Αρωματοποίηση

Beauty Products #Awards 2015

10:31 π.μ.


Όπως και πέρυσι έκανα την ανάρτηση με τα "βραβεία ομορφιάς" για τα προϊόντα που με εντυπωσίασαν, έτσι σκέφτηκα και φέτος να συνεχίσω αυτή την ιδέα. Μόνο που φέτος ξεχώρισα πολλά προϊόντα, οπότε θα έχουμε σίγουρα περισσότερες κατηγορίες (πολύ περισσότερες)! Ουσιαστικά σας περιμένει μία super HUGE ανάρτηση, με τα highlights όλων των όμορφων στιγμών και προϊόντων που έζησα-δοκίμασα αυτή τη χρονιά. Αυτή την πολύ όμορφη χρονιά! Στην κατηγορία Skincare θα έχουμε σίγουρα πολύ περισσότερα βραβεία, καθώς φέτος είχα λίγη περισσότερη λιπαρότητα στη ζώνη Τ και μερικά σπυράκια, οπότε χρησιμοποιούσα διάφορα προϊόντα για να διατηρήσω το δέρμα μου καθαρό και απαλό.


Skincare - Περιποίηση Επιδερμίδας

 Βραβείο βολικού αξεσουάρ ομορφιάς
Η πιο βολική κορδέλα, που θα σας λύσει μία για πάντα το πρόβλημα "πέφτουν τα μαλλιά μου στο πρόσωπο και δεν μπορώ να κάνω περιποίηση/μακιγιάζ". Λόγω της πετσετένιας υφής της, δεν αφήνει καμία τρίχα να σας ενοχλεί και συγκρατεί τέλεια τα μαλλιά σας. Κοστίζει μόνο 0,99€ και θα τη βρείτε στα Jumbo! Αξίζε κορίτσια, ειδικά όσες έχετε φιλαριστά μακριά μαλλιά να την προτιμήσετε.

Βραβείο αποτελεσματικού καθαρισμού
Το gadgetάκι Beauty Tool της Youth Lab με βοήθησε τόσο πολύ αυτή τη χρονιά στον καθαρισμό του προσώπου μου, που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το post. Μεγιστοποιεί τη δράση του καθαριστικού σου, και σε βοηθά να καθαρίσεις τέλεια όλο το πρόσωπο, ακόμα και τα δύσκολα σημεία (όπως τα πλαϊνά της μύτης). Οι τριχούλες του είναι πολύ απαλές, και με βοήθησε ακόμα και με κάποια σπυράκια. Η τιμή του είναι στα 7,20€ και σίγουρα αξίζει μία δοκιμή!

Βραβείο καλύτερης μάσκας ομορφιάς
Αν και αυτή τη χρονιά χρησιμοποίησα (πάρα) πολλές μάσκες, η αγαπημένη μου είναι αυτή που έφτασε στα χέρια μου τον Δεκέμβριο! Είναι η καινούργια, καθαριστική μάσκα της Youth Lab (στο άσπρο-ροζ σωληνάριο) και κάνει εξαιρετική δουλειά στιγμιαία στο πρόσωπό σας. Από την πρώτη εφαρμογή είδα πιο μειωμένους πόρους, και το δέρμα μου έλαμπε. Στην αρχή όταν την απλώνεις δίνει μία αίσθηση σαν "κάψιμο" στην επιδερμίδα και επειδή έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα την αφαίρεσα νομίζοντας που θα ερεθίσει την επιδερμίδα μου. Όχι μόνο δεν άφησε καμία κοκκινίλα, αλλά με εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα που δίνει. Εξαιρετική απλά! Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές μάσκες, σαν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δεν έχω δει ξανά στο πρόσωπό μου.

 Βραβείο αγαπημένης κρέμας
Η πιο δύσκολη κατηγορία! Αυτή τη χρονιά αγάπησα πολλές κρέμες προσώπου, αλλά θα σας πω τις πιο αγαπημένες μου. Στην αρχή του έτους χρησιμοποιούσα συνεχώς την bioten  Κρέμα Προσώπου 24ωρης ενυδάτωσης για λιπαρές επιδερμίδες. Έπειτα αγάπησα πολύ την Macrovita κρέμα λεπτής υφής, και τώρα χρησιμοποιώ καθημερινά την Frezyderm Moisturizing 24hCream (20+) που είναι εξαιρετική. Από αυτές τις 3 που ξεχώρισα, νομίζω ότι η καλύτερη για τις δικές μου ανάγκες είναι της Frezyderm, σύντομα θα σας κάνω και αναλυτικό review.

