμίδα, σε συνδιασμό με φυσικά, αντηλιακά φίλτρα. Η τιμή του είναι 19€, και είναι σε full size συσκευασία.


Η Nee Makeup Milano είναι μία πολύ γνωστή εταιρία καλλυντικών, και χάρηκα πολύ για το full size lip gloss που βρήκα στο κουτάκι μου. Είναι το Lip Gloss Bold Color, σε φοβερή και καλοκαιρινή, έντονα πορτοκαλί απόχρωση! Δίνει τρισδιάστατο εφέ, για εντυπωσιακά και juicy χείλη. Η τιμή του είναι 19,90€.


Αυτό είναι λοιπόν το καλοκαιρινό κουτάκι που λάνσαρε πρόσφατα το Cherrybox, και όπως ήταν μου άρεσε πάρα πολύ! Η συνολική αξία των προϊόντων που περιλαμβάνονται είναι κάτι παραπάνω από 65€, και όλα είναι πολύ χρήσιμα σε όλες μας. Το Cherrybox λοιπόν φρόντισε για ακόμη ένα value for money, κουτάκι!

Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ, να κάνεις τη συνδρομή σου και να το παραλάβεις πολύ σύντομα. Ιδανικά, μπορείς να το παραγγείλεις πριν τις διακοπές σου για να πάρεις μαζί σου το σαμπουάν και τη μάσκα σε mini συσκευασίες.


Περιμένω και τα δικά σου σχόλια για το Summer Cherrybox! Πώς σου φάνηκε; Το αγόρασες, ή σκέφτεσαι να το αγοράσεις;

You Might Also Like

0 σχόλια