προιόντα αποτυχίες

Προϊοντα που (μαλλον) δε θα αγορασω ξανα! #5

5:34 π.μ.


Το ξέρω πως έχω πολύ καιρό να σας κάνω ανάρτηση με προϊόντα-αποτυχίες, αλλά ήρθε η ώρα! Πολύ γνωστά προϊόντα και εταιρίες μπαίνουν σήμερα στο μικροσκόπιο του Beauty Maniac, για να δούμε μαζί γιατί δεν μου ταίριαξαν. Τα παρακάτω πραγματάκια που θα σας δείξω απλά δεν ταίριαξαν σε μένα, αλλά θα χαρώ να δω στα σχόλια ότι σε εσάς ταιριάζουν! Δεν έχω πρόβλημα με καμία εταιρία φυσικά, και η άποψή μου είναι καθαρά βασισμένη σε προσωπική εμπειρία.


Express Beauty With Sea Lavender Apivita
Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν της Apivita που με έχει απογοητεύσει. Είναι μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης, αφήνει όμως στο δέρμα μία περίεργη αίσθηση και επιπλέον η μυρωδιά της δεν μου άρεσε καθόλου. Ευτυχώς τη δοκίμασα σε φακελάκι, και δεν αγόρασα το full size προϊόν. 



Avon ColorTrend Mascara
Αυτή η μάσκαρα το μόνο που κάνει είναι να χρωματίζει ελαφριά τις βλεφαρίδες. Δεν δίνει ούτε μήκος, ούτε όγκο ούτε καν καμπύλη. Νομίζω πως θα βολέψει μόνο κοπέλες που έχουν μεγάλες και μακριές βλεφαρίδες.

Essence Liquid Lipstick #04 show off!
Μία πολύ ωραία, ανοιξιάτικη απόχρωση που έχει υπέροχη απόδοση. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ημι-ματ αποτέλεσμα, και δεν είναι καθόλου σταθερό στα χείλη. Χρειάζεται οπωσδήποτε μολύβι χειλιών από κάτω.

Essence Stay Matt Lip Cream #03 Soft Nude
Η απόχρωσή του είναι καταπληκτική, είναι το ιδανικό nude χρώμα για κάθε μέρα. Το πρόβλημά μου είναι πως πάντοτε  κάνει κομματάκια στα χείλη, μέσα σε 5-10 λεπτά από την εφαρμογή του. Επιπλέον η διάρκειά του είναι μικρή.

They're Real Push-up Liner Benefit 
Ένα ακόμα προϊόν της benefit που με απογοητεύει δυστυχώς. Η σύστασή του είναι gel, είναι πολύ σταθερό και long lasting απλά στην εφαρμογή το βρίσκω αρκετά δύσχρηστο. Το απλικατέρ του δεν με βόλεψε καθόλου στην σωστή τοποθέτηση του eyeliner, κι επίσης με τη μυτούλα που έχει είναι σχεδόν αδύνατο να σχηματίσεις μία λεπτή γραμμή.

Maybelline Dream Nude Airfoam #010 Ivory
Αυτό το makeup νομίζω πως είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες προϊόντων, απορώ δηλαδή πώς το λάνσαρε η Maybelline. Είναι σε μορφή αφρού (!), και έπειτα το απλώνεις στο δέρμα και αφήνει χρώμα. Εκτός του ότι η μορφή του σε αφρό δεν με βόλεψε καθόλου, η απόχρωσή του έχει ροζ υποτόνους και η σύνθεσή του τονίζει τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Η Maybelline έχει τόσα ωραία foundation, αν δείτε αυτό απλά προσπεράστε το.


Ισιωτική Βούρτσα Μαλλιών
Την έχετε δει παντού, είναι πολύ γνωστή στο διαδίκτυο τόσο από bloggers όσο και από youtubers. Δυστυχώς εμένα δε μου άρεσε καθόλου, δεν έκανε σχεδόν τίποτα στα μαλλιά μου. Υπόσχεται πως είναι ισιωτικό μαλλιών, αλλά ουσιαστικά χτενίζει και "κατεβάζει" τα μαλλιά χωρίς να τα ισιώνει. Εγώ την πήρα στα 15€, και στην Ελλάδα την πουλάνε κάποια μαγαζιά και e-shops περίπου στα 38-40€. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να τη δοκιμάσετε, αν θέλετε όμως να δείτε περισσότερα θα τη βρείτε εδώ.


Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πες μου στα σχόλια αν δοκίμασες τελευταία κάποιο προϊόν που σε απογοήτευσε.

Δείτε τα προϊόντα που (μάλλον) δεν θα αγοράσω ξανά #6, εδώ.

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Λίλα μου καλησπέρα! Πολύ ωραίο & χρήσιμο το άρθρο σου! Συμφωνούμε σε αρκετά σημεία ...Σίγουρα με γλίτωσες απο μια fail αγορά καθώς "μπανίζω με έρωτα" εδώ και μήνες την ισιωτική βούρτσα μαλλιών και θα ήταν πεταμένα λεφτά. Καλό σου απόγευμα! <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς πολύ διαφήμιση για το τίποτα, απλά χτενίζει τα μαλλιά και τα αφήνει λίγο πιο ίσια. Καμία σχέση με ίσιωμα :P xx

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου άρεσε η μάσκαρα της Avon και μου δίνει το επιθυμητό μήκος, χωρίς να μπλέκει τις βλεφαρίδες. Με δύο στρώσεις είναι εντάξει. Πολύ ωραίο post!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσε σε κάποια, σε μένα δεν έκανε τίποτα δυστυχώς. Φιλάκια Αγγελική μου!

      Διαγραφή
  3. Πολυ χρησιμο ποστ!
    Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα που αναφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου. Τυχερή είσαι που δεν τα έχεις δοκιμάσει :P

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ Λίλα ;) Εγώ είχα στόχο να δοκιμασω το συγκεκριμένο makeup αλλά ευτυχώς με γλυτωσες! Ή maybelline κάνει πειράματα σε ζωα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Joanna μου! Αυτή είναι μία μεγάλη συζήτηση, η Maybelline αν δεν κάνω λάθος ανήκει στον όμιλο της L'oreal που όπως ακούγεται κάνει πειράματα σε ζωάκια (δυστυχώς). Φυσικά η L'oreal αρνείται πως κάνει πειράματα σε ζώα, και έχω την εντύπωση πως η ευρωπαϊκή νομοθεσία τους υποχρεώνει να μην κάνουν πειράματα σε ζώα του τελικού προϊόντος, όχι όμως και στα ενδιάμεσα στάδια. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη για το τι ισχύει τελικά.

      Διαγραφή
  5. Εδώ και μέρες αναρωτιόμουν για την βούρτσα. Έχω πολύ κατσαρά μαλλιά τα οποία πρόσφατα έκοψα πάνω από τον ώμο (ανωτέρω βία!). Πίστευα με την βούρτσα θα γλύτωνα κάποια κομμωτήρια, αλλά αν είναι έτσι να μην το δοκιμάσω ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν θα τη σύστηνα σε καμία, να φανταστείς εγώ έχω σπαστά μαλλιά και το μόνο που έκανε ήταν να τα κατεβάσει και να τα ισιώσει πολύ, πολύ επιφανειακά. Χίλιες φορές να επενδύσεις σε κάποιο ισιωτικό ή στο Steam Pod, η συγκεκριμένη βούρτσα για μένα είναι χαμένα λεφτά!

      Διαγραφή
  6. για το liner είχα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια και ήταν ο λόγος που δεν το αγόρασα. Πήρα το ίδιο Stay Matt αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, θα σου πω μόλις το κανω, πολλά φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι ίσως το πιο δύσχρηστο eyeliner που δοκίμασα! Περιμένω την άποψή σου και για το Stay Matt, είμαι πολύ περίεργη να δω ποιά θα είναι :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Όλγα, χαίρομαι που σε πρόλαβα από -μάλλον- άσκοπες αγορές. xx

      Διαγραφή