Βραβείο πρωτότυπης υφής
Σίγουρα το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει στο Aqua Boost Sorbet Προσώπου από το The Body Shop! Τι το χαρακτηρίζει; Δροσερή υφή και απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα! Είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, εγώ ακόμα και τώρα το διατηρώ στο ψυγείο και το λατρεύω γιατί δεν έχει την υφή μίας κρέμας. Αφήνει το πρόσωπο βελούδινο, κι ελαφριά ενυδατωμένο.

Βραβείο απαλότητας (γενικά)
Ο πιο απαλός αφρός καθαρισμού που δοκίμασα φέτος, κι έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου: Ο αφρός της σειράς TheBasics. Μιλάμε για μία ελληνική εταιρία, η οποία έχει απίστευτα προϊόντα και σίγουρα με εντυπωσίασε με το συγκεκριμένο αφρό. Αφαιρεί τέλεια ακόμα και το πιο βαρύ μακιγιάζ, και δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμα και 3 φορές τη μέρα, και δεν θα αφήσει αίσθηση ξηρότητας. Τον αγαπώ!

Βραβείο "Ντένη Μαρκορά"
 Είναι δροσερό, είναι οικονομικό και αποτελεί το καλύτερο toner-setting spray! Επιπλέον είναι 100% φυσικό προϊόν, και μυρίζει εκπληκτικά. Είναι το αγαπημένο ροδόνερο!
 
Βραβείο προϊόντος ντεμακιγιάζ
Το συγκεκριμένο βραβείο δεν θα μπορούσα να το απονέμω αλλού: Αγαπημένο νεράκι Micellaire Garnier, σου ανήκει! Αυτή τη χρονιά τελείωσα 5 ή 6 μπουκάλια (και το καθένα είναι στα 400ml), οπότε αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο πολύ μου αρέσει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν αφαιρεί 100% αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά για καθημερινό μακιγιάζ και toner είναι τέλειο. Το αγοράζω ξανά και ξανά, και σίγουρα θα συνεχίσω και το 2016 να το αγοράζω.


 Μακιγιάζ


Βραβείο Αγαπημένων Πινέλων
Αυτό το βραβείο θα το μοιραστούν 2 αγαπημένα μου σετ, που αυτή τη χρονιά κυριολεκτικά δεν άφησα από τα χέρια μου! Χρησιμοποίησα σχεδόν όλη τη χρονιά τα Jessup Makeup Brushes, και τους τελευταίους 2 μήνες λάτρεψα το σετ Nic's Picks των Real Techniques.

Βραβείο Υπερ-λατρεμένου Top Coat Νυχιών
Δεν θα μπορούσε να πάει σε άλλο, από το CND Vinylux Weekly Top Coat! Χαρίζει εξαιρετική λάμψη & διάρκεια στο μανικιούρ μας, σε μένα κρατάει το μανικιούρ μου αναλλοίωτο τουλάχιστον 7-8 μέρες. #love_it

Βραβείο Αγαπημένων βερνικιών νυχιών
Μέσα στο 2015 δοκίμασα αρκετά brands με βερνίκια νυχιών, όμως νομίζω πως τα αγαπημένα μου είναι αυτά της Beauty Line Cosmetics. Θα τα βρείτε σε τεράστια ποικιλία στα Dust+Cream, κοστίζουν μόνο 1.5€ και έχουν καλή απόδοση και μέτρια διάρκεια. Με ένα καλό top coat όμως είναι μία χαρά! Επιπλέον η ποσότητά τους είναι αρκετά μεγάλη, συγκριτικά με την τιμή τους. (Σκέφτομαι να σας κάνω ένα Beauty Line Cosmetics Nail Polish Review με swatches από όλα μου τα βερνίκια, θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο;)

Βραβείο "Δεν το περίμενα, αλλά δουλεύει!"
Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ βάση για βλεφαρίδες, οπότε χάρηκα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τη Lash Base Mascara από την Essence. Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ουσιαστικά δίνει περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες και τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές. Αν σας αρέσει το look με "κολλημένες" βλεφαρίδες, θα το λατρέψετε. Αν έχετε ήδη πυκνές βλεφαρίδες και δεν χρειάζεστε περισσότερο όγκο, μάλλον δεν θα σας αρέσει.

