beauty

17 Αγαπημενα Προϊοντα Ομορφιας ❤ Beauty Awards 2017

2:10 π.μ.

Το 2017 μπορεί να πέρασε, αλλά ήταν μία πολύ καλή και συναρπαστική χρονιά, με ωραίες στιγμές και πολλές καινούργιες εμπειρίες! 2018, ελπίζω να είσαι το ίδιο καλό και εσύ, για όλους μας. Όπως κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να δούμε ποιά προϊόντα ομορφιάς παίρνουν βραβείο (το καθένα στην κατηγορία του, φυσικά!). Μπορείτε να δείτε και σε ποιά προϊόντα δώσαμε βραβείο, τις περασμένες χρονιές: 2014, 2015 και 2016. Πάμε να ξεκινήσουμε;

  
Βραβείο Καλύτερης Αγοράς
 Η καλύτερη αγορά που έκανα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, ήταν σίγουρα το επαγγελματικό μου σετ πινέλων από Zoeva. Παρόλο που ανέκαθεν μου άρεσαν τα πινέλα του μακιγιάζ, και έχω συλλογή από διάφορες εταιρίες, η ποιότητα της Zoeva σε συνδυασμό με την καλή τιμή, την κάνουν ασυναγώνιστη! Κάποια πινέλα του σετ έχουν φυσική τρίχα (που δουλεύει καλύτερα με πουδρένια προϊόντα), και κάποια με συνθετική. Όλα, όμως, έχουν υπέροχο κόψιμο, και μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες τις καινούργιες τεχνικές: strobing, contouring και άλλα πολλά. Αυτά που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση: 122 Petit Stippling, 127 Luxe Cheek, 227 Soft Definer.


 Βραβείο Αγαπημένου Νερού Micellaire
Για ακόμη μία χρονιά, με συνόδευσε στη διαδικασία του ντεμακιγιάζ μου το αγαπημένο μου νερό ντεμακιγιάζ της Garnier. Ναι, μέσα στη χρονιά δοκίμασα και άλλα: Κυρίως φαρμακευτικά. Πάντα όμως, επιστρέφω στο συγκεκριμένο. 
 
Βραβείο Αγαπημένου Concealer
Το concealer που χρησιμοποίησα πολύ μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, και έμεινα εντυπωσιασμένη με το πόσο φωτεινό κάνει το βλέμμα: Είναι το Bobbi Brown Intensive Skin Serum Concealer, στην απόχρωση Porcelain 1. Δίνει φρεσκάδα στο βλέμμα, και το κάνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Βραβείο "Χωρίς εσένα δεν κάνω μακιγιάζ"
Θέλεις να ενώσεις εύκολα το foundation με το concealer σου; Ή μήπως να κάνεις μία σκιά σου να έχει πιο έντονο αποτέλεσμα; Πρέπει να δοκιμάσεις το σπρέι Fix Plus της MAC! Ένα πολυχρηστικό προϊόν, που βοηθάει πολύ σε διαφορετικά στάδια του μακιγιάζ, και χρησιμοποίησα πολύ μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. 

Βραβείο "Το youtube με έκανε να σε αγοράσω"
Η No Colour Powder της επαγγελματικής εταιρίας RCMA είναι απλά εξαιρετική σαν υφή, και δίνει φίνο-διάφανο αποτέλεσμα για να κλειδώσουμε κάθε μακιγιάζ. Δεν κάνει flashback σε φωτογραφίες, είναι πολύ λεπτοκομμένη και έρχεται σε τεράστια ποσότητα (85gr!). Η συσκευασία της είναι το μοναδικό της μειονέκτημα, καθώς χρειάζεται να την τοποθετούμε σε κάποια άλλη παλέττα για να την εφαρμόσουμε. Anyway, πρόκειται για το απόλυτο must have για κάθε makeup artist, και beauty addict.


 Βραβείο Σταθεροποιητικού Spray
Το 2017 ήταν η χρονιά που έκανα μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, και συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το setting spray σε ορισμένες περιστάσεις (για παράδειγμα, το νυφικό μακιγιάζ). Έτσι, αγόρασα αυτό που είχε τις καλύτερες κριτικές... Το All Nighter Setting Spray, από Urban Decay. Είναι άοσμο, και διατηρεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο για... όλη τη νύχτα -και όχι μόνο! Φυσικά, το φοράω πλέον ακόμα και σε καθημερινή βάση, για να διατηρηθεί το μακιγιάζ μου όσο περισσότερες ώρες γίνεται.

Βραβείο Foundation για Φυσικό Αποτέλεσμα
Ανήκω στη (μικρή) μερίδα γυναικών, που θέλει το foundation της να έχει διάφανο αποτέλεσμα, και να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Δε μου αρέσει καθόλου το μακιγιάζ μου να φαίνεται σαν μάσκα, και πάντα αναζητώ κάποιο foundation που να δείχνει σαν να είναι η επιδερμίδα μου πιο ομοιόμορφη. Φέτος κατάφερα να τελειώσω (για πρώτη φορά!), ένα ολόκληρο foundation: Το Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup της Clinique. Είναι το μοναδικό makeup που όταν το φοράω, λαμβάνω πάντα θετικά κοπλιμέντα σχετικά με το πόσο όμορφη φαίνεται η επιδερμίδα μου! Το εφαρμόζω με stippling brush, και ταμποναριστές-κυκλικές κινήσεις.


