οικονομικά προιόντα

Empties #4 ❤ & Προϊοντα που δε θα αγορασω ξανα

3:07 π.μ.


Επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες έχουμε ανάρτηση empties στο beauty maniac! Αυτό σημαίνει πως σήμερα θα δείτε ένα post με προϊόντα που τελείωσα τους τελευταίους μήνες, και την άποψή μου για το καθένα. Είναι σχεδόν όλα προϊόντα skincare, και μόνο ένα μακιγιάζ: Αυτό γίνεται πολύ απλά διότι όσο και να βάφεσαι, τα προϊόντα μακιγιάζ απλά δεν τελειώνουν! Πάμε να ξεκινήσουμε;

Nip + Fab Skin Glycolic Fix Treatment 
Γνώρισα την εταιρία Nip+Fab από το ανοιξιάτικο Cherrybox κουτάκι μου, παρόλο που είχα ακούσει τόσα θετικά σχόλια με τα προϊόντα της! Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εξαιρετικό άρωμα, το οποίο δε γίνεται να μη λατρέψεις. Στην επιδερμίδα μου είδα μία μικρή διαφορά στην απαλότητα για όσο διάστημα χρησιμοποιούσα τα pads, αλλά όχι κάτι το συγκλονιστικό. Αν το αγόραζα, θα το έπαιρνα μόνο και μόνο γιατί έχει φανταστικό άρωμα. Γενικά όμως δεν είναι ένα προϊόν που με ενθουσίασε.
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

The basics Gentle Cleansing Face Foam
  Ένα αγαπημένο μου προϊόν skincare, το οποίο σίγουρα θα αγόραζα ξανά! Σας μίλησα αναλυτικά για όλη τη σειρά The basics στο review εδώ, οπότε αν δεν το έχετε δει μπορείτε να το τσεκάρετε. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία με προϊόντα skincare, την οποία δημιούργησε η κ.Ευανθία ΚουτσογιώργουΦαρμακοποιός-Κοσμητολόγος. Ο αφρός μου άρεσε πάρα πολύ γιατί καθαρίζει φανταστικά την επιδερμίδα, και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Όλα αυτά χωρίς να αφήνει ξηρή την επιδερμίδα!
Θα το αγόραζα ξανά; 

Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgans
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα πολύ απαλό gel, ιδανικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Καθαρίζει πολύ όμορφα, έχει ελαφριά μυρωδιά και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή αλλά και ενυδατωμένη. Θα το προτιμούσα κυρίως για τους χειμερινούς μήνες, καθώς το καλοκαίρι το δέρμα μου γίνεται αρκετά πιο λιπαρό και χρειάζεται κάτι πιο "δραστικό".
 Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

iWhite instant teeth whitening
Το σύστημα λεύκανσης δοντιών της iWhite το χρησιμοποιούσα πριν από αρκετό καιρό, και είχα κρατήσει 2 τελευταία μασελάκια τα οποία χρησιμοποίησα πρόσφατα. Όντως δίνει ένα αποτέλεσμα πιο λευκό στα δόντια μας, το οποίο είναι βέβαια αρκετά προσωρινό. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ξανά στο μέλλον, ίσως προτιμούσα να κάνω επαγγελματική λεύκανση στον οδοντίατρο.
Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

Moxie 24 scanty panty liners Ultra Thin
Ένα προιόν με φανταστική συσκευασία, που σίγουρα θα σου αρέσει! Περιέχει 24 πολύ λεπτά, σχεδόν αόρατα σερβιετάκια και μία υπέροχη θήκη (όταν τη δείχνω όλοι νομίζουν ότι είναι πούδρα!). Γενικά είναι πολύ όμορφα τα Moxie, αλλά προσωπικά τα βρίσκω αρκετά υπερεκτιμημένα σε σχέση με την τιμή τους
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Garnier Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 
Empties ανάρτηση χωρίς το αγαπημένο μου νερό Micellaire δε γίνεται! Τις περισσότερες φορές προτιμώ να έχω ένα ελαφρύ μακιγιάζ, οπότε το νερό micellaire με αφήνει πάντα ικανοποιημένη. Θεωρώ πως έχει την τέλεια σχέση ποσότητας-τιμής καθώς κοστίζει 6.50€ περίπου και περιέχει 400ml προϊόντος. 
 Θα το αγόραζα ξανά; 



