clothing

Tefal Access Steam ❤ Φρεσκαρε τα ρουχα σου, στη στιγμη!

12:28 π.μ.


Το σιδέρωμα είναι σίγουρα μία από τις πιο βαρετές δουλειές, για αυτό και οι περισσότεροι προσπαθούμε να την αποφύγουμε. Για εμάς λοιπόν που βαριόμαστε το σιδέρωμα, και θέλουμε να διατηρούμε τα ρούχα μας όμορφα και φρεσκαρισμένα, η tefal δημιούργησε το Access Steam

Τι είναι; Πρόκειται για ένα σύστημα ατμού, το οποίο φρεσκάρει τα ρούχα στη στιγμή, αφαιρώντας τις ζάρες και απομακρύνοντας μυρωδιές. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση (σε ελαφρώς φορεμένα ρούχα), και για ταξίδια: καθώς είναι ελαφρύ και μπορεί να αντικαταστήσει -σε κάποιο βαθμό- το κλασσικό σιδέρωμα.


Είναι πανεύκολο στη χρήση, και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι αν δεν ξέρεις να σιδερώνεις. Γεμίζεις με νερό το ειδικό του δοχείο, περιμένεις για μόλις 45 δευτερόλεπτα, και είναι έτοιμο για χρήση! 

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα (και για τα δύσκολα, όπως βελούδο και μετάξι). Μπορεί να αφαιρέσει τις μυρωδιές -όπως αυτή τη δυσάρεστη του καπνού, και να χρησιμοποιηθεί για φρεσκάρισμα του καναπέ ή των κουρτινών. 

Η συσκευασία του περιλαμβάνει το σύστημα ατμού Access Steam, μία μεταλλική λαβή για να κρεμάμε την κρεμάστρα που θέλουμε και 2 προστατευτικά. Αν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε, δε χρειάζεται σιδερώστρα: Κρεμάμε απλά το ρούχο, και περνάμε ελαφρώς το Access Steam από πάνω του. Έχει μακρύ καλώδιο, για να φτάνει αρκετά μακριά! Και, τέλος, δεν υπάρχει κίνδυνος να καούν τα ρούχα μας από τη χρήση του.


Το σύστημα ατμού Access Steam θα σου λύσει τα χέρια, αν η καθημερινότητά σου είναι έντονη και απαιτητική. Είναι εύχρηστο, γρήγορο στη χρήση και παράλληλα αποτελεσματικό, έτσι ώστε να είμαστε εμφανίσιμοι χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 


Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

You Might Also Like

0 σχόλια