Επαγγελματικά Προιόντα

Box Unboxing ❤ Τελης Κικερης E-shop

11:50 π.μ.


 Πριν από λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα πακετάκι από το e-shop kikeris.gr που είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα των πολύ γνωστών κομμωτηρίων Τέλης Κικέρης. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου τόσο για το e-shop, όσο και για τα προϊόντα που παρέλαβα (τις πρώτες μου εντυπώσεις, σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν αναλυτικότερα reviews).


 Η συσκευασία του πακέτου όπως βλέπετε είναι πολύ όμορφη, τα προιόντα ήρθαν σε ένα πολύ γλυκό travel νεσεσέρ της Kerastase και είχαν αρκετό bubble wrap ώστε να φτάσουν ασφαλή στα χέρια μου. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε προϊόντα προσεγμένα στη συσκευασία, για αυτό και μου έκανε πολύ θετική, πρώτη εντύπωση το e-shop Τέλης Κικέρης.

 Ο χρόνος παράδοσης του πακέτου ήταν μόλις μία εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία, μετά από επικοινωνία που είχα με το e-shop. Το e-shop Τέλης Κικέρης συνεργάζεται με την Acs και την Speedex κούριερ, για να λάβετε τα προιόντα που θέλετε πολύ γρήγορα. Σε παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ αν θέλετε να παραγγείλετε με αντικαταβολή υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

 Η εξυπηρέτηση επιπλέον που προσφέρουν οι άνθρωποι του e-shop είναι άμεση και πολύ καλή, και είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σου. Αν δεν τα πας καλά με τις ηλεκτρονικές αγορές, μπορείς να καλέσεις στο e-shop και για τηλεφωνικές παραγγελίες (στο τηλέφωνο 216 1008200). Επιπλέον, το e-shop είναι πολύ εύχρηστο για να βρεις εύκολα ότι ψάχνεις.


 Στο kikeris.gr θα βρεις μία πολύ μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά, αλλά και τα νύχια και σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τόσο επώνυμα brands. Οι εκπτώσεις των προϊόντων είμαι σίγουρη πως θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Μερικά από τα brands που θα βρεις στο e-shop είναι: Wella, Kerastase, L'oreal Professionel, Essie, Babyliss, China glaze, Revlon, Osis+, Chi, MorrocanOil και πολλά ακόμη.


 Πάμε τώρα και στα προϊόντα που παρέλαβα. Μέσα στο νεσεσέρ της Kerastase βρήκα 5 προϊόντα της ίδιας εταιρίας σε travel size μεγέθη, και ένα βερνίκι νυχιών της επαγγελματικής εταιρίας Mollon Pro στην υπέροχη, χειμωνιάτικη απόχρωση #12.


Τα προϊόντα που έλαβα από την Kerastase είναι:
Nutritive Bain Satin 2
Reflection Bain Chroma Captive
Discipline Bain Fluidealiste
Elixir Ultime Oil
Ciment Thermique Resurfacing strengthening milk

Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο το Elixir Ultime, που είναι ένα λαδάκι μαλλιών και έχει υπέροχη υφή χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Σε επόμενες αναρτήσεις θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα προϊόντα.


Τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών μπορούν να αλλάξουν εντελώς την υφή των μαλλιών σου, και στο Telis Kikeris θα βρεις σίγουρα τα κατάλληλα προϊόντα για τις δικές σου ανάγκες. Αλήθεια, έχεις παραγγείλει ποτέ από το συγκεκριμένο e-shop; Ποιο είναι το δικό σου, αγαπημένο επαγγελματικό προϊόν για τα μαλλιά;


You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμη κάτι από Kerastase, αλλά πριν χρόνια φίλη μου μου εκμυστηρεύτηκε ότι η κομμώτριά της την κατατάσσει ανάμεσα στις 3 κορυφαίες εταιρίες για περιποίηση μαλλιών!! Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένες οι τιμές της, αλλά ό,τι δίνεις παίρνεις! Να τα χαρείς όλα και περιμένουμε εντυπώσεις! Φιλιά, Λίλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως θα σας πω τα πάντα :P Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!!
      Λοιπόν ήδη χρησιμοποίησα το Reflection Bain Chroma Captive, και το λαδάκι για τα μαλλιά και είναι πράγματι εξαιρετικά. Νομίζω πως δεν υπάρχει κομμωτής που να μη λατρεύει την Kerastase, είναι εταιρία πολύ παλιά στο αντικείμενο και με απίθανα προϊόντα :)

      Διαγραφή
  2. Φανταστικά προϊόντα! Το φούξια σαμπουάν της Kerastase είναι ένα από τα αγαπημένα μου!! Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσο προσεγμένο ήταν το πακέτο σου! Το νεσεσέρ πολύ γλυκό και αυτό! Να τα χαρείς όλα Λίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρτίνα μου! Το e-shop Telis Kikeris μου ετοίμασε ένα πανέμορφο πακετάκι ^^ Το φούξια σαμπουάν δοκίμασα πρώτο (μιας και έχω κόκκινα μαλλιά), και είναι εξαιρετικό! xx

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια ολα! Με εξιταρει πολυ η Κεραστάζ θελβ να δοκιμασω πολλα προϊοντα απ αυτους! Αυτα παθαίνεις αν έχεις έρωτα με τα μαλλιά σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Ελένη μου, και μένα με εξιτάρει η Kerastase σαν εταιρία! Τόσα πολλά προιόντα για τα μαλλιά με τέτοια ποιότητα, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις :P Φιλάκια!!

      Διαγραφή