Apivita Μάσκα προστασίας για βαμμένα μαλλιά
Μία μάσκα μαλλιών που βρήκα στο φθινοπωρινό μου Cherrybox, και τότε δεν είχα βαμμένα μαλλιά. Το Νοέμβριο τα έβαψα κόκκινα, και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη μάσκα το Μάρτιο (μέχρι τότε χρησιμοποιούσα κάποιες άλλες μάσκες). Μου άρεσε πάρα πολύ, γενικά τα προϊόντα που βρίσκουμε στα φαρμακεία συνήθως δεν ταιριάζουν στα μαλλιά μου όμως το συγκεκριμένο έκανε πολύ απαλά τα μαλλιά μου. Είναι τέλειο για αφυδατωμένες και ξηρές άκρες. Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, σου συνιστώ να μην τη δοκιμάσεις στις ρίζες γιατί σίγουρα θα σου προκαλέσει επιπλέον λιπαρότητα.
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Korres Grapefruit μάσκα άμεσης λάμψης
Τα "σφηνάκια" ομορφιάς του Korres δε θα μπορούσαν να με αφήσουν ασυγκίνητη, για αυτό και δοκίμασα τη μάσκα Grapefruit. Μου άρεσε τόσο πολύ, που τελείωσα και δεύτερη συσκευασία! Σίγουρα θα αγοράσω και τρίτη. Αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο μετά τη χρήση του, και είναι ιδανικό για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες.
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Frezyderm moisturizing 24h hydrating cream 
Μία από τις αγαπημένες μου, ενυδατικές κρέμες! Απαλή μυρωδιά, παχύρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση μακιγιάζ. Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά στο μέλλον, καθώς ταίριαξε τέλεια στην επιδερμίδα μου. Ανήκει στη σειρά 20+.
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Erre Due Volumizing Waterproof
Η αδιάβροχη μάσκαρα της Erre Due, στην πιο σούπερ μπλέ ελεκτρίκ απόχρωση! Μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμά της, αλλά αργεί υπερβολικά να στεγνώσει. Είναι η απόχρωση #02, μου άρεσε απλά κάνει να στεγνώσει περίπου 20 λεπτά και στο διάστημα αυτό είναι εύκολο να μουτζουρωθείς.  
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Δείγματα (δοκίμασα κι άλλα εννοείται, απλά κράτησα μόνο αυτά)
L'oreal Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου Sampoo+Conditioner
Τα δοκίμασα σε δείγμα, και μου άρεσαν πολύ! Καθαρίζουν όντως πολύ καλά τα μαλλιά, και τα αφήνουν πολύ απαλά. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω και σε full size.
 Θα το αγόραζα ξανά; 

Apivita Express beauty with pomegranate
Η μάσκα ομορφιάς της Apivita μυρίζει όμορφα και είναι σούπερ ενυδατική! Θα την αγόραζα ξανά, αν η επιδερμίδα μου χρειαζόταν έξτρα ενυδάτωση. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ταιριάζει τέλεια σε ώριμες επιδερμίδες.
 Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

Αυτά είναι τα δικά μου Empties!
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά; Περιμένω τις εντυπώσεις σου.


You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Πολύ ωραία! Θα ήθελα να δοκιμάσω τη μάσκα Korres καθώς αυτή την εποχή ψάχνω μια καθαριστική μάσκα για λιπαρά δέρματα! Μάλλον θα πάρω μια μικρή συσκευασία όταν τελειώσει η μάσκα αργίλου που έχω τώρα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ τη, είναι πολύ καλή καθαριστική μάσκα. Θα ήθελα να βγαίνει σε περισσότερα ml γιατί μου αρέσει πολύ! Σε ευχαριστώ Λέλα, καλή συνέχεια και σε σένα. xx

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει το σαμπουάν της elvive και τη μάσκα του Κορρέ και είμαι και με τα 2 ικανοποιημένη! Επίσης, μόλις χθες προμηθεύτηκα το νεράκι της Garnier στην πράσινη συσκευασία που είναι για λιπαρές επιδερμίδες, αν και είμαι ήδη ευχαριστημένη και από αυτό με τη ροζ συσκευασία, αλλά είπα να δω αν θα κάνει το κάτι παραπάνω στο δέρμα μου! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει κι εγώ το νεράκι με το πράσινο καπάκι και δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με το ροζ όσον αφορά τη λιπαρότητα. Για αυτό και συνεχίζω πλέον να αγοράζω μόνο το ροζ :) Για τα υπόλοιπα χαίρομαι που συμφωνούμε! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  3. Οι απόψεις μας ταυτίζονται για τα περισσότερα προϊόντα. Αυτό όμως που δεν έχω δοκιμάσει και θα ήθελα είναι τα συγκεκριμένα pads.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρίζουν φανταστικά, αλλά στο πρόσωπό μου δεν είδα κάποια διαφορά όσο διάστημα τα χρησιμοποιούσα :) xx

      Διαγραφή
  4. η Apivita εχει αλλαξει συσκευασια στις μασκες της τωρα! Ειναι σε βαζάκι! πηρα αυτη με το αμυγδαλο και μου άρεσε πολύ! Από Nip+Fab έχω δοκιμάσει το glycolic fix overnight gel! αν εχεις μικτη λιπαρη επιδερμίδα να το παρεις! εχω κάνει αναλυτικο review στο blog Μου! κανει θαύματα! ;)
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν το ήξερα πως άλλαξαν συσκευασία. Τη συγκεκριμένη μάσκα την έχω κοντά στο χρόνο, οπότε λογικό μου φαίνεται :P Θα το έχω υπόψην μου το glycolic fix overnight gel, πάω να τσεκάρω και το review σου για να ενημερωθώ. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. πήρα και εγώ τα iWhite, πεταμένα λεφτά!!η επόμενη αγορά μου σε σαμπουάν θα είναι αυτό το Elvive μιας και συτό που έχω τελειώνει. Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To gel της Castalia το είχα κι εγώ. Το θεωρώ πανάκριβο ..μπορείς να βρεις καλύτερα προιοντα και με καλύτερη τιμή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ νομίζω πως δεν είναι το top gel που έχω χρησιμοποιήσει :) xx

      Διαγραφή
  7. έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά. από nip&fab τα pads αυτά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω! εγώ στα τελευταία μου empties είχα 18-ω ναι-προϊόντα μακιγιαζ. Κοσμοϊστορικό και σπάνιο γεγονος!Δες και μόνη σου!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2016/06/empties-22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ λυπάμαι που είχες και άσχημη εμπειρία με τα προίόντα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες νομίζω ότι κάποια στιγμή στη ζωή μας είχαμε ΚΑΙ άσχημες εμπειρίες με κάποια προϊόντα, και είναι λογικό. Δεν μπορούν όλα να είναι τέλεια :)
      xx

      Διαγραφή