βερνίκια νυχιών

Βάλε chroma στα νύχια σου ♡ Panthenols #review

2:16 π.μ.


Τελευταία έχω γίνει nails maniac, αφού συνεχώς μου αρέσει να δοκιμάζω νέα χρώματα και εταιρίες στα νύχια μου. Μία νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς, από την ελληνική εταιρία Panthenols που όλες γνωρίζουμε μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε πολλές συναρπαστικές αποχρώσεις στα νύχια μας με λιγότερες τοξικές ουσίες. Σας μιλάω για τα ολοκαίνουργια βερνίκια #chroma, τα οποία όντως διαθέτουν φανταστικές αποχρώσεις και με άφησαν εντελώς εντυπωσιασμένη.


 Δοκίμασα λοιπόν 6 αποχρώσεις, και θα μοιραστώ μαζί σας όσα μου άρεσαν (και δεν μου άρεσαν) στα νέα βερνίκια #chroma. Τώρα το καλοκαίρι, ποια κοπέλα δεν θέλει να εντυπωσιάζει με κάποιο απλό μανικιούρ και ένα ποιο εντυπωσιακό χρώμα στα νύχια των ποδιών της; Θα ξεκινήσω με τα πρώτα, καθώς είναι και τα πιο πολλά:

-Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα
-Απίθανη λάμψη ακόμα και χωρίς top coat
-Δεν κάνουν καθόλου γραμμές στα νύχια
-Έχουν πολύ βολικό πινελάκι
-Στεγνώνουν πολύ γρήγορα
-Περιέχουν λιγότερες τοξικές ουσίες
-Είναι ελληνικής εταιρίας, και προιόντα φαρμακείου
-Σικ και όμορφη συσκευασία
-Είναι οπάκ (πολύ καλυπτική σύνθεση- έντονο χρώμα)
-Δεν έχουν έντονη μυρωδιά "χημικών",όπως άλλα βερνίκια

Όπως καταλάβατε, σας συστήνω σίγουρα τα βερνίκια #chroma γιατί κι εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ! Το μοναδικό που θα ήθελα είναι να διαρκούν λίγο περισσότερο, καθώς στα δικά μου νύχια των χεριών κράτησαν περίπου 5 ημέρες.


 Όλες οι αποχρώσεις μου άρεσαν σαν χρώματα και σαν αποτέλεσμα, κι αυτό φαίνεται και στα swatches που δείχνουν πολύ όμορφα. Όμως από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε η απόχρωση #510, που είναι ένα τόσο καλοκαιρινό και φωτεινό ανοιχτό πράσινο! Αν σου αρέσει κι εσένα να πειραματίζεσαι με νέες αποχρώσεις στα νύχια σου, δοκίμασέ το και σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά.
Ένα απαλό, σπασμένο θα έλεγα λευκό που μπορεί να συνδιαστεί τέλεια με χρυσά αξεσουάρ για απίθανες καλοκαιρινές εμφανίσεις, που είναι το #230. Και είναι από τα λίγα ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών που δεν κάνουν γραμμές. Έπειτα έχουμε το #100, το απόλυτο βαθύ μαύρο που σίγουρα θα χρησιμοποιήσω για σχεδιάκια ή σαν βάση για να κάνω επάνω σχέδια. Δείχνει πολύ ωραίο και με κάποιο ματ top coat, αλλά φυσικά δεν σας το προτείνω για τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε πιο φωτεινές εμφανίσεις.



Μιας και μίλησα για φωτεινές εμφανίσεις, το πιο καλοκαιρινό χρώμα που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από το κοραλλί! Το συγκεκριμένο είναι το #340 και είναι αρκετά neon, για αυτό και προτιμώ να το χρησιμοποιώ κυρίως για το πεντικιούρ μου. Για το τέλος σας άφησα τις αποχρώσεις #600 και #310, ένα ανοιχτό πανέμορφο μπλέ και ένα γλυκό ροζ αντίστοιχα που μου άρεσαν επίσης πάρα πολύ. Και νομίζω πως θα δείχνουν τέλειο τόσο για μανικιούρ όσο και για πεντικιούρ.


Τα βερνίκια #chroma της Panthenols θα τα βρείτε στα φαρμακεία, σε ενδεικτική τιμή λιανικής 5.50€.
Η απίθανη λάμψη τους και η οπάκ σύνθεσή τους που απλώνεται εύκολα και στεγνώνει αμέσως θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα λάθη, και το μανικιούρ σου να φαίνεται επαγγελματικό!


Περιμένω τα σχόλιά σου!
Εσύ τι λες, θα βάλεις #chroma στην ζωή σου και στα νύχια σου παρέα με την Panthenols;


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Φαίνονται υπέροχα τα βερνίκια και ειδικά το 510! Πολύ όμορφο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου, χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  2. όλες οι αποχρώσεις υπέροχες!!θέλω πολύ να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη εταιρεία έχ ακούσει πολύ καλά λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα χρώματα! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν μακιγιάζ αυτής της εταιρίας, μία κρέμα μόνο, αλλά φαίνονται πολύ καλά. Φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου τα συστήνω σίγουρα Κωνσταντίνα μου :) Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια ολα !!!Κι εμενα μαρεσαν αλλα χρειαζονται 2-3 στρωσεις για να γινει οπακ το αποτελεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν έχεις άδικο, το αγαπημένο μου πράσινο αντί για 2 στρώσεις το περνάω κι εγώ 3! Αλλά με τα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα, και με 2 δείχνουν σούπερ...Ειδικά το μπλε και το ροζ έχουν απίθανη απόδοση χρώματος. Φιλάκια :)

      Διαγραφή