autumn

My 5&1 Beauty Autumn Favorites ♡

7:35 π.μ.


Το φθινόπωρο έχει έρθει εδώ και καιρό, όμως τελευταία ξεκίνησα τα πρώτα κρύα οπότε σιγά σιγά αλλάζει και η διάθεσή μας. Πλέον φοράμε πιο έντονα και αισθησιακά αρώματα, βάφουμε τα νύχια μας με σκούρα χρώματα και στο μακιγιάζ μας τολμάμε να δοκιμάσουμε extreme αποχρώσεις. Σήμερα λοιπόν μοιράζομαι μαζί σου έξι αγαπημένα μου, φθινοπωρινά must-haves και σου τα συστήνω όλα. Γιατί; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.


My Burberry Black
Κάθε φορά που θέλω να περιγράψω ένα άρωμα, συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο και υποκειμενικό είναι. Το συγκεκριμένο άρωμα λοιπόν είναι με μία λέξη: Σαγινευτικό. Είναι σίγουρα αισθησιακό, και υπόσχεται να μας μεταφέρει στο ατμοσφαιρικό Λονδίνο και να αντικατοπτρίσει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry πάνω στο γυμνό δέρμα. Η μυρωδιά του είναι φανταστική, στην αρχή είναι λίγο πιο έντονη-σαγινευτική και με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο γλυκειά.  Νότες κορυφής: άνθος γιασεμιού
Νότες καρδιάς: καραμελωμένο τριαντάφυλλο και νέκταρ ροδάκινου
Νότες βάσης: κεχριμπαρένιο πατσουλί
Το μπουκάλι του είναι και αυτό κεχριμπαρένιου χρώματος, με σκούρο καπάκι που θυμίζει τα χαρακτηριστικά κουμπιά της γκαμπαρντίνας Heritage της Burberry. Το My Burberry Black είναι για μένα το απόλυτο, φθινοπωρινό άρωμα και σίγουρα σας προτείνω να το δοκιμάσετε. 


 China Glaze Nail Laquer #996 Midtown Magic
Όταν ακούω για φθινοπωρινά manicures, σκέφτομαι κατευθείαν το αγαπημένο μου χρώμα: είναι ένα πολύ σκούρο καφέ, με χρυσό shimmer! Η διάρκειά του είναι πολύ καλή, σε συνδιασμό με ένα αξιόλογο top coat μου έχει κρατήσει μέχρι και δέκα ημέρες.


Wycon Secret Infusion Strobing Drops #Champagne
   Οι πιο εντυπωσιακές σταγόνες λάμψης βρίσκονται μέσα στο μπουκαλάκι της Wycon, από τη σειρά Cosmo Samurai. Ακόμα και με μία σταγόνα μπορείς να δώσεις απίθανη λάμψη στα ζυγωματικά σου, να τη χρησιμοποιήσεις σαν σκιά ή να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το concealer/foundation σου προσθέτοντας λίγη ποσότητα. Αν λατρεύεις το highlighter σαν προιόν, δοκίμασέ το!

L'oreal Super Liner Perfect Slim Intense Black
Από τότε που ξεκίνησα να βάφομαι μέχρι και σήμερα, έχω δοκιμάσει όλα τα είδη eyeliners, αλλά σίγουρα περισσότερο με βολεύουν αυτά σε μορφή στυλό. Το συγκεκριμένο της L'oreal έχει όλα όσα θέλω, στην ιδανική τιμή: μαύρη απόχρωση, διάρκεια, λεπτή μυτούλα. Για αυτό και το αγαπώ!

Mac Satin Lipstick #Rebel 
Το Rebel από τη Mac είναι ίσως το ομορφότερο φθινοπωρινό κραγιόν! Ειδικά φέτος αγαπώ πολύ τα μωβ χρώματα στα χείλη, οπότε το συγκεκριμένο δε μπορούσε να λείπει από αυτή την ανάρτηση.


Korres Black Volcanic Minerals Eyeshadow Palette #Earthy Bronze
Είναι η αγαπημένη μου φθινοπωρινή παλέττα, κυρίως για τους ζεστούς τόνους που αγαπώ αυτή την εποχή! Η απόδοση των σκιών είναι πολύ καλή (τις εφαρμόζω πάντα με σφουγγαράκι στα βλέφαρα) και είναι ιδανική για πρωινό μακιγιάζ.


Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μου 6 αγαπημένα προιόντα για το φθινόπωρο! Περιμένω και τα δικά σου στα σχόλια. Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει κάτι από τα δικά μου;

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απ' όσα προτείνεις, Λιλάκι! Ξεχώρισα το Wycon Secret Infusion Strobing Drops, το οποίο δε γνώριζα, και την Korres Black Volcanic Minerals Eyeshadow Palette που θα τολμούσα να χρησιμοποιήσω και ως ρουζ παίρνοντας όλες τις αποχρώσεις μαζί! Παρεμπιπτόντως παίζει να είναι η καλύτερη φωτογράφιση που έχεις κάνει (μετά το ταξίδι στο Παρίσι φυσικά)! Καλό φθινόπωρο λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως ρουζ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η παλέττα του Κορρέ, αλλά νομίζω πως θα έβγαζε ένα αρκετά θερμό-καφέ χρώμα το οποίο μάλλον δε θα μας κολάκευε. Πάντως καλή η ιδέα σου, ίσως το δοκιμάσω σαν bronzer. Οι μαγικές σταγόνες λάμψης της Wycon είναι φανταστικές, τόσο έντονη λάμψη αλλά ταυτόχρονα και σικ χωρίς να δείχνει υπερβολική. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλό φθινόπωρο να έχουμε ♡ xx

      Διαγραφή
  2. To eye liner L'oreal εχω δοκιμασει μονο,υπεροχο post Λιλα μου👍😘😍💞💟

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις strobing drops θέλω πολύ να τα δοκιμάσω ,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα απίθανο, πολυχρηστικό προϊόν που σίγουρα θα αγαπήσεις! xx

      Διαγραφή