βερνίκια νυχιών

Orly La La Land ♡ Spring Collection 2017 #Review

10:56 π.μ.


Λατρεύω τα παστέλ, για αυτό και δε θα μπορούσα να μη δοκιμάσω την καινούργια, ανοιξιάτικη συλλογή της Orly. Εμπνευσμένη από το musical La La Land, σε 6 υπέροχες αποχρώσεις που θα λατρέψεις, και στη γνωστή ποιότητα που μας προσφέρει η επαγγελματική εταιρία Orly. Η συλλογή αποτελείται από 6 υπέροχες αποχρώσεις, και διατίθεται και σε βερνίκι διαρκείας, αλλά και ημιμόνιμο. Οι αποχρώσεις της La La Land είναι αιθέριες, παραμυθένιες και ανάλαφρες: Ιδανικές για να αποκτήσεις τα απόλυτα, ανοιξιάτικη νύχια. Περιέχει λοιπόν 5 παστέλ χρώματα, και το μοναδικά λαμπερό glitter Anything Goes.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Orly:

Η Orly έχει παρουσία 40 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Στα 40 χρόνια παρουσίας της, η Orly έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για τη συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς! Τα βερνίκια και τα προιόντα της Orly διανέμονται συνολικά σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως, και δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους βλαβερές ουσίες όπως DBP, Toluene, φορμαλδεΰδη, formaldehyde Resin. Η Orly έχει αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα στην εταιρία EVABEAUTY.


 Η επιλογή των αποχρώσεων για την ανοιξιάτικη συλλογή La La Land είναι εξαιρετική, καθώς τα παστέλ είναι πάντα υπέροχα και ευκολοφόρετα χρώματα. Το κάθε βερνίκι περιέχει 18ml, και η ποιότητά τους είναι εξαιρετική.
Η λαβή Gripper Cap από το βουρτσάκι τους είναι πάρα πολύ βολική, και το ίδιο το βουρτσάκι επιτρέπει στο χρώμα να κατανέμεται εύκολα και ομοιόμορφα στα νύχια, με το πινέλο Genius Brush που περιέχει 600 τρίχες ειδικά κομμένες.


Anything Goes: Το πιο υπέροχο glitter για να προσθέσεις έξτρα λάμψη στα άκρα σου. Είναι μωβ, με υπέροχους ιριδισμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν top coat για να μετατρέψεις σε παραμυθένιο κάθε σου manicure.
Head in the clouds: Ένα όμορφο και απαλό baby pink, για σένα που αγαπάς το διακριτικό nail art.
Cool in California: Αγαπώ πολύ τα ροδακινί νύχια, για αυτό και το συγκεκριμένο θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο μου αυτή την άνοιξη.
As seen on TV: Η απόχρωσή του μου θυμίζει τη λεβάντα, αλλά σε πιο ανοιχτό και παστέλ. Πολύ ιδιαίτερο χρώμα!
Forget me not: Ανοιχτό baby blue, ιδανικό και για pedi.
Big City Dreams: Την άνοιξη το mint είναι πάντα μία τέλεια επιλογή για τα άνω και τα κάτω άκρα.


Πού μπορείς να βρεις τα βερνίκια Orly;
Σε nail studios, στα Gallery de beaute, σε κομμωτήρια καθώς και στο e-shop της εταιρίας, www.orly.gr

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ειναι ολα τελεια τα χρωματα ειδικα οι αποχρωσεις του ροζ.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ♡ Τα παστέλ είναι αγαπημένες αποχρώσεις! xx

      Διαγραφή