Επαγγελματικά Προιόντα

Σφουγγαρακι σε σχημα διαμαντιου ♡ Real Techniques #Review

6:23 π.μ.


Από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα σφουγγαράκια μακιγιάζ, όλα έγιναν αυτομάτως πιο εύκολα: με ένα μόνο προϊόν μπορείς να τοποθετήσεις foundation και να μοιάζει φυσικό (χωρίς να αφήνει εφέ μάσκας), να τοποθετήσεις πούδρα σε ελεύθερη μορφή για να κάνεις baking, να βάλεις υγρά ή πουδρένια προϊόντα στο πρόσωπο, να κάνεις blending και πολλά ακόμα. Φυσικά, τα σφουγγαράκια μακιγιάζ δεν είναι κάτι καινούργιο στο χώρο της ομορφιάς, η μεγάλη αλλαγή όμως νομίζω πως έγινε όταν κυκλοφόρησε το Beauty Blender. Όλες το αγαπήσαμε, όλες το βάλαμε αυτομάτως στην καθημερινή μας ρουτίνα. Πριν από λίγο καιρό, οι υπέροχες make up artists Pixiwoo (by Sam & Nic) και το brand τους Real Techniques κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουργιο σφουγγαράκι σε σχήμα διαμαντιού μέσα από την πολυτελή σειρά Bold Metals Collection, και όπως καταλαβένετε πολλές makeup addicts έσπευσαν να το συγκρίνουν με το ήδη λατρεμένο beauty blender. Οι κριτικές που είδα στο youtube ήταν πολύ καλές για το διαμαντάκι, οπότε δεν μπόρεσα να μην το δοκιμάσω!


 Το διαμαντάκι λοιπόν σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά προϊόντα στο μακιγιάζ σου μόνο με αυτό, και μάλιστα σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου σου. Έχει 13 διαφορετικές πλευρές, και αν ήταν αληθινό θα ήταν 900 καράτια. Το κάθε διαμαντάκι είναι μοναδικό: Δεν υπάρχουν πουθενά δύο ολόιδια! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνό ή βρεγμένο: Στεγνό για ένα σούπερ καλυπτικό αποτέλεσμα, και βρεγμένο (και καλά στραγγισμένο) για ένα πιο φυσικό-αψεγάδιαστο look. Η αλήθεια είναι ότι στεγνό το χρησιμοποίησα μόνο μία φορά, διότι σπάνια χρειάζομαι μεγάλη κάλυψη στο πρόσωπό μου. Τις περισσότερες φορές εφαρμόζω τα προϊόντα με βρεγμένο το σφουγγαράκι. 


Σύγκριση με το beauty blender
 Φτάνουμε λοιπόν στο πιο ενδιαφέρον μέρος του review, που σίγουρα σας ενδιαφέρει. Αξίζει περισσότερο από το beauty blender; Το υλικό του μοιάζει πολύ με το beauty blender, είναι εξίσου μαλακό και βρεγμένο σχεδόν διπλασιάζεται όπως και εκείνο. Αν και πάντα με βολεύει το beauty blender σαν σφουγγαράκι, το διαμαντάκι των RT θα έλεγα πως είναι καλύτερο μόνο και μόνο για τις διαφορετικές πλευρές του. Αν δεν έχεις πινέλα και θέλεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ στο πρόσωπο (foundation, concealer, πούδρα, ρουζ, bronzer, highlighter) με το διαμαντάκι μπορείς να το πετύχεις, ενώ με το beauty blender όχι. Συνήθως με το beauty blender απλώνω foundation & concealer, ενώ με το διαμάντι των RT μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές (13 πλευρές για την ακρίβεια). 


Χρήσεις ανάλογα με την κάθε πλευρά
Μου αρέσει να απλώνω το foundation με τις μεγάλες, τρίγωνες πλευρές του διαμαντιού και με την top πλευρά του να εφαρμόζω περισσότερο προϊόν για μεγαλύτερη κάλυψη. Οι μικρότερες πλευρές είναι ιδανικές για να απλώσεις καλύτερα του foundation γύρω από τη μύτη, και με τη μυτούλα απλώνω το concealer. Οι μεγάλες πλευρές του χρησιμεύουν για εφαρμογή όλων των προιόντων προσώπου, και μάλιστα κάνουν πανεύκολο blending. 


Όπως καταλάβατε, το συγκεκριμένο διαμαντάκι το έχω ερωτευτεί! Αν και αγαπώ το beauty blender, το σφουγγαράκι των RT θεωρώ πως είναι καλύτερο διότι το βρίσκω περισσότερο πολυχρηστικό. Θα το βρεις εδώ στο αγαπημένο e-shop του Cherrybox, στην τιμή των 12.40€. Σου το συστήνω σίγουρα, ειδικά αν χρησιμοποιείς συνέχεια σφουγγαράκια στο μακιγιάζ σου.

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολυ ενδιαφερον φαινεται, το εχω βαλει εδω και καιρο στο ματι. Αν ειναι τοσο καλο οσο το beautyblender αξιζει να το δοκιμασω. Σ'ευχαριστουμε για το χρησιμο review! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δοκιμάσεις, εννοείται ότι περιμένω να ακούσω και τη δική σου άποψη και σύγκριση με το beauty blender! <3 xx

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ τα πινέλα απο RT αλλά αγαπώ τόσο πολύ το beautyblender για το αποτέλεσμα που μου δίνει και δεν ξέρω αν αυτό θα με βολέψει. Πάντως δεν το λες και φθηνό, αφου με μια καλή έκπτωση κοστίζει όσο το beautyblender. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το θέλεις μόνο για concealer & foundation, είναι εξίσου βολικό και με το beautyblender. Αν κάνεις baking, ή τοποθετείς bronzer & highlighter με το σφουγγαράκι σου νομίζω πως αυτό των RT θα σε βολέψει περισσότερο. xx

      Διαγραφή