Βραβείο Αγαπημένης Παλέττας Σκιών & Σούπερ Μυρωδιάς
Η Sweet Peach παλέττα της Too Faced ήρθε στα χέρια μου στα μέσα του 2017, και από τότε δεν έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ! Είναι η αγαπημένη μου παλέττα από την Too Faced, διότι: Έχει βουτυρένια υφή, πρωτότυπο συνδιασμό αποχρώσεων, τέλεια απόδοση χρωμάτων, funky συσκευασία... Και μυρίζει σαν αληθινό ροδάκινο!

Βραβείο Ευχάριστης Αίσθησης Matte Liquid Lipstick
Όλες αγαπάμε τα υγρά, ματ κραγιόν. Μετά από κάποιες ώρες, όμως, μας ξηραίνουν τα χείλη (μερικά μάλιστα κάνουν και κομματάκια!). Αν ενυδατώνεις τακτικά τα χείλη σου, αλλά τα ματ κραγιόν συνεχίζουν να σου κάνουν κομματάκια, έχω βρει τη λύση! Το Pierre Rene Matte Liquid Lipstick είναι πολύ άνετο στα χείλη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανεξίτηλο και πολύ έντονο σε απόδοση. Εγώ διάλεξα την απόχρωση #08, που είναι ένα πανέμορφο, κλασσικό κόκκινο!

Βραβείο Δροσιάς & Τόνωσης
 Την εταιρία Αυγερινός τη γνώρισα πέρυσι το Μάιο, όταν για πρώτη φορά επισκέφθηκα την έκθεση επαγγελματικών προιόντων Beauty Macedonia. Οι Σταγόνες Δροσίες έγιναν από τότε ένα αγαπημένο μου προιόν! Δροσίζουν, αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα, και μυρίζουν τέλεια. Το χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση, μετά από τον καθαρισμό του προσώπου μου, και πριν την ενυδατική μου κρέμα.


Βραβείο "Nice to meet you"
Η πιο ωραία παλέττα contouring που έχει φτάσει στα χέρια μου: Είναι η Shade and Light της Kat Von D! Τα χρώματα είναι τόσο βουτυρένια, και έχουν έντονη απόδοση. Επιπλέον, όλες οι πούδρες έχουν πολύ όμορφη υφή, και οι αποχρώσεις είναι όλες χρήσιμες.

Βραβείο Ξεκούραστου Βλέμματος
 Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε κρέμα προσώπου, πολλές όμως δε γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι να φοράμε και κρέμα ματιών. Η δική μου αγαπημένη κρέμα για ξεκούραστο βλέμμα, είναι η Pep Start της Clinique. Κάθε φορά που δεν κοιμάμαι καλά, η Pep Start σώζει την κατάσταση: Προετοιμάζει την επιδερμίδα για το concealer, αλλά ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, φωτίζει το βλέμμα.

 Βραβείο Εξωτικού Λαδιού
 Το λαδάκι Hei Poa Monoi Collection Moringa είναι πραγματικά ότι πιο ενυδατικό και απολαυστικό δοκίμασα, μέσα στο 2017! Μυρίζει υπέροχα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και να θρέψει: Νύχια, Μαλλιά (ιδανικά σαν μάσκα πριν από το λούσιμο), Πρόσωπο αλλά και πολύ ξηρά σημεία στο Σώμα!

Βραβείο "Αντίο Λιπαρότητα"
 Τα τελευταία χρόνια, παρατηρώ πως το πρόσωπό μου γίνεται όλο και πιο λιπαρό! Έχω παρατηρήσει πως το μόνο που με βοηθάει να απομακρύνω τη λιπαρότητα είναι η τακτική γυμναστική, ο καθημερινός καθαρισμός και η La Roche-Posay Effaclar Mat! Δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα, είναι ελαφρώς ενυδατική και προσφέρει ματ αποτέλεσμα, που διαρκεί για ώρες. Είναι σίγουρα η κρέμα προσώπου μου, που όταν τελειώσει θα την αγοράσω ξανά.


 Βραβείο Αγαπημένων Αρωμάτων
Για τη χρονιά που μας πέρασε, ξεχώρισα 2 αγαπημένες μυρωδιές: Το σούπερ καλοκαιρινό Pure Seduction Lace Fragrance Mist από τη Victoria's Secret, και το λουλουδάτο και ελαφρύ My NY της DKNY.

Βραβείο "Μαλλιά Απίστευτα Απαλά"
Το 2017 ήταν μία ακόμα χρονιά, με αρκετές αλλαγές στα μαλλιά μου! Μετά από το makeover μου από κοκκινομάλλα σε ξανθιά, ήταν λογικό πως ξεκίνησα να χρησιμοποιώ επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, ώστε να τα επαναφέρω (όσο γινόταν!). Η μάσκα μαλλιών Redken Extreme Mega Mask Treatment, για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, βοήθησε τα μαλλιά μου να είναι απαλά και μεταξένια, παρόλο που η περασμένη χρονιά ήταν γεμάτη αλλαγές!

 Εσύ, σε ποιό προϊόν θα έδινες βραβείο για τη χρονιά που πέρασε; Περιμένω και τα δικά σου αγαπημένα!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πάρα πολύ όμορφο άρθρο! Αγαπημένο νεράκι ντεμακιγιάζ ήταν και για μένα αυτό της Garnier.

    Καλή χρονιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τέλεια, χαίρομαι που είχαμε κάποιο κοινό προιόν! Καλή χρονιά Αγγελική μου! ♡♡

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο το ποστ σου,όπως και τα αγαπημένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το post σου και υπέροχες και οι επιλογές σου. Το πόσο ζηλέψαμε τα πινέα της Zoeva δεν περιγράφεται! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! Τα πινέλα Zoeva είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες (και πιο αξιόλογες) αγορές του 2017 ^^ xx

      Διαγραφή