Βραβείο "Σε αγαπώ από πέρυσι"
 Η μαγνητική, επαγγελματική παλέττα της Pierre Rene μου κράτησε παρέα και αυτή τη χρονιά! Οι σκιές της συγκεκριμένης εταιρίας έχουν απίστευτη απόδοση, εύκολο blending και σχετικά καλή διάρκεια. Τις φοράω με primer ματιών, και δεν φεύγουν για πολλές ώρες. Από τα πιο Value For Money προϊόντα του εμπορίου! Θα τη βρείτε στα Dust+Cream και μπορείτε να επιλέξετε τις σκιές που θέλετε, ανάμεσα σε ποικιλία 112 σκιών.

 
Περιποίηση Μαλλιών & Styling 

Αυτή τη χρονιά δοκίμασα πάρα πολλές καλές μάσκες μαλλιών, αλλά καμία δεν με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Σίγουρα ξεχώρισα την CC Cream BC Color Freeze από την Schwarzkopf, γιατί είναι ένα θαυματουργό προϊόν θερμοπροστασίας και styling ταυτόχρονα και μυρίζει τέλεια.


Αρώματα-Αποσμητικά


Από αρώματα, αυτή τη χρονιά αγάπησα πολύ το Black Opium από την Αρωματοποίηση και τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιούσα συνέχεια το Stawberries & Champagne Body Mist της Victoria Secret. Μυρίζει σαν άνοιξη! Όσον αφορά τα αποσμητικά, ξεχώρισα το Sanex 0% Spray και αυτό το διάστημα μου αρέσει πολύ το Dove Silk Touch 48h.

 Αυτά ήταν τα Beauty Awards για το 2015! Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα αγαπημένο μου προϊόν. Και εύχομαι το 2016 να είναι γεμάτο αγάπη, χαμόγελα και γιατί όχι: νέα προϊόντα και ξεχωριστές υφές που θα μας εκπλήξουν! Αλήθεια, εσένα ποια ήταν τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα για αυτή τη χρονιά;

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πράγματι το συγκεκριμένο top coat είναι τελειο όπως ειπές και εσυ το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και το μανικιουρ μου είναι τέλειο! :) Αλλά το αγαπημένο μου προϊόν για το 2015 θα έλεγα ότι είναι το νεράκι ντε μακιγιάζ της garnier <3 Ή μάσκα της youth lab καθαρίζει βαθιά και τα μαύρα στιγματα κτλ; Θα ήθελα να τη δοκιμασω! Καλά χριστούγεννα και καλες γιορτές λιλα και το 2016 να είναι γεμάτο αγάπη και χαρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έχουμε κοινά αγαπημένα Joanna μου! Ναι, σίγουρα θα σε βοηθήσει και με τα μαύρα στίγματα. Απλά είναι πιο "δραστική" όσον αφορά το ματ αποτέλεσμα, και την μείωση των πόρων. xx

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο ποστ και κατηγοριες!! θα μπω να διαβασω και το περσινο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post και ευφάνταστες κατηγορίες με αγαπημένη μας το βραβείο 'Ντένη Μαρκορά' :P Είδαμε πολλά αγαπημένα μας προϊόντα, αλλά και πολλά που δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμη και όπως φαίνεται πρέπει. Καλή χρονιά με πολλές πολλές ακόμη beauty ανακαλύψεις! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ήθελα φέτος να κάνω πιο πρωτότυπες κατηγορίες στα Beauty Awards απ'ότι πέρυσι. Νομίζω πως το βραβείο "Ντένη Μαρκορά" ήταν και για μένα το αγαπημένο μου χαχα. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σας μία υπέροχη χρονιά με υγεία, αγάπη και φυσικά πολλή ομορφιά!

      Διαγραφή